Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Torku Konyaspor 0 - 0 Trabzonspor | STSL 23. Hafta | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Emre ve Yusuf ile maca baslayadi su maci alma sansimiz daha fazla olurdu.

Henrique ile Malouda yüzünden bir mac daha bosa oynandi. Ha birde Olcan hicbirsey oynamadi onada yapacak birsey yok maalesef.

..
    İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• bu takımdan bi halt olacağını düşünen varmı 90+2 oynanıyor top ayağımızda geri pas yapıyoruz bişi ddicem ama allah hepinizin belasını versin. başkada bişey demeye yorumlamaya gerek yok.

Yorum

• İlk olarak Sencer Bulut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ne suç işledik bilmiyorum ki.3 senedir ızdırap cekiyoruz.

Futboldan anlamayan yöneticiler ve henrique gibi adamı öneren scoutların olduğu bir takımın bu hale gelmesi normaldir.

Sil baştan bir kadro yapılmadıkça hiçbirşey değişmez.Öyle forvet falan almaklada hiçbirşey olmaz.

Takımda okadar ruhsuz oyuncu varki.

Yorum

• Mustafa AKBAŞ ı ben bu maçta beğendim.

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Yahu daha ilk süperlig maci

ilk maçı olması koşmamasını gerektirmiyior... böyle vurdumduymaz umursamaz bir topçu olmaz yaa ... bildiğin herioue...
            Şenol Güneş: “...Ama unutulmasın ki, adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur”

Yorum

• Geçmis olsun zor kurtuldukk

Sent from my LG-E612 using Tapatalk
              Şampiyon Trabzonspor..

Yorum

• Torku Konyaspor - Trabzonspor | 02.03.2014 - 16.00 | STSL 23. Hafta

İlk olarak Arif Timurcioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ne yaptı olcan ben göremedim yazda bizde bilelim?????

Emrenin şutunda kaleciden dönen topa bilerek koşmadı izle tekrar

Trabzonspor !!!

Yorum

• Izdirabinizi yaaa.. deli ettiler arkadas..
                  "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

• Özer'i tebrik etmek gerekir herşeyiyle oynuyor.

Yorum

• Önümüzdeki hafta fenerdende bi 3-4 yedik mi tamamdır.
                      Mavi ev tüplerinin üstüne bordo şeritlerin çekildiği yerdir burası.

Yorum

• İlk olarak zahido tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Kim lan bu gokhan alsan
                        1461'in türkiye kupasi ve ikinci ligdeki sansasyonel performansinin demir baslarindan. Cikarabildinmi?
                        Milli Takımım TRABZONSPOR
                        Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                        Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                        Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Torku Konyaspor - Trabzonspor | 02.03.2014 - 16.00 | STSL 23. Hafta

İlk olarak Sencer Bulut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ne suç işledik bilmiyorum ki.3 senedir ızdırap cekiyoruz.
                          IHO Başkan olursa bu camia ızdırap çekmeyi hakediyor.

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

Yorum

• 13. Sandiga sükranlarimi sunuyorum. Bu sizin eseriniz.

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Önümüzdeki FB ve Sivas maçları da galibiyetsiz geçeceği için bu takım Avrupa'ya zor gider...
                              öyle bir ihtimail mi düşünüyordun ki?

Yorum

• Ynt: Torku Konyaspor - Trabzonspor | 02.03.2014 - 16.00 | STSL 23. Hafta

İlk olarak bilal_692 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                sabote ediyorlar takımı galatasaray'a gidemediği için olabilir.
                                Galatasaray istedi mi onu ya abi ne diyorsunuz ya kafanıza göre
                                # Fırtınam bu yolda hep seninle !

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X