öteki müzik değilmiydi, bu nerden çıktı şimdi?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor 2 - 1 Kayserispor | Maç Sonucu | STSL 22. Hafta
Daraltma
X
-
caldi caldiİlk olarak Veysel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu şarkı çalmadı stadyumda bu akşam
Yorum
-
fatih gardaşum nasılsınİlk olarak Fatih Birinci tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKibar sürmen - dik oyna
sen bilirsin bizim malouda ne durumda
Yorum
-
Katılıyorum. TTelekomunn marşı çaldı .İlk olarak Veysel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu şarkı çalmadı stadyumda bu akşam
En son Sibel tarafından düzenlendi; 24.02.2014, 00:03.
Yorum
-
Asdasdasdas hadisi şimdiİlk olarak Veysel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu şarkı çalmadı stadyumda bu akşam
Yorum
-
AW: Trabzonspor 2 - 1 Kayserispor | Maç Sonucu | STSL 22. Hafta
Sagol gardaş iyim sen nasilsin? Bilmiyorum inan ki...İlk olarak sasort tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülefatih gardaşum nasılsın
sen bilirsin bizim malouda ne durumda
Yorum
-
neyse karıştırma çaktırmayalım.buydu tamam.İlk olarak Veysel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu şarkı çalmadı stadyumda bu akşam
Yorum
-
O değildi
İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleneyse karıştırma çaktırmayalım.buydu tamam.
Yorum
-
Ynt: Trabzonspor 2 - 1 Kayserispor | Maç Sonucu | STSL 22. Hafta
İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleneyse karıştırma çaktırmayalım.buydu tamam.
Yorum
-
caldi http://www.youtube.com/watch?v=TQf1s4A2GQs buydu aradigim sarki buydu bugun stadda calan 1000%İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO değildi
Yorum
-
A haberde sağlam komedi var
"Hakikati bulan, başkaları farklı düşünüyor diye, onu haykırmaktan çekiniyorsa hem budala hem de alçaktır. Bir adamın ‘Benden başka herkes aldanıyor’ demesi güç şüphesiz; ama sahiden herkes aldanıyorsa ne yapsın?" Cemil Meriç
Yorum
-
iyi sayılırım bugün ilk yarı büyük yemin edecektim 2. yarı hem takım kendini kurtardı hem beni kurtardıİlk olarak Fatih Birinci tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSagol gardaş iyim sen nasilsin? Bilmiyorum inan ki...
bir daha maç izlemeyecem demiştim bu maçıda kaybedersek
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum