İnsan ne yazacağını şaşırıyor ama olsun. Maça çıktığımız kadro olabilecek en iyisiydi. İlk yarıda Colman ve Adrian çabaları tek başına sonuç vermezken, Emre'nin kaçırdığı inanılmaz pozisyonlar inanılır gibi değildi.
İkinci yarı berbat bile denilmeyecek bir şekilde küme hattında olan bir takımın Trabzonspor'u bu derece ezmesi ayıptır, yazıktır...
Olcan'ın bencillikleri bir tarafa, Colman da oyundan düştü.
Onur tek başına yine günü kurtardı. Adrian'a yardım edebilecek bir oyuncu bile yok. Sahada bir değil bir kaç tane takım var sanki. Futbolcuların anlamsız tavır ve davranışları insanı çıldırtıyor. Akıl almaz bir değişiklikle Emre'yi oyundan alıp takımı forvetsiz oynatan Mustafa hocayı tebrik ediyorum(!)
Bir teknik direktör bunları neden yapar ne düşünür artık aklıma mantığıma sığmıyor. Bu derece beraberliğe can atan birini ilk defa görüyorum.
Asla olmayacak, umarım istifa eder. Artık pes!
Ayıptır.
Yusuf'a da bir not düşmek gerekirse, çok yazık. Takımın zaten ezildikçe eziliyor senin puana ihtiyacın var hiç çekinmeden kendini attırıyorsun.
Yazıklar olsun.
Bu takıma forvet almayan yönetim Allah'tan bulsun.
Lanetlendik biz.
Bir dahaki maça da forvetsiz çıkalım oldu olacak. Havamız kime ise artık!
İkinci yarı berbat bile denilmeyecek bir şekilde küme hattında olan bir takımın Trabzonspor'u bu derece ezmesi ayıptır, yazıktır...
Olcan'ın bencillikleri bir tarafa, Colman da oyundan düştü.
Onur tek başına yine günü kurtardı. Adrian'a yardım edebilecek bir oyuncu bile yok. Sahada bir değil bir kaç tane takım var sanki. Futbolcuların anlamsız tavır ve davranışları insanı çıldırtıyor. Akıl almaz bir değişiklikle Emre'yi oyundan alıp takımı forvetsiz oynatan Mustafa hocayı tebrik ediyorum(!)
Bir teknik direktör bunları neden yapar ne düşünür artık aklıma mantığıma sığmıyor. Bu derece beraberliğe can atan birini ilk defa görüyorum.
Asla olmayacak, umarım istifa eder. Artık pes!
Ayıptır.
Yusuf'a da bir not düşmek gerekirse, çok yazık. Takımın zaten ezildikçe eziliyor senin puana ihtiyacın var hiç çekinmeden kendini attırıyorsun.
Yazıklar olsun.
Bu takıma forvet almayan yönetim Allah'tan bulsun.
Lanetlendik biz.
Bir dahaki maça da forvetsiz çıkalım oldu olacak. Havamız kime ise artık!

Yorum