Trabzonspor 2 - 1 Kayserispor | Maç Sonucu | STSL 22. Hafta
Daraltma
X
-
Maç 23'ünde 20'sinde Juventus maçı var.Ayrıca bizde can havliyle oynamalıyız.Sonrasında gerçekten zor maçlar var.Kazanmaktan başka çare yok.Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCUYorum
-
AW: Trabzonspor-Kayserispor|20.02.2014-19.00|STSL 22.Hafta
Yek yea, değildir.
Gesendet von meinem HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e mit Tapatalk 2Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has HacipYorum
-
Bu ligin en kötü futbol oynayan, hatta oynayamayan takimiyiz.Mucize olmazsa Kayseri rahat alir.iho istifa.Yorum
-
İlk 11: Onur, Bosingwa, Mustafa, Aykut, Kadir, Bourceanu, Colman, Özer, Adrian, Olcan, Emre
Yedekler: Zeki Ayvaz, Zeki Yavru, Caner, Soner, Yusuf, Henrique, Janko
Cezalı: Zokora
Sakat: Bamba, Malouda
Kadro dışı: Fatih, Mustafa Akbaş, Abdulkadir, Gökhan, ŞahinTrabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...Yorum
-
Zokora cezali, en azindan bir iyi haber var.
Juventus maglubiyetinden sonra bence bu maca fena sariliriz. Zor bir mac olur.
..İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...Yorum
-
Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.Yorum
-
Re: Trabzonspor - Kayserispor |20.02.2014 - 19.00 | STSL 22. Hafta
Ortasaha Alexandru-Colman-Ozer olmali bundan boyle!
Sent from my GT-S5830 using Tapatalk 2Yorum
-
Trabzonspor - Kayserispor |20.02.2014 - 19.00 | STSL 22. Hafta
Yeneriz diyebileceğim tek maç. Ha bu maçı da alamazlarsa sözün bittiği yerdeyiz demektir.Yorum
-
Malouda ne kadar daha sakat?İlk 11: Onur, Bosingwa, Mustafa, Aykut, Kadir, Bourceanu, Colman, Özer, Adrian, Olcan, Emre
Yedekler: Zeki Ayvaz, Zeki Yavru, Caner, Soner, Yusuf, Henrique, Janko
Cezalı: Zokora
Sakat: Bamba, Malouda
Kadro dışı: Fatih, Mustafa Akbaş, Abdulkadir, Gökhan, ŞahinHürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!Yorum
-
Kayseri bu hafta kazandı, onlarda bir seri yapmak isteyecektir.. Zor maç olacak..Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum