Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Torku Konyaspor 0 - 0 Trabzonspor | STSL 23. Hafta | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sivas yenildi, Trabzon takimi bir sürpriz yapip artik galip gelmeli.

4-5 sira birden atlama durumu var bir galibiyette. 4.Sivas'la puanlar esitleniyor ve zaten diger takimlar cok sallaniyor, Karabük yenildi Sivas 2 haftada bir kaybediyor.

Yorum

• Elazi 3 yapti

Yorum

• Henrike takozunu ve onu oynatan hocayı izleyerek kendime eziyet etmek istemiyorum... Belkide sezonun en önemli maçına çıkıyoruz bütün rakiplerimiz kaybetti... Gel gör ki henrikeye muhtacız.

Yorum

• Elazgispor saki deniz 2 gol atti 1 asist yapti. Çok iyi son haftalarda

Yorum

• Abi seri galibiyetler almamız lazım lig bizim için her hafta fırsatlar yaratıyor bunları tepmemeliyiz...
            Üzülme evlat, kaybettim sandıkların, kurtulduklarındır belki.
            Бургундия синий
            61

Yorum

• Üstteki takimlar puan kaybettiler yine, Avrupa icin oynamaliyiz.

..
              İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Ne yapıp edip bu maçı almalıyız. Fenerbahçe maçı kadar önemli bu maç.

Yorum

• Hami'yi çok severim. Benim için bu takımda yer almış futbolcular arasında çok özel bir yeri vardır. Hocamız olduktan sonraki ilk maçları da iyiydi. Ama eğer Malouda'yı kendi kararıyla 11 oynatıyorsa onun da bu takıma vereceği pek birşey yoktur gibi görünüyor. Yok eğer çok sevgili başkanımızın baskısına boyun eğiyorsa onun da eleştrisi ayrıdır. Velhasıl kelam, adam uyuşturucu iğne gibi takıma döndü ve takım tekrar uyuştu ve isteksizleşti. İşin kötüsü 90 dak. oynuyor.

Yorum

• Torku Konyaspor - Trabzonspor | 02.03.2014 - 16.00 | STSL 23. Hafta

Yine henri yine henri görmek istemiyorum ben bu adamı sahada yahu

Trabzonspor !!!

Yorum

• Kazanmalıyız Sivas yenildi.
                      Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak Koray Böyük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Sari kart sinirinda olasi bi sari kart görmesinde fenev maçında oynuyamiyackti. Konyaya getirilmedi
                        Bence baska bir durum var Juventus maçinda da oynamadi
                        Ibrahim Haciosmanoglu "Allah benim ömrümden alsın Başbakana versin"

Yorum

• Emre bir iki maç kötü oynadı diye hemen çekildi yedeğe, yerine oynayan Janko ve Henrique'den bir nane olmaz .
                          En son Tayfun tarafından düzenlendi; 02.03.2014, 15:13.
                          .

Yorum

• malouda bu takımda her zaman oynar...Bugünde gelir asistini ve golünü atar susarsınız...

mustafa akbaş tercihinide eleştirmeyi abes görüyorum kadir kaç haftadır iğrenç oynuyor oraya koyacak başka adam yok yani artık...

özer ısrarını bende anlayamıyorum bakalım forvet arkası nasıl oynicak...

colmanın olmaması ise ayrı bi güzellik...olcan inş. sarı görmez.
                            En son Hüseyin Başoğlu tarafından düzenlendi; 02.03.2014, 15:13.

Yorum

• Emre bir maç kotu oynadi Henrique her maç felaket
                              bu neden yetmezmi oynamasina? Hami MRA ozendi heralde
                              Ibrahim Haciosmanoglu "Allah benim ömrümden alsın Başbakana versin"

Yorum

• İlk 11 bir yana dönüp bir de yedek oyunculara bakıyorum onlar da ayrı bir vakâ .
                                .

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X