Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor 2 - 4 Akhisar Belediye | Maç Sonucu | STSL 20. Hafta

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Balıkesir maçında izlemiştik, bu ikinci serisi, üçüncü serisi Torino'da çekilecek.
    Abi Torinodaki bildiğin +18 olacak..
    #TRABZONSPOR#

Yorum

• İlk olarak edimurphy_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Yeni sezona Muharrem Usta ve yeni yapılanma ile girmeliyiz.

baska da secenek yok gibi.

Yorum

• İlk olarak delfino tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        şu bir gerçekki Sadri şenere küfür edip taşlayanlar İHO'na ses çıkarmayanlar siz asla Trabzonspor'lu olamazsınız.
        Trabzon'da AKP %50 nın üstünde, O halde Protesto etmemeleri gayet normal. Satada gidenler, O herifin adamları. Gerçek Trabzonspor'lular bu rezilliğeşahitlik etmezler
        Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• İlk olarak Süleyman Baykan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Yahu usta bu kadro bu ligde her takımı yenebilecek güçte lakin bu hoca takımı kuramıyor artı sürekli oyuncuların yerlerini değiştiriyor performansı kötü oyuncuları takımdan kesmiyor oyunu okuyamıyor kısacası bu adam bu kadroya 10 beden küçük geliyor anladın mı?

Şunuda üstüne basarak söylüyorum takımda hocayı istemiyor gitsin diye can atıyorlar.
          Bu takımdan bir nane olmaz.

Ne Tolunay Hoca, Ne Şenol Hoca ne de Mustafa Hoca adam edemedi.

Mourihno gelse yine tırtt.
          .

Yorum

• bu takıma kariyerli kaliteli adam değil koşan adam hırslı adam alınnn..
            YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• İşbilen yönetim gelmedikçe bizim bu çilemiz devam eder. Şu hoca bu hoca meselesi değil yönetim meselesi bizimki. İş bilen planlı programlı yöneticiler lazım.
              Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Bu m.usta da sadece tweet atıyo acaba twiter olmasaydı be yapacaktı cok merak edıyorum,bı cık ortaya bı ruzgar yarat bı muhalefet ol kendınle ılgılı bı ışık goster,tweet atmayla bu işler olmuyo

Yorum

• Iho olmaz ustada denize dustuk diye yilana sarilamayiz..her konuda dibe vurmusuz 2011de yapilanlaridami unutalim ustacilar..biri gelcekse kulacoglu olsun..
                  1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                  2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                  3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Yönetim istifa etmeden teknik ekibin istifa etmesi cok sacma ve gereksiz olur. Ayni tas, ayni hamam devam eder gider. Ilk önce yönetim gitmeli
                    .

Francesco
                    Totti

Yorum

• aylar önce takım berbat oynuyor şansa maç alıyoruz uefada ilerliyoruz dediğimizde, ben 3 puana bakarım diyenler neredesiniz..

Yorum

• 3. golden sonra bıraktım izlemeyi .Henrigue allah belanı versin yeni gördüm kaleciden dönen topu atamadın . Haftaya karabük maçını bekliyorum buraya gelsinler canlı canlı izleyeyim de sonra gider intihar ederim.

Yorum

• iktidar yalakası iho çek git bu takımdan yalakalarla bu iş olmaz..böyle başkan olurmu yaw gelmiş statta farklı görüşlü insanlar ama hepsi tsli taraftar önünde siyaset yapıyor saçmalıyor hainlik falan diyor sen ts taraftarlarını bölüyorsun adeta iho terket bu takımı...

mra sende açıklamaların falan delirttiniz adamı sende git gözümüz görmesin seni..futbolcular adrian henrique aykut bunlar tam fiyasko ..colman takımı takmaz zaten....
                          ama inanıyorumki takım ne kadar kadro olarak kötü olsada eğer fatih terim olsaydı takımın başında futbolculara bağırır çağırır gerekirse kafalarını kırar onları defansa koştururdu.akhisar 6km fazla koştu rezillik bizim için.mra kim futbolcunun korkmadığı takmadığı edebiyat yapmaktan başka bişe bilmeyen hoca ile 1.lik hocası ile olmaz bu işler.

Yorum

• HACI ile HOCA gitsin.

Hacının suçu Hocadan daha büyük. bu kadro Şenol Güneş, Tolunay ında başını yedi. o yüzden adam gibi hiçbir katkı yapmayan ama sadece mitinglerde boy gösteren, arada sırada şikecilere laf sokan hacı gitmeli sonra hoca gitmeli
                            Dünyada İsrail ne ise; Türkiyede fenerbahçe o'dur! Dünyada Türkiye ne ise; Türkiyede Trabzon O'dur!

Yorum

• Trabzonspor'a karşı en son 9 yıl önce Gökhan Ünal hattrick yapabilme başarısını göstermiş...
                              Trabzon bir sevda,
                              Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Arkadaşlar bir şey söyleyeceğim ama gülmeyin. Bu akhisar maçı var ya, hezimet oldu işte televizyonda konuşuyolar işte trabzon çok kötü oynadı filan diye ama biz kanserli trabzon taraftarı olarak 30 maçtır takımın ne oynadığını biliyoduk ki zaten. Şimdi bu 30 maça bakınca o maçların yarısından daha iyi top oynadık daha az pozisyon verdik bu maç, millet bilmiyo ki. Şansına goller atıp, onur da coştuğu için millet bizi pışpışlıyodu, skor taraftarları da bize kendi sahamızdaki istatistikleri söyleyip duruyodu ama biz hep berbat oynadığımızın farkındaydık ki. Millet daha yeni uyandı duruma.
                                yattara tribününde maç izlemiş çocuk

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X