Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Torku Konyaspor 0 - 0 Trabzonspor | STSL 23. Hafta | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Maluoda yerine Emre ile baslayabilirdi, takım çok defansif olmuş.

Yorum

• Ben de Henriyi bekliyordum. Şaşırmadım. Etkili olabilir.

Yorum

• Hic istekli yazmiyorum ama Henrique bu maçta gol aticak. Ve yeniden formayi alip bizi delirtmeye devam edicek
        You Will Never Walk Alone
        Liverpool F.C

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          O zaman onunda MRA gibi orada isi yok. Insallah ben yanilirim ve Malouda iyi oynar.

Henrique secimi de yanlis, Emre en azindan pres yapiyor.

..
          Valla ben emre'ye geçen kayseri maçında ayar oldum çok artistlik hareketleri var 2.golü attığımızda tüm yedek oyuncular ve teknik heyet yerinden fırladı emre ise sanki kayseri gol atmış gibi hüzünlü hüzünlü baktı.

Yorum

• Mustafa Akbaş ve Özer kim acaba? Yusuf ve Adrian niye oynamaz bu ikisinin yerine?

Yorum

• İlk olarak bilal_692 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Valla ben emre'ye geçen kayseri maçında ayar oldum çok artistlik hareketleri var 2.golü attığımızda tüm yedek oyuncular ve teknik heyet yerinden fırladı emre ise sanki kayseri gol atmış gibi hüzünlü hüzünlü baktı.
              Diger iki Forvetten daha cok katki yapiyor bence. Diger konulara bakacak durumda degiliz suan. Bazen bencil oynadigi da kesin, ama su asamada yapacak birsey yok.

..
              İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak Ganzilis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Takımımız sahada; Onur, Bosingwa, Aykut, Mustafa Yumlu, Mustafa Akbaş, Zokora, Bourceanu, Özer, Malouda, Olcan ve Henrique onbiriyle mücadele edecek.

Malouda "reyis"! takımı her zamanki gibi sırtlayacak. maluda maluda ay lav yu maluda
                Su Henrique oynamaya bomba bir 11 ama Henrique korkutuyor adami. Elazi 2 yapti bu arda sivas puan kaybi yasicak haydi trabzonum kazan su maci.

Yorum

• henrique'yi özlemiştim ne yalan söyleyeyim.hareketsiz janko'dan iyidir...
                  İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
                  -------------
                  Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

• Bukadar kazma olupta buna ragmen bukadar dakika alan baska bir oyuncu yok Dünyada.Henrique nedir Hami dalgami geciyorsun
                    en son Golünü 40 yil önce atmis.Emreyi hemen kesersin adaletsiz adam.Her Mac 3 Gol atmak zorunda herhalde.
                    Hami gibi Adamlarla hicbiryere varamayiz.
                    Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• FB maçinda Colman mutlaka olmali nerde bu adam kayboldu yine piyasadan
                      Ibrahim Haciosmanoglu "Allah benim ömrümden alsın Başbakana versin"

Yorum

• Ozerin gölü var bugun

Yorum

• Ooo forvette Henrique varmış, kesin golü var

(topu kontrol edip, kaleyi boş bulunca)
                          .

Yorum

• İlk olarak carolo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            FB maçinda Colman mutlaka olmali nerde bu adam kayboldu yine piyasadan
                            Sari kart sinirinda olasi bi sari kart görmesinde fenev maçında oynuyamiyackti. Konyaya getirilmedi

Yorum

• Kadro güzel. Yusuf ve Adrian duruma göre 2.yarı girer muhtemelen.
                              KUPA DEĞİL ARMA SEVDALISIYIZ

Yorum

• olcan bugün kart sınırında.oyununa yansır diye düşünüyorum...
                                İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
                                -------------
                                Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X