Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor 2 - 4 Akhisar Belediye | Maç Sonucu | STSL 20. Hafta

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• idmanlarda heralde serbest çalıştırıyo takımı son 30dkda incilden bir sayfa okuyordur..

Yorum

• Trabzonspor 2 - 4 Akhisar Belediye | Maç Sonucu | STSL 20.Hafta

Yok ta bu hacı muhalefete de mi para yediriyor arkadaş kimsenin mi sesi çıkmaz niye bu takımı bu kadar sahipsiz bıraktılar???

Gesendet von meinem iPhone mit Tapatalk
      Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...

Yorum

• İlk olarak A. Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Geçen kongrede İho nun başkan olacağına ihtimal vermiyodum.
        İlkokul mezunu bir adama kimsenin oy vermiyeceğini düşünüyodum. Muhtarlık bile İHO ya geniş gelir.
        İho ya oy verenlerin şuanki duruma ortak olduklarını bilmeleri getiriyor.
        Bizim şuanki durumumuzun birinci etkeni ne iho dur ne Mra dır.
        Sadece kanal kanal bağlanıp aziz yıldırıma hakaret ettiği için bi adama oy verilir mi? Bu kadar vizyonsuz olunur mu?
        Şuanki rezillik sizin eseriniz.
        Peki siz nerdesiniz?
        +1

Yorum

• İlk olarak Süleyman Baykan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Yani Akhisar'ın kadro kalitesi bize iki maçta 7 gol atacak kadar bizden iyi diyorsun he ben takım dört dörtlük demiyorum sadece bu kadar kötü futbol oynayacak bir takım değil diyorum takımı yönetemiyorsan sözün geçmiyorsa bırakacaksın.
          Yoo ben demiyorum herşey ortada

Bu kadro geçen yılı eksi bir averajla bitirdi bu ne demek biliyor musun
          .

Yorum

• -Aykut'u almayın dedik...-Adrian, gözümüze inen perdedir dedik...
            -Malouda alındığında sevinç naraları atıp İHO'ya saygılarını sunanlara, ''sevinmeyin, fayda değil, kariyer satın aldık, hem de çok pahalıya'' dedik...
            -Hoca bu işi yapamaz dedik.
            -İHO sizi kandırıyor dedik.
            -İlla yabancı alacaksanız, neredeyse bedavaya Ajax'ta üç oyuncu var gidin alın dedik... (Üçü de bizi dağıttı hazırlık maçında)
            -Trabzon kütüklü olmak ayrıcalık değildir dedik.
            -Trabzonspor Kulübünü siyasetin kucağına oturtacaklar dedik.
            -MRA'yı Onur kurtarıyor, bakalım ne kadar gidecek dedik.

Dedik de dedik... Hakaret ve küfür yedik... Sineye çektik... Şİmdi akıllı olma zamanı... Yeniden ayağa kalkma zamanı... Topyekün bir yenilenme hamlesi zamanı... Yeter ki herkes sahip çıksın kulübe... Yeterince sevdik uzaktan... Şimdi el atma zamanı... Hemen, acilen...

Yorum

• Hala romantizm peşinde koşanlar var.
              iHO istifa etmez arkadaşlar . Belki kongre kararı alır ama asla istifa etmez.
              Çünkü bu statüyü bir daha asla yakalayamaz.
              İHO Trabzonspor'u nasıl başarıya ulaştırırımın hesabını değil, önümüzdeki kongreyi nasıl kazanırmın hesabını yapıyor. Daha önce de yazdım , benim iş yerimde hiçbiri Trabzonspor'lu olmayan 7 kişi, Hacıosmanoğlu tayfası tarafından kongre üyesi yapıldı. Eminim böyle yüzlercesi vardır.
              Bu adamlar oy kullanabilme hakkını almadan acil seçim yapılmalı.
              Usta mı olu çırak mı bilmiyorum ama bu kulüp artık vizyoner, kulübe aklı ve bilimi sokacak kişiler tarafından yönetilmeli.
              Çapsız İHO, yüreksiz MRA ile bir süre daha devam edersek bu kulübü kurtarmak çok daha zorlaşabilir.

