İlk olarak exuu tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor 2 - 4 Akhisar Belediye | Maç Sonucu | STSL 20. Hafta
Daraltma
X
-
hocam denedik olmuyor senle ,, hem 1461 Trabzon'un sana ihtiyaci var . senin yerin orasi..
sen bize alt yapida lazimsin.. tamam hayalller guzeldir ama bazen hayaller hayal olarak kalinca daha güzeldir..
hem fena mi Trabzonsporlusun ve Trabzonsporda hocalik yaparak hayalini de gerceklestirdin..
hani . agzi bozuk bir toplumuz, ister istemez insanlar cileden cikinca sovuyor ediyor.. hani bu durumlara maruz kalmasan ve versen artik su istifayi??
ne dersin, hos olmaz mi ?
Yorum
-
İkide bir Şenol Güneş diyenlere bir çift lafım var : O şampiyon takımı kuran Şenol Güneş değil Ersun Yanal'dır. Ve o takım Şenol Güneş'e RAĞMEN şampiyon olmuştur. Hatta Şenol Güneş olmasa Şikebahçe'ye şike bile yetmeyecekti. Şenol Güneş'le Mustafa Akçay arasındaki tek fark, Şenol Güneş Ersun Yanal'dan kalan takımı aldı, Mustafa Akçay ise Şenol Güneş'ten kalan takımı devraldı.
Not: Şenol Güneş'in Dünya 3.lüğü de Fatih Terim'in kurduğu takımladır. Şenol Güneş takım kuramaz, ama kurulu bir takım bulursa iyi kötü biraz oynatır, o kadar...
Yorum
-
kardeşim 28 yaşındayım bu takımda ne başarı gördüysem başında şenol hoca vardı. vefasızlık yapmayalım. ama onun elindeki her kadroyu dağıtanda "tabzonlu" bu klübü sözde "çok seven" işadamlarıydı. ogün'le abdullah'ı şikecilere peşkeş çeken kim, seçilir seçilmez şike sürecinde trabzon'a en büyük kötülüğü yapan iktidarın mitingine giden kim bi bak istersen. bir transfer döneminde yanlışlar yapılmış olabilir ki o dönemde neler oldu hiçbirimiz tam bilmiyoruz ama bu şenol güneş'i silip atmak için yeterli değildir. haksızlık yapmayın.İlk olarak Kirk_Cooley tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞenol Güneş'e Trabzonspor'u teslim edin müthiş bir beyin sizin gibi taraftarlar oldukça bu takım bu şekil devam eder.
Bu takımı bu duruma getiren kendisidir.
Yorum
-
savunan olmazmı ya istifa et anketinde bile hayır diyenler varİlk olarak SADECETRABZON61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHalen bu hocayı savunan varsa onlarada yazıklar olsun.
Yorum
-
yahu iyi guzelsoyluyorsunda 30 yasi ve uzerindeki adamlarİlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleafyonlandılar eski taraftarı istiyorum ulan o psikopat, mahlubiyette onları sokağa çıkarmayan o psikopatları özledim benim yaşıtlarım stada dönmeli bebeler stdadan def edilmeli.
maratonda eline cekirdekleri aliyorlar herkesin anasina bacisina kufuru basip
ayaga kalkani oturtuyorlar
sen istisna olmalisin abi///sakin olun...
Yorum
-
İlk olarak Tansu Onur Erdoğan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesana cevabım 2010 yılı şampiyonluğu
teofilo
burak
selcuk
jaja
abi burak sattın yerine
Teo gitti yerine
Jaja gitti yerine
Selcuk gitti yerine
Sorun transfer değil abi sorun sistem sistem anlatabildim mi
çöpe giden en az 50 milyon euro para anlatabildim mi
Yorum
-
Bu maalesef bizim yüzkaramız oldu. Ahmet Çakar bu konu hakkında şunları söylemişti:İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Hakem acıdı uzatmayı az verdi...
-"Maç uzatmaları hakkında yazılı olmayan şöyle bir kural vardır: Eğer bir takım rakibini hem futbol olarak hem de skor olarak ezmişse, averajın da o maç için önemi kalmamışsa, uzatmaları oynatmayabilir."
.-"Bana göre Aykut Kocaman ve öğrencileri şike yapmadı."
-"Burada klima yok mu?"
-"Renklerin en güzeli siyah-beyaz."
Kadem bastın gönül tahtıma a sultânım, safa geldin.
(Gel 7 Eylül 2026 gel)
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum