Deplasmanda galibiyet sayımız 1.Onu da nasıl kazandığımız ortada.
Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU
fener deplasmanında oyun gibi oynasak çanakkale geçilmez (hucum oynayamıyoruz malum)
mağlubiyetle döndüğümüz 5 deplasman maçında 5 puan alabilirdik.
mr akçay bilerek açık futbol oynatıyor gelen giden bizi haşlıyor
@tsmustafakemal "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
colmanın çıkmasını anlayamadım... şimdi hoca değişikliği olsa daha beter oluruz. adam akıllı bir orta saha bir de forvet takımın elini yüzünü toparlar. anlasılan bu senede sabır senesi böyle diye diye senelerimiz öldü ulan yaş 25 oldu be...
bu arada biz galipken son dakikalarımız kanser ediyor lazıo maçını hatırlayın sahamıza kapanıp yok oluyoruz adamlar 3-2 yendi buna üzüldüler ya koskoca takımın düştüğü hale bak. yazıklar olsun şu antep kadar takım olamadılar be.
oyunculardan colman ve kadir hricinde hepsi mala bağladılar emmesiller. hele o mauda varya sövecem zaten şimdi twitirdan..
ruh yok takımdaşlık yok .. şu antebi örnek alsınlar. adamlar öndeyken 2-0 geride gibi oynuyorlar yazıklar olsun yazıklar olsun be.. ulan girecem şimdi ekrana dövecem...
Yorum