Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor 2 - 4 Akhisar Belediye | Maç Sonucu | STSL 20. Hafta

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bende halen hocanin suçu yok diyenleri anlamıyorum. Şaka maka hocanın henriqeunin doğumunda katkısı olduğunu düşünmeye başladım.
    konumuz hoca olmamalı .ahmet gider mehmet gelir.en büyük sorun yönetimin transfer yapamaması.şenol hoca tolunay şimdide mustafa hoca.hepsi bu işi bilmiyor öylemi ? eldeki malzeme bu.yönetim değişikliği şart oğlu şart.yoksa çok kötü uçuruma doğru gidiyoruz.

Yorum

• İHO ve MRA istifa
      Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak okg_53 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        İş işten geçti beyler, şimdi MRA ya sallamakla olmaz. Baştan yapacaktınız o işi
        Kimse böyle olacağını tahmin etmedi kardeşim, hiç kimse...

Yorum

• Bir insan takımının 4-5 yemesini ister mi ? Ben istiyorum bu adamlar bu iğrenç insanlar klupten istifa edip gitmedikleri sürecede isteyeceğim. Yeter ulan yeter ne hale geldi koskoca Trabzonspor.

Tribünde de ne kadar başkan yalakası yağcı çıkarcı adam varsa onların hepsinin kalıbına tüküreyim

Yorum

• Tolunay Kafkas kalacaktı abicim ama bu çakma mafya başkanın çapı bu işte MRA gibi adamlara kaldık. Ah o 13. sandık yaktın bizi.
            İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
            Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• İlk olarak Tansu Onur Erdoğan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              tolunayın ahı da tutuyo olabilir
              Ahla uhla olaydı bu işler...

Yorum

• Bakin ..sorun belli.takim forvet dişinda iyi.ancak yonetim yok.

Niye yok biliyoruz mu ?. Caner ve mustafa akbaş bu Yakima niçin alindi ?

Zoko nun bu hali ile son adam oynaması imkansiz....

Discovery cihazımdan gönderildi
                ''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover

Yorum

• belli ki oyuncular akçay'ın istifasını istiyor
                  @tsmustafakemal
                  "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Janko ne yapsın şimdi yada emre herşeyi geç yeni parlayan bi genç bi takıma neden gelsin şu hoca tercihlerini gördükten sonra?

Yorum

• cezam biteli bir gün olmadi ulan hoca müsfettesi senin ben ..........

Gesendet von meinem SM-N9005 mit Tapatalk

Yorum

• Trabzonspor 1 - 3 Akhisar Belediye | CANLI..! | STSL 20.Hafta

Yönetim istifa

Yorum

• İhonun ve Mranın allah belasını versin Aziz yıldırım ile beraber ülkenin en büyük 3 orosbu çocuğu.
                          Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• Iho mra istifa!

Yorum

• dayisinin gülü özer,

cöp özer

Yorum

• Ynt: Trabzonspor 1 - 3 Akhisar Belediye | CANLI..! | STSL 20.Hafta

Trabzonsporu bu hallere kim düşürdüyse Allah gün yüzü göstermesin.
                                Başkada bişey demiyorum.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X