Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Rizespor 0 - 0 Trabzonspor | STSL 19.Hafta | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak GULER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    City-chelsea macini izlemenizi tavsiye ederim, biraz olsun eziyeti unutursunuz
    televizyon veriyor mu
    Manuel Fernandes&Gustavo Colman

Yorum

• bu takimi ancak ertugrul saglam düzeltir

Yorum

• ben artık aramıza bizanslıların karıştığına eminim eskiden bizim seyircimiz futboldan anlardı şimdi bakıyorum da nerdeyse sahanın en iyisini takımın en kötüsü ilan edeceksiniz zokora bugün yaptığı müdahalelerle kazandığı topları ileri taşımasıyla dikine driplingleriyle bence onur ile birlikte takımın en iyisiydi

hata 1 = malouda ile oyuna başlamak
        hata 2 = maloudanın yerine alınması gereken futbolcu yusuf değil özer olmalıydı
        hata 3 = emre yerine adrian çıkmalıydı (özer girerken)

hakemler ise tam anlamıyla şerefsizdi yusuf kırmızı gördü ama ilk sarı kesinlikle saçmalık belki 2. ye verilebilir ama ilkine sarı gösterilmemeli
        bosi ile rakip arasında 2 metre ya var ya yok o top resmen ele çarpıyor ordan nasıl el verirsin
        85 de sercanın pozisyonu net ofsayt nasıl çalmazsın ve 2 pozisyonda da onur başarılıydı HAKEM MÜSFETTESİ ONURA DUA ETSİN

adrian-yusuf hariç oyuncularımız fena değildi ve hatta emreyi de beğendim koşuyor çocuk sağlık olsun juve bize fark atamaz eminim buna
        o kadar da pes etmeyin juve kim
        UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....

Yorum

• İlk olarak arifberkay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Son saniyede korner kullanamayanlara da yaziklar olsun
          Hıc sorma ya yanı bı orta yapsalar belkı bırı kafa vurur ıcerı gırer belkı kendı kalesıne atar ne bılıyım,takıma kan degısıklıgı şart baska turlu bu ölü topragı kalkmayacak takımın ustunden,zaten hoca tek forvetı cıkarıp ortasahaya adam alarak tarzını gosterıyor bence hoca daha fazla bıxı uzmeden bızde hocayı uzmeden ıstıfa etmelı

Yorum

• İlk olarak Numan Yerlikaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Adam geldi geleli 3 maç iyi oynadık zaten 2 si berabere bitti Rize bugün ezdi bizi
            Son 5 deplasman maçımızda 4 kırmızı kart görmüşüz.Bu durum da içler acısı....
            karaiplerde bir trazonsporlu..
            bu sehir senin le yatip kalkiyor 20 yildir senden birsey istiyor. bordoylan mavi kefenim olsun trabzonum bu sene sampiyon olsun

Yorum

• MRA istifa
              En son Berat Akçay tarafından düzenlendi; 03.02.2014, 23:11.

Yorum

• Onur ve Olcan istinasız her maç elinden gelenin fazlasını yapıyor, helal olsun.
                Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !

Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

• İlk olarak Alika87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Adami tanimiyorum bile, galiba en iyisini yapiyorum
                  yanlış anlaşma olmasın nihat gençle alakam yok... "kazık yedim" ben biz trabzonspor anlamında söyledim... fb yi savunuyorsa bunu akp ye vurmak için yapıyor onun için trabzonspor teferruat... akp den nefret eden biriyim topundan nefret eden biriyim bu da biline...

Yorum

• İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    kalemize gol atmak bakımından mı?
                    Ne alaksı var ya bu yorum mu şimdi? Atabilir kimler kalesine gol atıyor. Bunlar futbolda olan şeyler. Genele bakmak gerek.

Yorum

• Maç rizenin hakkıydı. 2.yarı top göstermedi..Tribünler çok güzeldi..

Yorum

• rezalet tam bir fiyasko o son dakıka korner kullanamayan topculara psikolojik tedavi verirdim KORKAK TAVUKLAR

Yorum

• bu hocayla buraya kadar.
                          halilhodziç yada yılmaz vural en uygunları

Yorum

• Trabzon bir sevda,
                            Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Takimdaki oyuncularin bazıları hocaya ınat oynamıyor gs deki sneijder fatih terim krizi gibi
                              Çünkü sevdim ve ben kalbiyle yaşayanlar zümresindenim.

Yorum

• Genelde deplasmanlardan Balikesir dahil 3 yeyip donen bir takim olarak bence 1 puan sevindirici. Zaten 8-10 puan daha toplarsak ligde kalmayi da garantileriz.
                                Sorun nedir ben hala anlamadim, sampiyon mu olacaktik bu hocayla, forvet olmadan ve de bu borc harc icinde ?
                                İnadına Trabzonspor !

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X