Yorum

• Patates!
                “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
                Malik bin Dinar

Yorum

• Trabzonspor 'un en cok kosan futbolcusu Mustafa yumlu bunun ne demek oldugunu herkes anlamistir heralde
                  # 61 Onur Recep Kivrak
                  " Unutulmasın ki adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur "

Şenol Güneş

Yorum

• İlk olarak Süleyman Baykan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Yani Akhisar'ın kadro kalitesi bize iki maçta 7 gol atacak kadar bizden iyi diyorsun he ben takım dört dörtlük demiyorum sadece bu kadar kötü futbol oynayacak bir takım değil diyorum takımı yönetemiyorsan sözün geçmiyorsa bırakacaksın.
                    Yahu kadro kalitesi deyip durmayın lütfen. Ne kalitesinden bahsediyosunuz anlamıyorum. Kim kaliteli oyuncu. Adrianmı Henriqemi Zokoramı Jankomu kim. Kaliteli 2 oyuncu var biri onur diğeride olcan. Öbürlerine kalite malite deyip durmayın lütfen. Bu saydığımız yabancıları bedavaya bırakmak istedik 1 tane anadolu takımı bile almadı.

Yorum

• IHO ve yönetimi gitmedikten sonra MRA istifa etse ne olur etmese.

Yorum

• iho ve mra ın hep karşısında durdum...

ne seim de nede hocanın gönderilme(toluna) olayını hoş bulmadım..çok çirkinceydi..

başkanın parası ve vizyonu olmadığını daha ilk günden yazık..may cılıkla suçlandık...

hoca iş yapamaz dedik trabzonluluğumuz sorgulandı....

şimdi takım berbat diyoruz derincilikle suçlanıyoruz..

kusura bakmayın yalaka tayfası diyeceğim o kendini bilmezlere...s

sizin bildiklerinizi biz unuttuk...

ama size böyleleri yarıyor...

hoşunuza gidiyor boş beleşe gezmek tozmak gerekli yerlerden nemalanmak...

helal olsun size..

en sonunda Trabzonumu istediğiniz yere getirdiniz....

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
                        Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          -Aykut'u almayın dedik...-Adrian, gözümüze inen perdedir dedik...
                          -Malouda alındığında sevinç naraları atıp İHO'ya saygılarını sunanlara, ''sevinmeyin, fayda değil, kariyer satın aldık, hem de çok pahalıya'' dedik...
                          -İlla yabancı alacaksanız, neredeyse bedavaya Ajax'ta üç oyuncu var gidin alın dedik... (Üçü de bizi dağıttı hazırlık maçında)

Dedik de dedik... Hakaret ve küfür yedik... Sineye çektik... Şİmdi akıllı olma zamanı... Yeniden ayağa kalkma zamanı... Topyekün bir yenilenme hamlesi zamanı... Yeter ki herkes sahip çıksın kulübe... Yeterince sevdik uzaktan... Şimdi el atma zamanı... Hemen, acilen...
                          Ümit abi yeniden kongre olsa M.Usta tekrar aday olur mu sence ??

Yorum

• Haklısın kardeşim

İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            -Aykut'u almayın dedik...-Adrian, gözümüze inen perdedir dedik...

on numara sözler bravo
                            İNADINA AŞK! İNADINA TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak a. Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              geçen kongrede iho nun başkan olacağına ihtimal vermiyodum.
                              Ilkokul mezunu bir adama kimsenin oy vermiyeceğini düşünüyodum. Muhtarlık bile iho ya geniş gelir.
                              Iho ya oy verenlerin şuanki duruma ortak olduklarını bilmeleri getiriyor.
                              Bizim şuanki durumumuzun birinci etkeni ne iho dur ne mra dır.
                              Sadece kanal kanal bağlanıp aziz yıldırıma hakaret ettiği için bi adama oy verilir mi? Bu kadar vizyonsuz olunur mu?
                              şuanki rezillik sizin eseriniz.
                              Peki siz nerdesiniz?
                              + 1967
                              https://twitter.com/Alika87

Yorum

• arkadas hıc mı bır guc kalmadı bunları engelleyecek yeter artık dıyecek offf offf

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X