Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gaziantepspor 3-2 Trabzonspor | Spor Toto Süper Lig 14.Hafta | MAÇ SONUCU!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Galibiyete zerre inancim yoktu malimi biliyorum da iste bir umut...

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      yok yok olmaycak bu takım.bu kadar başı boşluk amatörlük olmaz, ligde en hırslı futbolu bizim oynamamız gerkirken, en pısırık takım biziz. illalah ettirdiler.bıktım bunlardan.
      Takım olmaz çünkü kadro kaliten belli kaç senedir böyle e sorumlu kişiler yöneticiler ve ekiptir

Yorum

• MRA maçtan evvel şunu demişti '' hoca değişikliğine giderek hava yakalayan bir takımla oynayacağız'''

Defol git ve bizim de havamız gelsin
        Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• Yenileceğimiz gün gibi ortadaydı. Bu halinle nasıl yeneceksin Antep'i. Adamlar kızılderili gibi mücadele ediyor, bizimkiler Beyoğlunda gezer gibi....

Antep bizden 10 kat istekli. Rezil futbolcularımız ibret bile almıyor.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• yaa ben ne yapayım böyle sevdayı.. kaderimiz bu, gülmek yok bize.. yine hüzün yine sinir..

Yorum

• yine kötü bir futbol yine savunma hataları bu sefer onurda gününde olmayınca kaçınılmaz son tek tük pozisyonlar bulduk tabi açık söliyim bamba orta sahada kullansak zokoradan iyi oynar hem çalım atıor hem kesiciliği var topu da fena kullanmıyor colmanın yanında orta sahada oynatırdım ben olsam gördük ki mustafa yumlu çok acemi bir savunma oyuncusu çok pozisyon hatası yapıyor iki santrforla oynasak daha ii oynardık olcan tüm maç top ezdi durdu yusufu buraya getirmemek ilginç maalesefki avrupa kupalarına katılamayız bu oyunla acı ama gerçek

Yorum

• hoca hoca değil
                şimdi çıkar felsefe hocamız
                iyi oynadık
                şöyle böyle
                gak guk
                falan filan

can karyağdı adamsan sor hocaya

Trabzonspor niçin adam gibi atak yapamıyor diye

Yorum

• İlk olarak batuhan249 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bu saatten sonra bu ruhsuz topçuları
                  Yılmaz Vural paklar
                  hem paklar hem pataklar...
                  Yok, öyle umutları yitirip, karanlıklara savrulmak;
                  Unutma aynı gökyüzü altında,bir direniştir yaşamak..
                  Nazım Hikmet

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Takimda olcan maluda emre henrique colman önde basmazsa bu takim10da yer 20de yer

Yorum

• İlk olarak S.ÖZKAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Arkadaşlar küfür etmeyin banlanacaksınız lütfen
                      Takımı bu hale getirenlere ne olacak!

Yorum

• Mra nın paydaşları nerdeler maç önü ahkam kesiyordular burda
                        Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• 1. Onur: kaptan neden her topu uzun oynuyorsun?
                          2. Yumlu: Başa sardın tebrik ederim, rezillik abidesi.
                          3. Zokora: Ne işe yaradı bu adam ?
                          .
                          .
                          .
                          MRA! 3-2 den sonra tek pas yapamadı lan şu takım tek!
                          Ne için varsın sen orda bana bir söyle ya!!

Yorum

• İlk olarak evranosbey61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            en büyük dileğim şu laziodan 6-7 yesek de toptan iha ve tayfasını alıp gitse (olacaksa tabi)
                            Cyzio hocam bu yorum benim ne demek istedigimi cok daha net anlatiyor.....
                            2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• macın en iyisi colmandı maoluda bı macı da al be kardesmmm onurun yedıgı 3. gol hatalıydı. vee bamba bu adama ne olduysa cok farklı oynamaya basladı ytakımda kalmasını ıstedıgım oyuncuların basında gelıyor aykut bende hayal kırıklıgı yaratmaya devam edıor
                              Trabzonda siyaset TRABZONSPOR SEVGİSİ'nin önüne gecmiştir

Yorum

• diren BAŞKAN bu hocayı savunanlar olduğu müddetçe arkandayım.....

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
                                Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X