İlk olarak Kirk_Cooley tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor 2 - 4 Akhisar Belediye | Maç Sonucu | STSL 20. Hafta
Daraltma
X
-
Teknik direktör olmadığını biliyordum. Şimdi sizden öğrendiğim kadarıyla hekimmiş.İlk olarak h@msi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Senol Gunesi kastediyorsunuz sanirim hocam
itiraf edin, siz de istiyorsunuz 
Eh o gelsin bari. En azından teknik direktörümüz başkası olur.
.-"Bana göre Aykut Kocaman ve öğrencileri şike yapmadı."
-"Burada klima yok mu?"
-"Renklerin en güzeli siyah-beyaz."
Kadem bastın gönül tahtıma a sultânım, safa geldin.
(Gel 7 Eylül 2026 gel)
Yorum
-
afyonlandılar eski taraftarı istiyorum ulan o psikopat, mahlubiyette onları sokağa çıkarmayan o psikopatları özledim benim yaşıtlarım stada dönmeli bebeler stdadan def edilmeli.İlk olarak memmedaga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebiri bana aciklasin lutfen nasil ve neden istifa diye diye ortalik yikilmiyor Trabzona ne olduAyşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
(gozluğunu düzelterek) kompakt futbol adına umut verdik. Oyuncularımı kutluyorum ilk 10 hdefimizden vazgeçmeyeceğizİlk olarak orhan42 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMaç sonu açıklamasını bekliyorum ben,maç sonu açıklamasını...#
Yorum
-
sana cevabım 2010 yılı şampiyonluğuİlk olarak ccd6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
)) taraftardan istifa diye bağıran bile uok
Yukarda sadri şeneri cok ararsınız diyen arkadas
Adrian
Janko
Hemrique
Zokora ??
teofilo
burak
selcuk
jaja
Yorum
-
Onlarca kelle almış şu kadronun müsebbibi bir daha bu takıma hoca olursa gerçekten bir daha tr de futbol izlemem.İlk olarak h@msi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSenol Gunesi kastediyorsunuz sanirim hocam
itiraf edin, siz de istiyorsunuz 
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum