Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor 2 - 1 Kayserispor | Maç Sonucu | STSL 22. Hafta

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Hamdi Karamahmutoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ben de Olcay Çakır'a katılıyorum.
    Trabzonspor'u Avrupa'da oynattığı defansif futbolla 2.Tura taşıdı.
    Tıpkı geçtiğimiz sezon Aykut Kocaman'ın fenerbahçe'si gibi, tedbirli, sakin bir oyun anlayışıyla fırsat bulursa gol atan bir mantaliteyle oynadık.
    Başarılı da olduk.
    Süper Lig'de aynı mantaliteyi gütmesi ise sonu oldu.
    MRA'yı sevmeyebilirsiniz, Trabzonspor'a yakıştırmayabilirsiniz amma ve lakin saygı duymalısınız.
    Bizim kadar hatta belki bizden çok Trabzonspor'un başarılı olmasını istedi ama olmadı.
    Giderayak adamlığını da yaptı.
    Yolu açık olsun.
    şakamı yapıyosun hangı takmlarla oynadık da defansıf futboldan bahsedıyosuunuz ya bazen şaşırıyorum burdakı yorumlara )

Yorum

• Allahına kadar defans yapmakla, defansif futbol arasındaki farkı anlatmak için fazla yorgunum... Gençlerden biri anlatsın...

Yorum

• İlk olarak zinnos tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Hatırlatma.. Lig sonuncusunu yendik..
        Lig sonuncusu olsa bile, karsindaki Kayserispor.

Hami dogru yolda ilerliyor simdilik. Insallah boyle devam eder. Elinde Janko ve Emre gibi gole ac, basariya ac forvetler var.
        Bence takim bu gidisle duzelir.

Yorum

• güzel olmuş,tüm stad bilseydi de söyleseydi keşke..

Yorum

• İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Allahına kadar defans yapmakla, defansif futbol arasındaki farkı anlatmak için fazla yorgunum... Gençlerden biri anlatsın...
            Siyah: MRA'nın yaptığı.

Kırmızı: Mancini'nin yaptığı.
            Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
            Ayağa KALK!

Yorum

• biz hic bir zaman defansif futbol oynamadık.Eger oynayabilseydik her macın yıldızı kalecimiz olmazdı.
              ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• İlk olarak Yaşar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bu sezon ilk defa bir maçı izlerken 2. yarıda bu maçı çeviririz diye düşündüm. Bizim iyi olduğumuzdan değil tabi, Kayseri'nin kötü oluşundan dolayı böyle düşündüm. Hem Hami hoca 3 maçtır yaptığı değişikliklerle maçı çevirmek istediğini gösteriyor, hem de taraftar maçın dönebileceğini düşünmeye başladı.
                Bu bile bir gelişmedir.
                Güzel dikkat...

Yorum

• İlk olarak Mehmet Cihan Kocaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Galatasaray Türkiye kupasını alırsa 6. takım uefa'ya gidecek sanırım.
                  Geçen yılki gibi finalist gitmeyecek diye bir haber okumuştum ne kadar doğru bilinmez.
                  Bu sezon tıpkı bizim geçen sezon yaşadığımız gibi kupa sahibi Şampiyonlar Ligi'ne katıldığında, finalistinin de Avrupa Ligi ön elemesi oynama durumu geçerli. UEFA kupa finalistlerinin Avrupa'ya gitmesini kaldırdı ama o statü seneye uygulanmaya başlayacak. Hatta artık kupa sahipleri gruplara doğrudan katılacak. BJK veya Sivas ceza herhangi bir ceza almazsa lig 6.sının Avrupa'ya gitmesi için tek ihtimal var o da GS ile Eskişehir'in final oynaması ve Eskişehir'in ligi ilk 5 içerisinde bitirmesi. Bu durumda 6.'ya Avrupa imkanı doğuyor...
                  Trabzon bir sevda,
                  Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Ben MRA döneminde defans ile ilgili herhangibir organizasyonu yapabildiğimizi düşünmüyorum.

Ne defansif futbol ne de Allahına kadar defans anlamında.
                    Trabzonspor kendini ,70-80'lerin kafasını yaşayan,futbolculuğundan sonra bir adım kendisini geliştirmemiş,dünya futbolundan bihaber,çağın sisteminden uzak,hayrına öz evlatçı,tek özelliği eski Trabzonsporlu olması olan futbol yobazlarından kurtarmadıkça başarılı olması mümkün değildir.

Yorum

• İlk olarak freze tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ben MRA döneminde defans ile ilgili herhangibir organizasyonu yapabildiğimizi düşünmüyorum.

Ne defansif futbol ne de Allahına kadar defans anlamında.
                      Ben icraatı değil, mantaliteyi sorgulamıştım zaten. Yoksa, haklısınız...

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bu sezon tıpkı bizim geçen sezon yaşadığımız gibi kupa sahibi Şampiyonlar Ligi'ne katıldığında, finalistinin de Avrupa Ligi ön elemesi oynama durumu geçerli. UEFA kupa finalistlerinin Avrupa'ya gitmesini kaldırdı ama o statü seneye uygulanmaya başlayacak. Hatta artık kupa sahipleri gruplara doğrudan katılacak. BJK veya Sivas ceza herhangi bir ceza almazsa lig 6.sının Avrupa'ya gitmesi için tek ihtimal var o da GS ile Eskişehir'in final oynaması ve Eskişehir'in ligi ilk 5 içerisinde bitirmesi. Bu durumda 6.'ya Avrupa imkanı doğuyor...
                        İlk 5'e girmemiz şart diyorsun yani

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Siyah: MRA'nın yaptığı.

Kırmızı: Mancini'nin yaptığı.
                          Ben bile bu kadar güzel anlatamazdım derdimi... Sağol Yiğit kardeş...

Yorum

• 2-3 maç üst üste alabilsek harika olurdu...

şikecilerin maçına kadar puan kaybetmememiz lazım diyeceğim ama bu hafta Konya maçı zor maç ve deplasman maçlarımızda ki fobimiz düşünülürse yine kayıbız....

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
                            Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• O değil de, hangi şarkıymış ?

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                O değil de, hangi şarkıymış ?

onu bende merak ettim doğrusu....

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
                                Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X