Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor 2 - 1 Kayserispor | Maç Sonucu | STSL 22. Hafta

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    O değil de, hangi şarkıymış ?
    Bu şarkı muhabbetı nedır

Yorum

• Ynt: Trabzonspor 2 - 1 Kayserispor | Maç Sonucu | STSL 22. Hafta

Bence soran arkadaşta hangi şarkıyı aradığını bilmiyordu. İlk önce oyuncuların çıkış müziği için işte bu dedi. Sonra da Kibar Sürmen-Dik oyna marşı için bu dedi.
      www.x.com/zykmda

Yorum

• hahaha

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
        Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Olcay Çakır isimli kardeşimizi tanımam. Bu forumda verdiği emekle bilir ve her daim minnetle anarım. Ancak, daha önce de bir kaç kez dinledim, sonra bıraktım dinlemeyi... Çok iyi ve saygı duyulacak bir insan olduğu kesin... Ancak futboldan anlamıyor... En kötü ihtimalle ''düzene uymuş'' diyelim de, hatırı kalmasın...
          Sorun Futbol yada Trabzonspor degil yada ilk etapda degil sorun tamamen kisiler, Bu Senol Günes olur, Mustafa Resit Akcay olur, arkasinda duralim, mutlaka arkasinda duralim, Trabzonspora zarar getirsede o kisi, fark etmez arkasinda duralim, savunalim, ekranlardan, forumlara, kahvelere, evlere kadar ölümüne savunalim o kisiyi, ama sakin Trabzonspor ne hallerde bunu sorgulamayalim, biz nerde, nasil hata yaptik bunu arayip bulmayalim, sadece o kislere sahip cikip, bir yerlere degisik mesajlar verelim, Hamiyi belkide bu yüzden destekliyorum simdilik, adam Mra nin yaptigi herseyin tam tersini yapiyor futbol adina mac öncesi ve mac sonrasi, ne biliyim gözüme hos geliyor, sahada da futbol adina pozitiv birseyler göstermeye calisiyor, Trabzonspor taraftari olarakda bize de destek olmak düser, diye düsünüyorum sevgili abicim.
          No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Sorun Futbol yada Trabzonspor degil yada ilk etapda degil sorun tamamen kisiler, Bu Senol Günes olur, Mustafa Resit Akcay olur, arkasinda duralim, mutlaka arkasinda duralim, Trabzonspora zarar getirsede o kisi, fark etmez arkasinda duralim, savunalim, ekranlardan, forumlara, kahvelere, evlere kadar ölümüne savunalim o kisiyi, ama sakin Trabzonspor ne hallerde bunu sorgulamayalim, biz nerde, nasil hata yaptik bunu arayip bulmayalim, sadece o kislere sahip cikip, bir yerlere degisik mesajlar verelim, Hamiyi belkide bu yüzden destekliyorum simdilik, adam Mra nin yaptigi herseyin tam tersini yapiyor futbol adina mac öncesi ve mac sonrasi, ne biliyim gözüme hos geliyor, sahada da futbol adina pozitiv birseyler göstermeye calisiyor, Trabzonspor taraftari olarakda bize de destek olmak düser, diye düsünüyorum sevgili abicim.
            Aynı görüşteyim... İyi şeyler yapmaya çalışan, bunu da Trabzonspor'un genetik kodlarına karşı gelmeden icra etmeye çalışan herkesin arkasında durmalıyız. İsimlerin önemi yok...

Yorum

• güzel çalışma

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
              Yükleniyor...
              X