90 dakika boyunca kaleyi bulan şutumuz yok. Ne denir bilinmez.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Rizespor 0 - 0 Trabzonspor | STSL 19.Hafta | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
-
227 pas denemesinden 139'u isabetli olmuş, Tam bir Halı saha performansıİlk olarak Berat Akçay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle90 dakika boyunca kaleyi bulan şutumuz yok. Ne denir bilinmez.
Yorum
-
istatistiklere yaz bunu... var mı böyle maçımız sanki hatırlıyorum...İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yorum
-
Emin ol halı sahada daha iyisi yapılıyor. Üzücüİlk olarak inadina61_08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle227 pas denemesinden 139'u isabetli olmuş, Tam bir Halı saha performansı
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Beyler bu adama nasil tahamul ediyorsunuz cildiracammmmmmmmmm adamin dedigine bak deplasman karnemiz kotu bu aldigimiz en kotu sonuc degil diyor alo hemserim senin derdin nedir ya sen basimiza Allahin verdigi bir belamisin sus suz rezil adam konusma artik sana baktikca tiksinti duyuyorum yalnizca.Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
Trabzonsporun bu kadar ezildiğini hatırlamıyorum...İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
sakin olun...
Yorum
-
Hoca memnunmuş biz memnun olmasak ne olur taraftarda alıştı Mra yerine başkası olsa birak şimdiyi kac hafta önceden taraftar baskısı ile istifa etmişti ama Mra savunucuları sizde haklısınız adam cakma sır bu kadar kredisi olmasi normalÇünkü sevdim ve ben kalbiyle yaşayanlar zümresindenim.
Yorum
-
Bu takım ne taktik/oyun planı çalışıyor, ne oynuyor, ne vaadediyor anlayan beri gelsin.. Nereden başımıza bela ettiler, zaten sorunluyduk aşmaya çalışıyorduk bir de amatörle uğraşıyoruz.. Bir adam gitti mi artık döndürmenin manası yok. İstifa etmişti, sahte kabadayı geri döndürdü. İkisi de gitmeden bize gün yüzü yok..Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!
"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.
Yorum
-
gün boyu maçı düşün....işten eve umutla gel...kendine,eşine ayıracağın zamanı heba et..maç için son hazırlıklar... maç..... üzüntü... eşinde o sinirle kalbini kır..şu saat kafa duman eşin kalbi kırık ben ne yapayım şimdi yahu..
Nolurdu kazansaydın be herşeyim............................
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum