Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor 2 - 1 Kayserispor | Maç Sonucu | STSL 22. Hafta

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bir yanım rezil oynadık , diğer yanım ise 45le 65 arsı futbol zamanla daha geniş zamana yayılabilir diyo

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      neyse karıştırma çaktırmayalım.buydu tamam.
      Gülmekten bir hal oldum 10-15 sayfa sarki yorumu dönmüs mac basliginda, eleman 736362 defa sordu hangi sarki diye. Bikmadan yilmadan sordu ve sonunda istedigini aldi.

Belcika'ya selamlar

..
      En son Ilelioglu tarafından düzenlendi; 24.02.2014, 00:44.
      İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        bir çiçekle bahar getirmiş gene arkadaşlar.. arkadaşlar kayserispor 16 puanda hatırlatmak gerekir. ve ligin en kırılgan takımlarından biri.. lütfen bunu dikkate alarak değerlendirme yapalım ki yarın öbürgün hayal kırıklığına düşmeyelim..
        Tamamen katılıyorum,üstelik lig sonuncusu Kayserinin eksik olmasını ve attığımız ikinci golün de (az önce TRTsporda Bünyamin Gezer de söyledi) net ofsayt olduğunu düşünürsek Hami methiyeleri için çok çok erken.

Yorum

• o değilde çok ciddi bir soru

sahi hangi şarkı idi
          sakin olun...

Yorum

• o değil de benimde var bulamadığım bir şarkı, çok aradım bulamadım.benim ki kadın sesli, yabancı. hadi bir el atın, sevaptır.

Yorum

• AW: Trabzonspor 2 - 1 Kayserispor | Maç Sonucu | STSL 22. Hafta

İlk olarak memmedaga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              o değilde çok ciddi bir soru

sahi hangi şarkı idi
              İpsiz Recep dizisinin müziğini koydum tamam bu dedi, sonra başka bi arkadaş Dik Oynanın linkini verdi sonra aynısını ona dedi. Bizde anlamadık hangisi diye.

Gesendet.
              Milli Takımım TRABZONSPOR
              Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
              Helalin adı kaldı, onu gören yok.
              Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Öyle ahim sahim oynamadik, ama millet galibiyeti o kadar özlemis ki sanki şov yapmısız gibi bir hava var. Ligin son sirasinda takima yine Onur'un ilk dakikalarda yaptigi kurtarislar sayesinde üstünlük kurduk.

Kisacasi mra döneminden bir fark yok ortada.
                Gecti, istemem gelmeni.

Yorum

• Takim 2 gün önce Juventus deplasmaninda olağanüstü efor sarfetmis tabikide Kayseri maçında oyun anlamında kopukluklar olacaktı bu beklenen birseydi.skoru bisekil lehimize cevirdik önemli olan bu.ayrica Kayseri açısından adeta ölüm kalım maciydi basaramadilar bana göre bu maçla beraber psikolojik olarak ligden düştüler.
                  Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak Hüseyin Başoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    evet
                    su bizim sahtekar zokora mi?
                    Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana

Yorum

• Re: Trabzonspor 2 - 1 Kayserispor | Maç Sonucu | STSL 22. Hafta

Ozer ortasaha oynamali. Bourcanu-Ozer 3. de duruma gore Colman/Zokora/Adrian/Soner olur.

Yorum

• Bu maçı alamasaydık geçen yılki travmayı yaşayabilirdik.

Çok şükür kazandık.

Konyayı da yenip şikebahçeye çok moralli çıkmalıyız.

Bombacı Hami'ye teşekkürler...
                        2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                        82 HELAL PUANLA
                        TRABZONSPOR

Yorum

• İlk yarıda etkili olamadık, ikinci yarı biraz hareketle ve oyuncu değişikleri ile sonuca gittik.

Takım halâ berbat durumda, bu sezon bitse de bu çile de bitse ...
                          .

Yorum

• İkinci yarı 10 dakika top oynadık. Ve galip geldik. Bu oyunu maça yaymalıyız. Hami Hoca'nın çift forvete dönmesi de son derece mantıklıydı. Zaten kaybedecek birşeyimiz yok mecburen bu şekilde oynamalıydık. Hami Hoca da iyi başladı umarım iyi devam ettirir.

Yorum

• Ben de Olcay Çakır'a katılıyorum.
                              Trabzonspor'u Avrupa'da oynattığı defansif futbolla 2.Tura taşıdı.
                              Tıpkı geçtiğimiz sezon Aykut Kocaman'ın fenerbahçe'si gibi, tedbirli, sakin bir oyun anlayışıyla fırsat bulursa gol atan bir mantaliteyle oynadık.
                              Başarılı da olduk.
                              Süper Lig'de aynı mantaliteyi gütmesi ise sonu oldu.
                              MRA'yı sevmeyebilirsiniz, Trabzonspor'a yakıştırmayabilirsiniz amma ve lakin saygı duymalısınız.
                              Bizim kadar hatta belki bizden çok Trabzonspor'un başarılı olmasını istedi ama olmadı.
                              Giderayak adamlığını da yaptı.
                              Yolu açık olsun.
                              ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• Hami, erken değişiklik ile sonuca direkt katkı yaptı. Teprik ederim.
                                Kinci yarıdaki 20 dk lık futbolu 60 dk ya yayabilirsek 2-3 basamak daha yada ilk 4 de kendimize yer buluruz. Defansın bir an evvel topanlanması lazım. Sıkıntı defansta.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X