İlk olarak Doğan Keskin tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Gaziantepspor 3-2 Trabzonspor | Spor Toto Süper Lig 14.Hafta | MAÇ SONUCU!
Daraltma
X
-
ligde yenildiğimiz takımlar içinde takım oyunu en kötü takımdı antep.buna bile yenilmeyi becerdik.ne hocanın ne de yönetimin bu maçtan sonra mazereti oalmaz.istifa gelir kesin.YA DIŞINDASINDIR ÇEMBERİN YA DA İÇİNDE YER ALACAKSIN.KENDİN İÇİNDEYKEN KAFAN DIŞINDAYSA ÇARESİ YOK KARDEŞİM.
Yorum
-
Bizim takımı Olcan mı kurtaracak? Bir oyuncuya mı kaldık? Sorunun kökeni belli :Kadro Kalitesi bu kadar basit. Normal güçsüz takımlara da pozisyon veriyoruz zaten.Ortasaha forvet defans çok çok oyuncu almak lazım.Yönetim derhal gitmeli.Hoca da derhal gitmeli önce yönetim gitmeli.
Yorum
-
Gaziantepspor 3-2 Trabzonspor | Spor Toto Süper Lig 14.Hafta | CANLI!
Başlayacağım özüne de dönüşüne de arkadaş. Trabzonspor sadece Trabzonluların takımı mıdır? Benim derdim ne o zaman, deli mi öptü beni? Allah aşkına kimse bana Trabzonlu futbolcuları takıma toplayacağız, öze döneceğiz gibi safsatalar anlatmasın. Futbolcu denilen vitaminsizlerin, zeka yoksunu yetersizlerin dini imanı para olmuş. Trabzonlusu da Samsunlusu da Urfalısı da bir.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum
-
Baştan aşağı değişim şart. Öyle şu tamam, bu oldu demekle olmuyor, gördünüz. Böyle üzülüyoruz sonra. Protesto mu edeceğiz ne yapacaksak yapalımTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
beşiktaş 2-0
akhisar 3-0
kasımpasa 3-2
genler 3-2
antep 3-2
hey yavrum hey
mr akçay aferin koçum
deplasmanda takımı bu kadar açık oynatan zihniyet teknik direktör olamaz.@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
bu kadar imkan varken bu taraftarın boynunu bükenlerin Allah elbette hak ettiğni verir. Hakkımı helal etmiyorum. Şu Antepi sıradan bank asya takımı yener uyanın yahu...hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...
Yorum
-
Takimin gol atmayi gectim savunma yapmamasi becerememesi hocanin istifasi icin yeterli bir sebep.
Ligimizde bizim kadar rakiba baski yapamayan,pozisyon veren baska bir takim yok.
Mra gitmeli,bu isi beceremedi acik ve net avrupa maclari bile bunu örtemez."Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum