Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Rizespor 0 - 0 Trabzonspor | STSL 19.Hafta | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 90 dakika boyunca kaleyi bulan şutumuz yok. Ne denir bilinmez.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İlk olarak Berat Akçay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      90 dakika boyunca kaleyi bulan şutumuz yok. Ne denir bilinmez.
      227 pas denemesinden 139'u isabetli olmuş, Tam bir Halı saha performansı

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        istatistiklere yaz bunu... var mı böyle maçımız sanki hatırlıyorum...

Yorum

• İlk olarak inadina61_08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          227 pas denemesinden 139'u isabetli olmuş, Tam bir Halı saha performansı
          Emin ol halı sahada daha iyisi yapılıyor. Üzücü

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• MRA istifa etmiş haberini buraya yazan arkadaşa da sevgiler (!) dalga bari geçmeyin..

Yorum

• Beyler bu adama nasil tahamul ediyorsunuz cildiracammmmmmmmmm adamin dedigine bak deplasman karnemiz kotu bu aldigimiz en kotu sonuc degil diyor alo hemserim senin derdin nedir ya sen basimiza Allahin verdigi bir belamisin sus suz rezil adam konusma artik sana baktikca tiksinti duyuyorum yalnizca.
              Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
              O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
              Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
              Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Trabzonsporun bu kadar ezildiğini hatırlamıyorum...
                sakin olun...

Yorum

• arkadaşlar futbol izlemek isteyenler city-chelsea maçını idman azerbaycan tvnin sitesinden yasal olarak izleyebilir
                  TRABZONSPOR

@yvzbkts61

Yorum

• Hoca memnunmuş biz memnun olmasak ne olur taraftarda alıştı Mra yerine başkası olsa birak şimdiyi kac hafta önceden taraftar baskısı ile istifa etmişti ama Mra savunucuları sizde haklısınız adam cakma sır bu kadar kredisi olmasi normal
                    Çünkü sevdim ve ben kalbiyle yaşayanlar zümresindenim.

Yorum

• Rizespor bile organize ataklar yapıyor biz ise 90.dakikada vakit geçirmeye oynuyoruz.

Ey gidi ey 2010 senesindeki takıma bak şimdiki takıma bak of of neydi günahımız bu takıma aşık olmaktan başka..

Yorum

• Istifa atcek adamin alinan 1 puan sonrasi agzi kulaklarina varmaz..
                        1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                        2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                        3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Herifin dediğine bak :" deplasman karnemize göre en kötü skor değil"..Direkt küfür et bu taraftara bu kadar koymaz bu söz..

Yorum

• Ne desek bos bu devran bole gelmis bole gider..
                            1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                            2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                            3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Bu takım ne taktik/oyun planı çalışıyor, ne oynuyor, ne vaadediyor anlayan beri gelsin.. Nereden başımıza bela ettiler, zaten sorunluyduk aşmaya çalışıyorduk bir de amatörle uğraşıyoruz.. Bir adam gitti mi artık döndürmenin manası yok. İstifa etmişti, sahte kabadayı geri döndürdü. İkisi de gitmeden bize gün yüzü yok..
                              Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

• gün boyu maçı düşün....işten eve umutla gel...kendine,eşine ayıracağın zamanı heba et..maç için son hazırlıklar... maç..... üzüntü... eşinde o sinirle kalbini kır..şu saat kafa duman eşin kalbi kırık ben ne yapayım şimdi yahu..

Nolurdu kazansaydın be herşeyim............................

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X