Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor 2 - 1 Kayserispor | Maç Sonucu | STSL 22. Hafta

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Önümüzdeki hafta ne Türkiye kupası ne Milli maçlar var o halde bu maç neden Pazartesi değil?
    Persembe yine mac var cünkü. Büyük ihtimalle bunu düsündüler.

..
    İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Hami şuan trtspor'da hücum oynatıcam yemişim defansı diyor
      Adalet,Eşitlik,Özgürlük..
      Komünar..

Yorum

• -------Zokora---Alex--------
        --Yusuf------Özer----Olcan-
        -----------Emre------------
        "Hakikati bulan, başkaları farklı düşünüyor diye, onu haykırmaktan çekiniyorsa hem budala hem de alçaktır. Bir adamın ‘Benden başka herkes aldanıyor’ demesi güç şüphesiz; ama sahiden herkes aldanıyorsa ne yapsın?" Cemil Meriç

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Persembe yine mac var cünkü. Büyük ihtimalle bunu düsündüler.

..
          2 maçta evimizde olduğu için bence lig maçının Pazartesi'ye verilmesi gerekiyordu. Liverpool maçı sonrasındaki FB maçı da Pazartesi verilmişti mesela. Tabii ilk maçın sonucu kötü olunca ister istemez bunu düşünüyor yoksa Juventus karşılaşmasından iyi netice alsaydık ikinci maçın önemi iyice artacaktı...
          Trabzon bir sevda,
          Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak A.Akyüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            ---------------- ONUR -----------------
            Boss ----- Mustafa ----- Aykut ---- Kadir
            ---------Bourceanu --- Colman ---------
            Olcan ----------- Özer ----------- Yusuf
            ------------- Emre -------------

aynen katılıyorum tek katılmadığım

bu yusuf ikinci yarı oyuna almalı

orda özeri oynatılır

özerin yerinde adrian

ikinci yarı adrian düşüyor adrianın yerine özer çekilir yusuf oyuna alınır

bu sayede ne olur ikinci yarı başı çok düşüyoruz fark ettiniz mi bu dinamiz mi sağlamış oluruz

Yorum

• İlk olarak Atakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Zoko cezalı. Borçanu oynar heralde.

-----------ONUR-----------
              BOSI-YUMLU-AYKUT-KADİR
              ----BORÇANU-COLMAN----
              OLCAN---ADRIAN----ÖZER
              ------------EMRE-----------
              Zokora cezalıymış bilmiyordum o zaman dediğin gibi Colman - Borceanu oynar.
              İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
              Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• İlk olarak sasort tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                aynen katılıyorum tek katılmadığım

bu yusuf ikinci yarı oyuna almalı

orda özeri oynatılır

özerin yerinde adrian

ikinci yarı adrian düşüyor adrianın yerine özer çekilir yusuf oyuna alınır

bu sayede ne olur ikinci yarı başı çok düşüyoruz fark ettiniz mi bu dinamiz mi sağlamış oluruz
                Malouda olmadığı için Yusuf'u yazdım zaten. Ben de Yusuf'un dünkü gibi sonradan girmesi gerektiğini düşünüyorum ama Özer de o bölgede oynayamıyor maalesef.. Ortada daha etkili olur. Adrian için de Kayseri'nin defans yapacağını düşünürsek Adrian kalabalık savunma arasında kaybolur, Özer Adrian'a göre daha sağlam oyuncu
                www.x.com/zykmda

Yorum

• bence kadro

.............................................onur........................................

bossigwa................aykut......................mustafa..........kadir

......................................alex..............colman......................

olcan...........................................................................özer

.................................................adrian................................

.................................................emre....................................

ikinci yarı adrian out yusuf in

Yorum

• bence maloudanın faydası yok

maloudanın geçmişi belli saygı duyuyorum ama

ne press ne baskı yapıyor

hele çalıma girip top kaybetmessi beni ayar ediyor

Yorum

• Re: Trabzonspor - Kayserispor | 23.02.2014 - 19.00 | STSL 22. Hafta

Onur-Bosi-Aykut-Mustafa-Mustafa A.-Bourcanu-Ozer-Colman-Olcan-Malouda(yusuf)-Emre

Adrian son yarim saat girmeli.

Yorum

• Bu hafta Kasimpasa-Sivas maci var, o yüzden bu mac cok ama cok önemli. Insallah kazaniriz.

..
                        İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Bence maluda futbolculuğundan çok bizim için gelecek adına getireceği topçular daha önemli...
                          2010-2011-ŞAMPİYONU TRABZONSPOR-

Yorum

• taraftar "hücum futbolu" diyen herkesi sırtında taşıyacak duruma geldi mra sayesinde hami de bunun meyvelerini yiyor...bu havanın en fazla 1 ay süreceğini ve ondan sonra bu sorumsuz futbolcuların hami' yi de yollayacağını düşünüyorum...bir an önce gelecek sezonun planlanması yapılmalı...
                            İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
                            -------------
                            Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

• Başkan ne zaman gidiyor önemli olan bu.. Yemisim maçıni.. Bu sene bitti zaten..

Sent from my LG-E612 using Tapatalk
                              Şampiyon Trabzonspor..

Yorum

• Zaman zaman formsuz olabilirler fakat bu takımı öne taşıyan iki yetenekli ayak var, biri Yusuf diğeri de Adrian'dır.

Hoca bu isimleri doğru zamanlamayla verimli kullandığında farkı net şekilde gördük...
                                ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
                                "Küçük bir kentin büyük savaşı"
                                kalbimdeki Trabzonsporlu, Kazım Koyuncu !

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X