Galibiyete zerre inancim yoktu malimi biliyorum da iste bir umut...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Gaziantepspor 3-2 Trabzonspor | Spor Toto Süper Lig 14.Hafta | MAÇ SONUCU!
Daraltma
X
-
Takım olmaz çünkü kadro kaliten belli kaç senedir böyle e sorumlu kişiler yöneticiler ve ekiptirİlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyok yok olmaycak bu takım.bu kadar başı boşluk amatörlük olmaz, ligde en hırslı futbolu bizim oynamamız gerkirken, en pısırık takım biziz. illalah ettirdiler.bıktım bunlardan.
Yorum
-
Yenileceğimiz gün gibi ortadaydı. Bu halinle nasıl yeneceksin Antep'i. Adamlar kızılderili gibi mücadele ediyor, bizimkiler Beyoğlunda gezer gibi....
Antep bizden 10 kat istekli. Rezil futbolcularımız ibret bile almıyor.
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
yine kötü bir futbol yine savunma hataları bu sefer onurda gününde olmayınca kaçınılmaz son tek tük pozisyonlar bulduk tabi açık söliyim bamba orta sahada kullansak zokoradan iyi oynar hem çalım atıor hem kesiciliği var topu da fena kullanmıyor colmanın yanında orta sahada oynatırdım ben olsam gördük ki mustafa yumlu çok acemi bir savunma oyuncusu çok pozisyon hatası yapıyor iki santrforla oynasak daha ii oynardık olcan tüm maç top ezdi durdu yusufu buraya getirmemek ilginç maalesefki avrupa kupalarına katılamayız bu oyunla acı ama gerçek
Yorum
-
hem paklar hem pataklar...İlk olarak batuhan249 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu saatten sonra bu ruhsuz topçuları
Yılmaz Vural paklarYok, öyle umutları yitirip, karanlıklara savrulmak;
Unutma aynı gökyüzü altında,bir direniştir yaşamak..
Nazım Hikmet
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Takımı bu hale getirenlere ne olacak!İlk olarak S.ÖZKAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar küfür etmeyin banlanacaksınız lütfen
Yorum
-
Cyzio hocam bu yorum benim ne demek istedigimi cok daha net anlatiyor.....İlk olarak evranosbey61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleen büyük dileğim şu laziodan 6-7 yesek de toptan iha ve tayfasını alıp gitse (olacaksa tabi)2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>
Yorum
-
macın en iyisi colmandı maoluda bı macı da al be kardesmmm onurun yedıgı 3. gol hatalıydı. vee bamba bu adama ne olduysa cok farklı oynamaya basladı ytakımda kalmasını ıstedıgım oyuncuların basında gelıyor aykut bende hayal kırıklıgı yaratmaya devam edıorTrabzonda siyaset TRABZONSPOR SEVGİSİ'nin önüne gecmiştir
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum