İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor 2 - 4 Akhisar Belediye | Maç Sonucu | STSL 20. Hafta
Daraltma
X
-
Senol hoca gelirse Demirelin gelip gitme rekorunu kirar benden demesiNEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.
Yorum
-
Zokora adrian henrique janko aykut gibi futbolcular durdukça ve oynadıkça morinho gelse başarılı olamaz.
Bunu mrayı savunmak için yazmadım.O yine herzamanki gibi rezalet yanlış tercihlerini yaptı.
Başta yönetim değişmesi lazım.Sonra sert bir hpca lazım.Fatih terim gibi.
Ardından baştan aşağıya yenilenmemiz lazım.Bana kalsa takımda sadece onur olcan bosiyi tutarım.Gerisini kov gitsin.
Yorum
-
Trabzonspor, işler ters gitmeye başlayınca sürekli ''Şenol Güneş'' gelsin diyecek kadar aciz bir kulüp müdür yahu?
Şenol Güneş'in yaptıklarını anlayabilmek için daha neler olması gerekiyordu?
Bu kadro da, 2000 yılındaki küme düşme hattındaki takım da Şenol Güneş'in bulunduğu ve Trabzonspor tarihinin efsane kadrolarının dağıtılması sonucunda yapılan yanlış transferler sonucu oluşan kadrolardır.
Hep 96 ya ve 2011 sezonuna bakıyoruz, ya o sezonların sonrası?
O sezonlardan sonra nasıl geri gitmişiz, neden bu hallere gelmişiz, kimse söylemiyor?
Hep yönetimler suçlu oluyor nedense.
Yorum
-
İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu takımdan bir nane olmaz.
Ne Tolunay Hoca, Ne Şenol Hoca ne de Mustafa Hoca adam edemedi.
Mourihno gelse yine tırtt.
Yani Akhisar'ın kadro kalitesi bize iki maçta 7 gol atacak kadar bizden iyi diyorsun he ben takım dört dörtlük demiyorum sadece bu kadar kötü futbol oynayacak bir takım değil diyorum takımı yönetemiyorsan sözün geçmiyorsa bırakacaksın.KASTAMONUSPOR 1966 - TRABZONSPOR
Yorum
-
ah ulan ahh muharrem usta gelseydi ertuğrulu getirecekti ne güzel transferler yapacaktı antlaştığı bir kaç topcusu olduğunu bile sölemişti ama ahh ahhh demek bile içimi karartıyor okadar öfkeliyim ki hırsımda gözlerim doluyor ben böyle aşkın ızdırabını ...
Yorum
-
Geçen kongrede İho nun başkan olacağına ihtimal vermiyodum.
İlkokul mezunu bir adama kimsenin oy vermiyeceğini düşünüyodum. Muhtarlık bile İHO ya geniş gelir.
İho ya oy verenlerin şuanki duruma ortak olduklarını bilmeleri getiriyor.
Bizim şuanki durumumuzun birinci etkeni ne iho dur ne Mra dır.
Sadece kanal kanal bağlanıp aziz yıldırıma hakaret ettiği için bi adama oy verilir mi? Bu kadar vizyonsuz olunur mu?
Şuanki rezillik sizin eseriniz.
Peki siz nerdesiniz?
Yorum
-
Yahu dünyanın en iyi topunu oynasan ne olur gol atamadıktan sonra. Takımdaki kazma sayısı çok fazla. Bugün insana benzeyen bir forvetimiz olsa idi maç bizimdi. Çakma başkan artistlik yapacağına adam gibi bir golcü alacaktı.İlk olarak olcay_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleaylar önce takım berbat oynuyor şansa maç alıyoruz uefada ilerliyoruz dediğimizde, ben 3 puana bakarım diyenler neredesiniz..Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum