Mraistifa dıye tweet var.ordan yuklenın tt olalım.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Rizespor 0 - 0 Trabzonspor | STSL 19.Hafta | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Bugün, Bjk kötü olduğu için iyi gözüktüğümüz yorumlarının doğru olduğunu anlamış olduk..İlk olarak drose61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBjk maçı sadece tek maçlıkmış . Yazıklar olsunBu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!
"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.
Yorum
-
Insallah dogrudur 1461 disinda gelmesinİlk olarak 61ALANZINHO61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle@hasanmk61: Ntvspor ; Akçay istifa etti diyor!Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)
Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)
Yorum
-
Sonuna kadar haklısınİlk olarak hodlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKandırın zavallı taraftarı. Forma satın alsın taraftar, yağmur altında ıslansın taraftar, kombine alsın taraftar, işyerinde alay edilsin taraftar. Yönetici bozuntuları da koltukta keyif yapsın...

Yorum
-
Gerçekler bazılarına dokunuyor...İlk olarak polatmu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleelim ayağım kesildi zaten yazdım yazdım sildim sen bari sövmeden etmeden yazmışsın sağolasın...
Sanki biz Millet'e onu sevme bunu sev diyoruz..
Alenen suçlu bir insanı yine açıkça savunan bir insan ve Trabzonspor düşmanı olduğu tasdikli..
İdeolojisinin önüne Trabzonspor'u koyamayan adamla omuz omuza yürünür mü ?
Kazlıçeşme'de Başkan'ın yaptığını dün Nihat Genç yaptı...
Aksini iddia edebilecek var mı ? YOK..
Neymiş efendim yok siyasi görüşünden yazmışız politik bakışından yazmışız..
Bu forumda en ağır eleştirileri Siyaset'in her görüşüne yaparsın ama her seferinde İdeolojik ve Politik görüşün farklı diye damga yersin.. 2004'ten beri öğrendiğim en önemli ayrıntı
))
Hizmet etmeye devam...
"When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”
Yorum
-
Adami tanimiyorum bile, galiba en iyisini yapiyorumİlk olarak polatmu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülenihat genç seven gider bunu politik forumlarda ağız dolusu yazar gururlanır... ben kaldıramıyorum.. bana kazık atanı hayatımda affetmedim bu forumda da susacak saf saf havaya bakacak değilim...
Yorum
-
Bu yüzyılın kıvırması oldu yalnız. Tebrik ederim.İlk olarak fadigaTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBurası siyaset meydanı değil Trabzonspor forumu
teκ κardeş dгogнeda uпiтed
Yorum
-
Tolunay hocayı beğenmeyenler var birde. Adam en azından sahada ezilip çıkıp 1 puan iyidir demiyordu. İsyan ediyordu hazmedemiyordu sonucu. Ben bu MRAnin herhangi bir maçta olan rezillikten dolayi üzüldüğünü sanmıyorum..İlk olarak Bülent AKBULUT61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGüzeldi
iptal ettireceğim
sen yine yeni almışız biz ne zamandan beri kursağımızda kalıyor#TRABZONSPOR#
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum