bir yanım rezil oynadık , diğer yanım ise 45le 65 arsı futbol zamanla daha geniş zamana yayılabilir diyo
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor 2 - 1 Kayserispor | Maç Sonucu | STSL 22. Hafta
Daraltma
X
-
Gülmekten bir hal oldumİlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleneyse karıştırma çaktırmayalım.buydu tamam.
10-15 sayfa sarki yorumu dönmüs mac basliginda, eleman 736362 defa sordu hangi sarki diye.
Bikmadan yilmadan sordu ve sonunda istedigini aldi.
Belcika'ya selamlar
..En son Ilelioglu tarafından düzenlendi; 24.02.2014, 00:44.İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
Tamamen katılıyorum,üstelik lig sonuncusu Kayserinin eksik olmasını ve attığımız ikinci golün de (az önce TRTsporda Bünyamin Gezer de söyledi) net ofsayt olduğunu düşünürsek Hami methiyeleri için çok çok erken.İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebir çiçekle bahar getirmiş gene arkadaşlar.. arkadaşlar kayserispor 16 puanda hatırlatmak gerekir. ve ligin en kırılgan takımlarından biri.. lütfen bunu dikkate alarak değerlendirme yapalım ki yarın öbürgün hayal kırıklığına düşmeyelim..
Yorum
-
AW: Trabzonspor 2 - 1 Kayserispor | Maç Sonucu | STSL 22. Hafta
İpsiz Recep dizisinin müziğini koydum tamam bu dedi, sonra başka bi arkadaş Dik Oynanın linkini verdi sonra aynısını ona dedi. Bizde anlamadık hangisi diye.İlk olarak memmedaga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleo değilde çok ciddi bir soru
sahi hangi şarkı idi
Gesendet.Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
Öyle ahim sahim oynamadik, ama millet galibiyeti o kadar özlemis ki sanki şov yapmısız gibi bir hava var. Ligin son sirasinda takima yine Onur'un ilk dakikalarda yaptigi kurtarislar sayesinde üstünlük kurduk.
Kisacasi mra döneminden bir fark yok ortada.Gecti, istemem gelmeni.
Yorum
-
Takim 2 gün önce Juventus deplasmaninda olağanüstü efor sarfetmis tabikide Kayseri maçında oyun anlamında kopukluklar olacaktı bu beklenen birseydi.skoru bisekil lehimize cevirdik önemli olan bu.ayrica Kayseri açısından adeta ölüm kalım maciydi basaramadilar bana göre bu maçla beraber psikolojik olarak ligden düştüler.Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
su bizim sahtekar zokora mi?İlk olarak Hüseyin Başoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleevetYa kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana
Yorum
-
Ben de Olcay Çakır'a katılıyorum.
Trabzonspor'u Avrupa'da oynattığı defansif futbolla 2.Tura taşıdı.
Tıpkı geçtiğimiz sezon Aykut Kocaman'ın fenerbahçe'si gibi, tedbirli, sakin bir oyun anlayışıyla fırsat bulursa gol atan bir mantaliteyle oynadık.
Başarılı da olduk.
Süper Lig'de aynı mantaliteyi gütmesi ise sonu oldu.
MRA'yı sevmeyebilirsiniz, Trabzonspor'a yakıştırmayabilirsiniz amma ve lakin saygı duymalısınız.
Bizim kadar hatta belki bizden çok Trabzonspor'un başarılı olmasını istedi ama olmadı.
Giderayak adamlığını da yaptı.
Yolu açık olsun.''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum