"Hakikati bulan, başkaları farklı düşünüyor diye, onu haykırmaktan çekiniyorsa hem budala hem de alçaktır. Bir adamın ‘Benden başka herkes aldanıyor’ demesi güç şüphesiz; ama sahiden herkes aldanıyorsa ne yapsın?" Cemil Meriç
Persembe yine mac var cünkü. Büyük ihtimalle bunu düsündüler.
..
2 maçta evimizde olduğu için bence lig maçının Pazartesi'ye verilmesi gerekiyordu. Liverpool maçı sonrasındaki FB maçı da Pazartesi verilmişti mesela. Tabii ilk maçın sonucu kötü olunca ister istemez bunu düşünüyor yoksa Juventus karşılaşmasından iyi netice alsaydık ikinci maçın önemi iyice artacaktı...
Zokora cezalıymış bilmiyordum o zaman dediğin gibi Colman - Borceanu oynar.
İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....
ikinci yarı adrian düşüyor adrianın yerine özer çekilir yusuf oyuna alınır
bu sayede ne olur ikinci yarı başı çok düşüyoruz fark ettiniz mi bu dinamiz mi sağlamış oluruz
Malouda olmadığı için Yusuf'u yazdım zaten. Ben de Yusuf'un dünkü gibi sonradan girmesi gerektiğini düşünüyorum ama Özer de o bölgede oynayamıyor maalesef.. Ortada daha etkili olur. Adrian için de Kayseri'nin defans yapacağını düşünürsek Adrian kalabalık savunma arasında kaybolur, Özer Adrian'a göre daha sağlam oyuncu
taraftar "hücum futbolu" diyen herkesi sırtında taşıyacak duruma geldi mra sayesinde hami de bunun meyvelerini yiyor...bu havanın en fazla 1 ay süreceğini ve ondan sonra bu sorumsuz futbolcuların hami' yi de yollayacağını düşünüyorum...bir an önce gelecek sezonun planlanması yapılmalı...
İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
-------------
Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?
Yorum