İlk olarak ccd6167 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor 2 - 4 Akhisar Belediye | Maç Sonucu | STSL 20. Hafta
Daraltma
X
-
hani nerede kapakçılar, neredesiniz.
bu futbol zihniyetiyle sürdürülemez dediğimiz tekil galibiyetler sonrası kapak dağıtma günü düzenleyenler nerede?
hoca gitsin diye takım yenilsin istiyorsunuz diyenler neredesiniz. savunun hocanızı.
istifa yetmez, bu zamana kadar aldığı paraları da iade etsin. takıma verdiği zarara karşılık da limon mu satar ne yapar, tazmin etsin.
Yorum
-
İstifa etmiyorlarsa ve taraftar da tepkisini göstermiyorsa bu kulüp sahipsiz demektir. İstedikleri gibi dalga geçip sağa sola edebilirlerTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
hocanın oynattıgı futboldan memnun olmak demek Trabzonspor gercegini anlamamak demek.İlk olarak Şeref tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekardeşlerim ne olursa olsun hocanın oynattığı futboldan memnunum. eğer yönetim bize 1 forvet alsaydı. şimdi akhisar galibiyetini konusuyor olurduk. henrike diye bir çocuk bizim forvet yukumuzu kaldıramıyor. olay budur.
Rakibin korner kazanınca sevindiği Trabzonspor dan, ilk yarıdaki oyun iyiydi belki 4 gol yedik ama umutluyuz diye acıklama yapan hocanın hala takımın başında kaldıgı Trabzonspora.
Valla sizi bilmem ama ben bu takımın,bu camianın potansiyelinin farkındayım.
İHO ve MRA gibi capsız adamların asla taşıyamayacagı kadar büyük bir camiadayız.ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
Yorum
-
Trabzonspor 2 - 4 Akhisar Belediye | Maç Sonucu | STSL 20.Hafta
- tefecilere güvenip transfer sözü veren, vizyonsuz iho gitmeli önce!
- hoca kompakt yapısıyla başbaşa bırakılmalı ve gönderilmeli, valla oyunculara laf söylese onlardan dayak yiyecekmiş gibi bir hali var. Bizim büyüklüğümüzün farkında kesinlikle değil hala 1461 çalıştırıyorum sanıyor.
- Aykut tan ne stoper ne de beck olur. Beğenmediğiniz bamba bile Aykut'u beşe katlar.
- Aykut madem oynuyor Giray niye gönderildi? Kesinlikle Aykut'tan daha iyiydi
- henriqe nin lisansı iptal ettirilmeli. Dünya futbolunu kurtarmalıyız
- Adrian gibi kızı gibi oynayan bir oyuncu bu Lig'te oynayamaz
- alındığı yere gönderilmeli ücret talep edilmemeli ayıp olur zararın neresinden dönersek kardır.
- öyle bir oyuncu yapımız var ki asla takım olamayız. Hepsi bir birinden farklı uyum sıfır yetenekler kısıtlı.
- 45 yaşındaki Emrah kadar mücadele eden bir oyuncumuz yok. Mücadele sıfır bu da otorite zaafından kaynaklanıyor
- hocayı kimse sallamıyor eminim. Volkan olayını hatırlayın ağladı oyunu bıraktı çıktı mahalle maçında yapsan dayak yersşn bizim filozof çıktı savundu
Gesendet von meinem iPhone mit TapatalkTrabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...
Yorum
-
Gelmesin gerçekten de buralara göre değil daha iyi yerler de çalışsınİlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAynen düüsn adamin yakasindan, bence yaptigi sampiyonluk yeter, artik bir daha gelmesinn bu takima, daha hala onun eserinin izdirabini cekiyoruz, bilmem anlatabildim mi???
Yorum
-
bak kardeşler anlamadığınız şu hocanın istifasından önce yönetim gitmeli.önce hoca istifa ederse gene yönetiminekmeğine yağ sürmüş olacağız.İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİstifa etmiyorlarsa ve taraftar da tepkisini göstermiyorsa bu kulüp sahipsiz demektir. İstedikleri gibi dalga geçip sağa sola edebilirler
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum