Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Rizespor 0 - 0 Trabzonspor | STSL 19.Hafta | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İnsan ne yazacağını şaşırıyor ama olsun. Maça çıktığımız kadro olabilecek en iyisiydi. İlk yarıda Colman ve Adrian çabaları tek başına sonuç vermezken, Emre'nin kaçırdığı inanılmaz pozisyonlar inanılır gibi değildi.
    İkinci yarı berbat bile denilmeyecek bir şekilde küme hattında olan bir takımın Trabzonspor'u bu derece ezmesi ayıptır, yazıktır...
    Olcan'ın bencillikleri bir tarafa, Colman da oyundan düştü.
    Onur tek başına yine günü kurtardı. Adrian'a yardım edebilecek bir oyuncu bile yok. Sahada bir değil bir kaç tane takım var sanki. Futbolcuların anlamsız tavır ve davranışları insanı çıldırtıyor. Akıl almaz bir değişiklikle Emre'yi oyundan alıp takımı forvetsiz oynatan Mustafa hocayı tebrik ediyorum(!)
    Bir teknik direktör bunları neden yapar ne düşünür artık aklıma mantığıma sığmıyor. Bu derece beraberliğe can atan birini ilk defa görüyorum.
    Asla olmayacak, umarım istifa eder. Artık pes!
    Ayıptır.
    Yusuf'a da bir not düşmek gerekirse, çok yazık. Takımın zaten ezildikçe eziliyor senin puana ihtiyacın var hiç çekinmeden kendini attırıyorsun.
    Yazıklar olsun.
    Bu takıma forvet almayan yönetim Allah'tan bulsun.
    Lanetlendik biz.
    Bir dahaki maça da forvetsiz çıkalım oldu olacak. Havamız kime ise artık!
    En son Sibel tarafından düzenlendi; 03.02.2014, 22:37.

Yorum

• Colman-Zokora-Bamba derhal kovulmalı.........................
      2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

• trabzondaki ilk maçta bu adamlardan hesap sorulmazsa trabzondaki taraftar benim gözümde taraftarlık vasıflarını yitirmiştir.

Yorum

• İlk olarak 14cell61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          1461 acilen kapatılmalı yoksa bu takım düşecek
          Bu altyapi denen bela toptan lavedilmeli bu bir,bu takimda ne yonetimde ne de teknik ekipte tek Trabzon orjinli kimse calistirilmamali buda iki bu kulubun baska kurtulusu yoktur.
          Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
          O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
          Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
          Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• acilen bir başlık açıp organize olmamız gerekiyor resmen kulübü içten içe çürüten bir hoca ve yönetime dur dememiz lazım

Yorum

• İlk olarak U.Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Sizin yaptığınız değerlendirmeden daha akıllı bir analiz olduğu kesin..

Yazıların içeriklerini paylaşamayacağım zira midem bulanıyor, Trabzonspor'luyum deyip Nihat Genç denen sözde yazar müsvettesini ( Kalemine değil karakterinedir sözüm ) destekleyip Trabzonspor'luyum demek ;

Oruçluyum deyip ezan okunmadan rakı içmek gibi birşey...
              zaten dellenmişim sende ana avrat sövdüreceksin şu ............na

Yorum

• bu takım seneye avrupaya falan katılamaz. dolayısıyla ne gelir elde edebilir ne de adam gibi oyuncu alabilir. gelecek sezon bu sezondan daha kötü olacak. yani asıl tehlikenin farkında değiliz....

yazık bu taraftara...

Yorum

• Rizespor - Trabzonspor | 03.02.2014 - 20.00 | STSL 19.Hafta

Maçı seyreden hiçbir Trabzonsporlunun bu gece rahat uyuyamayacağını biliyorum da başkan ve hocadan emin değilim!

Yorum

• İlk olarak U.Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Sizin yaptığınız değerlendirmeden daha akıllı bir analiz olduğu kesin..

Yazıların içeriklerini paylaşamayacağım zira midem bulanıyor, Trabzonspor'luyum deyip Nihat Genç denen sözde yazar müsvettesini ( Kalemine değil karakterinedir sözüm ) destekleyip Trabzonspor'luyum demek ;

Oruçluyum deyip ezan okunmadan rakı içmek gibi birşey...
                    yav yönetici arkadaş sen niye böyle bi topa giriyorsun ki. adam seviyor işte onun da hesabını size mi verecek. şimdi uzun uzun yazıp şu boy boy resimlerini paylaştığın (bence) karaktersiz adamı savunacak maç başlığında. gidin özelden yapın tartışmanızı yazacağım hiç aklıma gelmezdi bir forum yöneticisine.

Yorum

• bu markus da serefsiz bir kez olsun gormedim bizim bekledigimiz seyleri soyledigini yazik ya vallahi ulke icinde eziliyoruz yonetimden eziliyoruz her turlu eziliyoruz bu nedir ya :/
                      # 61 Onur Recep Kivrak
                      " Unutulmasın ki adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur "

Şenol Güneş

Yorum

• Son saniyede korner kullanamayanlara da yaziklar olsun
                        Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana

Yorum

• Hep söylüyorum sorun hocada. Adam egolu. Emreyi cikartmasi resmen ego.baska aciklamasi yok.

Yorum

• kol kangren olmuş kesip atmak lazım artık.. ama biz ısrarla acaba kurtarabilirmiyiz peşindeyiz..
                            ...6 Aralık 2015...

Takvim yapraklarında "Trabzonspor'un Hacıosmanoğlu İşgalinden Kurtuluş Günü" olarak not edilecek kadar önemli ve müjde dolu bir gündür.

Yorum

• Bazıları hala daha bu takımda forvet sorunu var sanıyorlar. Yahu bu takımın tek sorunu MRA ! O ve onun ezik futbol psikolojisi takıma işlemiş durumda.. Bütün oyuncular ilk olarak defansı düşünüyor. 90+3'teki korneri pasla kullanarak zaman geçirmeyi izah edebilecek bir kişi var mı şu forumda ? Veya maç 0-0 devam ederken oyundaki tek forvetini dışarı alıp, yerine orta saha sokulmasını açıklayabilecek biri ? Hadi bunu da anlarım da 10 dakika forvetsiz oynayıp tekrar Henrique'yi sokuyorsun. Adama sormazlar mı madem Henrique girecekti biz niye dakika forvetsiz oynadık ? Hiçbiri yetmiyormuş gibi bir de maç sonu çıkıp " deplasman karnemizi düşünürsek 1 puan iyi " diyebiliyor.. Rezillikten de öte bir durum.. artık kesinlikle eminim ki hoca (!) bizimle dalga geçiyor. Bunun başka açıklaması olamaz.. Artık MRA'nın İncil okumayı bırakıp Trabzonspor tarihini anlatan kitapları okuması gerekiyor. Zira hala daha hangi takımın başında olduğunun farkında değil !

Unutmadan ekleyeyim. Juventus bu takımı ayakta öper !
                              En son Adem Akyüz' tarafından düzenlendi; 03.02.2014, 22:46.
                              www.x.com/zykmda

Yorum

• Chealse inanilmaz eziyor cityi

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
                                Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X