Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Rizespor 0 - 0 Trabzonspor | STSL 19.Hafta | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• mustafa reşit akçay
    ibrahim hacıosmanoğlu

iğreniyorum sizden beddualarım sizinle bir süre maç izlememeyi düşünüyorum. trabzonspor'un küme düşecek rize karşısında forvetsiz oynayıp son dakikalarda 1-1'e yattığını gösterdiniz ya helal olsun.
    -

her zaman önce Trabzonspor

Yorum

• ortasaha : soner,alex,colman,gökhan,zokora,adrian,a.kadir

kanat: malouda,yusuf,özer,olcan

forvet : emre,şahin,janko,henrique

akıllı bir adam elindeki bu malzemenin pozitif taraflarını öne cıkaracak bir taktik geliştirir.
      ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• ben 3 lu savunma kalabalık ortasaha ile oynayalım deyince burada benimle dalga geciliyordu.

Eminim ki bundan cok daha iyi oynayabiliriz.

4-2-3-1 asla ve asla ve asla bize uygun degil.

Yorum

• iho yakamızdan bir düşsün gidip 5 forma alacam

Yorum

• onur
            bosi-aykut-caner-kadir
            zoko-alexandra
            olcan-colman-özer
            emre
            UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....

Yorum

• biz ne icin ugrasıyoruz ilk 4 girmekmi? sampion olmakmı? traftar stad gelmiyor diyorlar ben tv izlemeye dayanamıyorum 1 puan olmasada olur takım kazanmak icin sahaya cıkmıyor kontradan bir gol bulurum umuduyla yasıyor akcay rakibin puan kaybettigi bir haftada ts oynadıgı oyuna bak rize kalecisini gormedim bile 36 yasına geldim en son sampiyon oldumuzda 6 yasında idim sampionlugu brak rizeyi yenemiyen takımdan ne beklerim.

Yorum

• yeni ngbakoto
                diafra sakho

elli kere soyledim.Cok rahat alınabilirdi ve maliyetleri cok dusuk olurdu.

Tsl ye cok uygun iki tane hucum oyuncusu almıs olurduk.

----------------onur---------------

boss-----mustafa----aykut------kadir

-----adrian-------alex-----colman----

ngbakoto--------sakho-----------olcan/malouda

TSL de en tehlikeli hücum hattı bizde olurdu.

Yorum

• ............
                  En son Arcannn tarafından düzenlendi; 04.02.2014, 01:02.

Yorum

• İddiam şu

Transfer yapacak ne parası vardı ,ne de donanımı,

hem yazın hem, kışın oyaladı milleti

dünya çapında transfer yapamayacağını çok iyi biliyordu,tek yapabileceği şey zaman kazanmaktı...

Trabzona bir haller oldu eskiden olsa ortalık karışırdı bir adam bu kadar yalan söyleseydi...

stada paralı askerlerini doldurdu...

herşeye rağmen stada gidip istifa diye bağırmak lazım vesselam....
                    sakin olun...

Yorum

• defans vasat oraya zokora kaynak olursa
                      orta sahaya burcu gelirse
                      forvet emre adrian götürür böyle devam 1 puana talim

...........................onur.........................................................

bosigwa............zokora..................mustafa..........kadir

..........................colman............burcu.................................

özer...........................................................................olcan

.............................adrian .........amre...............................

bu kadro iş yapar inş akhisar maçına böyle çıkar

Yorum

• MRA anlamak mümkün degil ya trabzonsporun gelmis gecmis en kötü TD bence
                        adam 64dk. forvet cikarip orta saha degistiriyor, defans orta cizgiye kadar cikamiyor ,
                        ileride emre tek basina ne yapsin artik kimse yardimina gelmiyor.

Yorum

• Düşme potasındaki takıma ezilip ve 1 puanı zorla alıp bundan memnun oluyorsun..

Hocası çapsız, başkanı çapsız bir kulüp.. Trabzonspor'un sözde başkanı bu zamana kadar hep yalan konuştu. milyonlarca taraftarı kandırdı. insanları takımdan soğuttu. eski kafalı bir insanı takımın başına getirip sonra da bir kenara çekilip ne yaptığı belli olmayan sözde başkan bu kulübü rezil kepaze etmiştir.

Yorum

• Sonuç ve oyun nasıl olursa olsun takımdan memnun olan hocaya hayret ediyorum asıl söylemen gereken şey şunlar olmalı puan tablosuna bakmaya utanıyoruz koca TS küçük anadolu takımlarının arasında kaybolmuş ama biz halen güneşi sıvamaya çalışıyoruz bunun için özür dileriz.

Yorum

• cok sukur fazla MRA ci kalmamis ortalikta..Kadroda iyi bi forvet olmasada bu oyuncular cok daha iyi bi futbolu kesinlikle oynar baska bi TD ile..Misal E.Saglamli Esesin kadrosu bizden iyi degil onlarin da paralari yok ama oynanan oyun arasinda dunya kadar fark var..
                              aynen aynen

Yorum

• Forvet ihtiyacını 3 yaşındaki çocuk bile biliyorsa.. alınacak diyorsan, alamıyorsan.. insanlara hayal satıyorsan...Dürüst futbol paydaşlığından söz ederken dürüstlüğün içinde aldatmamada olduğunu biliyorsan.. Karizmayı yerle bir edecek hatalı kararlarla etrafındaki insanları küstürüyorsan de be başkan ben bu işi beceremiyorum de..vallahi anlayışla karşılarız...Takımın oyunundan vazgeçtim..Başkan taraftarla oyun oynar gibi..Oyuncular oyun oynar gibi. Trabzonsporun sahici oyun ve oyunculara ihtiyacı var.Silkelenmek için lidere ihtiyaç var.Maalesef liderlik başka bir şey. (Fotoğrafın hissettirdiklerini yazdım)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X