Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Rizespor 0 - 0 Trabzonspor | STSL 19.Hafta | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Mraistifa dıye tweet var.ordan yuklenın tt olalım.

Yorum

• nihat genç seven gider bunu politik forumlarda ağız dolusu yazar gururlanır... ben kaldıramıyorum.. bana kazık atanı hayatımda affetmedim bu forumda da susacak saf saf havaya bakacak değilim...

Yorum

• İlk olarak drose61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bjk maçı sadece tek maçlıkmış . Yazıklar olsun
        Bugün, Bjk kötü olduğu için iyi gözüktüğümüz yorumlarının doğru olduğunu anlamış olduk..
        Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

• İlk olarak 61ALANZINHO61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          @hasanmk61: Ntvspor ; Akçay istifa etti diyor!
          Insallah dogrudur 1461 disinda gelmesin
          Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• RİZESPOR (0-0) TRABZONSPOR MAÇI GÜNÜNDE STAD...

03.02.2014 Pazartesi...
            Fotoğraf: kadiryeter Kadir Yeter. TRABZON.

Yorum

• İlk olarak hodlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Kandırın zavallı taraftarı. Forma satın alsın taraftar, yağmur altında ıslansın taraftar, kombine alsın taraftar, işyerinde alay edilsin taraftar. Yönetici bozuntuları da koltukta keyif yapsın...
              Sonuna kadar haklısın

Yorum

• Artık hocanın bende istifa etmesini istiyorum yeter ya.

Yorum

• İlk olarak polatmu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  elim ayağım kesildi zaten yazdım yazdım sildim sen bari sövmeden etmeden yazmışsın sağolasın...
                  Gerçekler bazılarına dokunuyor...

Sanki biz Millet'e onu sevme bunu sev diyoruz..

Alenen suçlu bir insanı yine açıkça savunan bir insan ve Trabzonspor düşmanı olduğu tasdikli..

İdeolojisinin önüne Trabzonspor'u koyamayan adamla omuz omuza yürünür mü ?

Kazlıçeşme'de Başkan'ın yaptığını dün Nihat Genç yaptı...

Aksini iddia edebilecek var mı ? YOK..

Neymiş efendim yok siyasi görüşünden yazmışız politik bakışından yazmışız..

Bu forumda en ağır eleştirileri Siyaset'in her görüşüne yaparsın ama her seferinde İdeolojik ve Politik görüşün farklı diye damga yersin.. 2004'ten beri öğrendiğim en önemli ayrıntı ))

Hizmet etmeye devam...
                  "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• İlk olarak polatmu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    nihat genç seven gider bunu politik forumlarda ağız dolusu yazar gururlanır... ben kaldıramıyorum.. bana kazık atanı hayatımda affetmedim bu forumda da susacak saf saf havaya bakacak değilim...
                    Adami tanimiyorum bile, galiba en iyisini yapiyorum
                    https://twitter.com/Alika87

Yorum

• İlk olarak fadigaTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Burası siyaset meydanı değil Trabzonspor forumu
                      Bu yüzyılın kıvırması oldu yalnız. Tebrik ederim.
                      teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• İlk olarak Bülent AKBULUT61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Güzeldi iptal ettireceğim

sen yine yeni almışız biz ne zamandan beri kursağımızda kalıyor
                        Tolunay hocayı beğenmeyenler var birde. Adam en azından sahada ezilip çıkıp 1 puan iyidir demiyordu. İsyan ediyordu hazmedemiyordu sonucu. Ben bu MRAnin herhangi bir maçta olan rezillikten dolayi üzüldüğünü sanmıyorum..
                        #TRABZONSPOR#

Yorum

• City-chelsea macini izlemenizi tavsiye ederim, biraz olsun eziyeti unutursunuz

Yorum

• haftaya bızım mahalle ıle trabzonspor halı saha macı alıyım bari

Yorum

• Haftaya macta buyuk protesto olmali

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
                              Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• Adam geldi geleli 3 maç iyi oynadık zaten 2 si berabere bitti Rize bugün ezdi bizi
                                Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X