Daha şurda birkaç ay önce yönetim değişikliğinden önce hoca değişikliğinin ne getirdiğini gördük, hala yönetim değişmeden hocanın değişmesini isteyenler var. Kulübün parası bol mu geliyor size? Madem kulüpte dağıtılacak çok para var, fakirlere dağıtalım. Mevcut yönetim gitmeden, forumda "Yeni Teknik Direktörümüz Kim Olmalı?" konusu açılması bile başlı başına gereksizlik. Bizim ilk önce yönetimden kurtulmamız lazım. Allah korusun hoca değiştikten sonra yeni gelen hoca 2-3 galibiyet alsa, başımıza iş aldık demektir. Şimdiden yönetimin değişip, yeni gelen yönetimin gelecek sezon hazırlıklarına başlaması lazım.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor 2 - 4 Akhisar Belediye | Maç Sonucu | STSL 20. Hafta
Daraltma
X
-
Kimliğinde Trabzon yazan herkesi getirdiler kulubun içine
))
Ligin en karaktersiz ve en şerefsiz oyununu oynatan bir hoca var sahada ama hala tepki yok,
Bu akşam 7 olsun diye çok yalvardım ama olmadı adamlar acıdılar halimize. 7 olsaydı hocada giderdi başkan denen kıl daYan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun
Yorum
-
Maç 4-1 evinde yenilmişsin hemde Akhisara karşı Kalecin ağlıyor hocan istifa etmiyor çıkmış utanmadan açıklama yapıyor başkan hala koltukda oturuyor taraftar ekmeğim kesilmesin diye istifaya çağırmıyor
Trabzonspor iflas etti geçmiş olsun# Fırtınam bu yolda hep seninle !
Yorum
-
DEEP BLUE
Herkes soğukkanlı olsun...
Öncelikle acı gerçekleri kabul ederek başlamalıyız işe... Acilen yapılması gereken şeylerden ilki, takımın bu sezonki hedefinin ''kümede kalmak'' olduğunu bilerek adım atmak... Bunları yazdığım için, abarttığımı, kafayı çekip yazdığımı, ya da 80'lerde kalan psikopat bir dinazor olduğumu tartışarak zaman kaybetmeyin... Burada ne dediysek o oldu...
1-) MRA bu gece istifa etmeli, etmiyorsa acilen görevden alınmalıdır.
2-) İHO, yarın sabah itibarıyla, sezon sonunda görevi kesinlikle bırakacağını taahhüt ederek, yeni bir kongrenin önünü açmalıdır.
3-) Yeni başkanın Muharrem Usta olması kesindir. Muharrem Usta, ekibini şimdiden toparlayıp, önümüzdeki sezonun planlamasına başlamalıdır.
4-) İHO ve Muharrem Usta, konsensus oluşturarak, sezon sonuna kadar Yılmaz Vural'ın teknik direktör olduğunu açıklamalıdır.(Küme tehlikesi)
5-) Muharrem Usta, önümüzdeki sezon için şimdiden yeni bir teknik adamla anlaşmalı ve takım planlaması yapılmalıdır.
6-) Benim teknik direktör adayım Ertuğrul Sağlam olmakla birlikte, iyi yabancı transferinde vizyon olacak yabancı bir hoca da olabilir.
7-) Bu kadronun en az %80'i elden çıkarılmalıdır.
8-) Yeni yönetim, TS Club ürünlerinden, yeni stat inşaatına kadar her alanda, taraftarın sesi olmalıdır.
9-) Taraftarın desteğiyle, acilen ''Trabzonspor futbol takımı anayasası'' yazılmalı ve 1. maddesi ''Trabzonspor futbol takımı hücum futbolu oynar'' şeklinde düzenlenmelidir. Bu tarihten itibaren, tüm takım dizaynı bu madde gereğince oluşturulmalıdır.
10-) Yeni yönetim, ''Trabzonspor Trabzon'lularındır'' dar kalıbını yıkacak hamleler yaparak, taraftar sayısını artıracak organizasyonlar yapmalıdır.
Yorum
-
Olmuyor işte. İnsan gibi gitysenize zamanında. Zorla milleti sövdürttürdükten sonra, insanlıktan çıkarttıktan sonra gitmeyi marifet mi, yanınıza kar mı sanıyorsununuz? Yazık, günah değil mi?Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHoca gitti diyelim, kadro yine berbat.
Kadro yenilendi diyelim, yönetim berbat
Köklü değişim şart .
Yahu usta bu kadro bu ligde her takımı yenebilecek güçte lakin bu hoca takımı kuramıyor artı sürekli oyuncuların yerlerini değiştiriyor performansı kötü oyuncuları takımdan kesmiyor oyunu okuyamıyor kısacası bu adam bu kadroya 10 beden küçük geliyor anladın mı?
Şunuda üstüne basarak söylüyorum takımda hocayı istemiyor gitsin diye can atıyorlar.KASTAMONUSPOR 1966 - TRABZONSPOR
Yorum
-
Trabzonspor 2 - 4 Akhisar Belediye | Maç Sonucu | STSL 20.Hafta
Valla hocam tayyibi mayyibi bilmem ben fakat bu iho klübü böldü paramparça etti. Klüp sahipsizleşti, kurumsal ve sportif anlamda dip yapmak üzere (UEFA daki bana göre tesadüfi başarı da olmasa). Ve kimse sesini çıkartmıyor. Asil sahipler taraftarlar ipleri eline almak yerine ya uzaklaşıyor ya da ses çıkartmıyor. Basitleştirilşyoruz, sıradanlaştırılıyoruz. Bunun da en büyük sebebi tribünlerde iho nun paralı askerleri kaldı çoğunlukla .! Onlardan da ekmegi eksik etmesin iho ses çıkmazİlk olarak lazibere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTayyip'e zeval gelmesin diyedir.
Gesendet von meinem iPhone mit TapatalkTrabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...
Yorum
-
Beyler o degilde bu cenabet henrikeye hoca dayanmiyor..senol tolunay mra siradaki kurban kim..bu herifi transfer edenin...1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
Arkadaşlar sizlerden rica ediyorum sinirlerinize sahip çıkın. Gerçekten bu sebepten sebep ömür eksiltmeye gerek yok. Trabzonspor'da oynayan ve oynatanların emin olun ki hiç birinin umurunda değil bu durum. Onlar bu günleri yaşayacağımızı çok iyi biliyorlardı, sürpriz olan bizdekı genç ve sadece trabzon sevdalısı arkadaşların hayal kırıklıklıklarıdır. O bakımdan herkese tavsiye ediyorum, Sakin olunYan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun
Yorum
-
Eskiden böyleydi şimdi.İlk olarak Bülent AKBULUT61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYANGIN varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Yanıyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
İMDATTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
itfaiyeyi arayıp; alooo yangın var gel
afedersiniz ama
ne olmuş ki, itfaiye var gidip söndürür. diyoruz artık.
bu yaşıma geldim bu futbolu iki hafta oynasalar kızılca kıyamet kopardı, 2 yıldır ne kıyameti; düzelir canımmmlar havalarda uçuşuyor. ben bu kadar kötü bir taraftar olduğumuzu bilmiyordum. biz birşeye yenildik ama neye? şike sürecini kazanacağız ama çok şey kaybettik çok. ilk gün taraftar sokaklara dökülecekken, sadri şener durun demişti ya, işte bence milat o gündü. o gün taraftar susturulduğu için bugün susmaya alıştı ve bu yüzden bu haldeyiz. çünkü birilerinin mantıklı yalanlarına alıştık galiba.
Yorum
-
takım yerlerde kac haftadır mac olmus 3-1 bazı gruplar hala dan dun davul calıyo hayır o mactan kopuk bagırmalar olsa ne olur olmasa ne olur kendı capında bagırmaca al parayı bagır grubu dıgerlerıde ver oyu aç cennetin kapısını gerı kalanıda küsmüs takıma ne desek kanser sebebi yazık walla bıze yazık
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum