Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor 3 - 1 K. Erciyesspor | Maç Sonucu!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak sado_max tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    ee napiim bunları yaptıysa ?
    neden adamın diğer yönlerini soylemıyorsun ? neden asansör takımların yedek teknik direktoru oldugunu soylemıyorsun ? Neden hayatında elle tutulur bir basarısının bile olmadıgını soylemıyorsun ? neden sabri ile beraber sosyal medyada dalga geçilen 2. futbol adamı oldugunu soylemıyorsun ?
    Asıl senın bi halt bildiğin yok .
    senin gibileri iyi biliyorum birşey biliyorum havası vermek için maç esnasında saçma sapan küfürler eleştiriler , sadece bardağın boş tarafına bakan tipler . kahvehanede cok var öyle . bıraktım gitmiyorum artık evden izliyorum kafam rahat .
    ayrıca senide bi engelliyimde burdada kafa rahat etsin . 1 tane olumlu mesajını gormedim 4-5 aydır .
    mra madridi çalıştırdıda bzimi bilmiyoruz seninle futbol tartışmak futbola ihanetir ben bugün maç esnasında yorum dahi yapmadım hangi boyutta yaşıyorsun sen futbolun fsini den anlamıyorsun.
    Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
    O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
    Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
    Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• bu takima 3 direk oynicak oyuncu almadan şampiyonluk sadece hayel

Yorum

• Ya bayılıyorum Trabzonsporumuzun herkese inat kazanmasına yaşa mra yaşa iho yaşa Trabzon
        TRABZON bir sevda TRABZONSPOR bir destan..

Yorum

• Ortasahasi olmayan bir takimdan iyi futbol beklemek, hayal ötesi ne diyeyim..Hoca´yi elestirmekte isin cabasi!

Hala daha Adrian´i, Henrique´yi göndermek isteyenlere ne demeli?

Sorulmasi gereken sorular:
          -Adrian mi, Alanzinho´mu?
          -Janko´mu. Henrique´mi?

Bitmesi gerekenler belli..listeye Colman ve Bamba´yi ekleyin, yerine alinacaklar ile istediginiz futbolu sahada görebilirsiniz!
          “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Eski Kullanici Adi: Fanatik28

Yorum

• İlk olarak Adnan Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            2.ydik ayrıca Yılmaz Vural'a hoca değil diyen adamla futbol tartışmak anlamsız.
            hay ağzını öpeyim bazen bir cümlede herşey anlatılabiliyor.
            Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
            O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
            Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
            Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• Onur
              Kadir(transfer)
              Yumlu(giray)
              Transfer(aykut)
              Bosingwa(transfer)
              Yusuf(malouda)
              Transfer(colman)
              Transfer(soner)
              Transfer
              Olcan(emrah bassan)
              Transfer(henrique)
              Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.

Yorum

• Surda yorumlari okuyorumda gulmekden kendimi alamiyorum..kimi vural demis 1 senede 3 takim dusurme rekorunu elinde bulunduran sovmen kimi de hala adalet saglanmadan asla bizi sampiyon yapmayacaklarini gormeyerek yasananlari cabuk unutarak sampiyonluk..statda 10 kisiden 8 nin cekirdek citledigini gordugumde futbulu bilen ts taraftar profilinin artik geride kaldigini soylemistim..yanilmamisim malesef
                1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• İlk olarak cubido tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Takım bu hoca ne yapsın diyenlere. Bkz; fatih terim ve mancini futbolu arasındaki fark.
                  Evet iki real Madrid maçı istanbuldaki 0-6 madritteki????
                  Dinleyerek ingilizce öğrenmek için mp3 formatında ingilizce eğitim setleri: http://inglzcedrs.blogspot.com.tr/

Yorum

• İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Surda yorumlari okuyorumda gulmekden kendimi alamiyorum..kimi vural demis 1 senede 3 takim dusurme rekorunu elinde bulunduran sovmen kimi de hala adalet saglanmadan asla bizi sampiyon yapmayacaklarini gormeyerek yasananlari cabuk unutarak sampiyonluk..statda 10 kisiden 8 nin cekirdek citledigini gordugumde futbulu bilen ts taraftar profilinin artik geride kaldigini soylemistim..yanilmamisim malesef
                    Keşke bende gülebilsem. Beni sinir hastası edecekler. Eski hesabı kapatamadığımız müddetçe ileriye bakamayız, geleceğimiz olmaz
                    Dinleyerek ingilizce öğrenmek için mp3 formatında ingilizce eğitim setleri: http://inglzcedrs.blogspot.com.tr/

Yorum

• Her zamanki gibi oynamadık ve birbirinden dandik üç golle kazandık, ELHAMDÜLİLLAH!
                      En son poetricus tarafından düzenlendi; 01.12.2013, 20:31.

Yorum

• İlk olarak poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Birbirinden dandik üç golle kazandık, Elhamdülillah.
                        direkte patlayan serbest vurus da gol olsaydi bir dandik golümüz daha olacakti..
                        KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• İlk olarak ölümüne_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          direkte patlayan serbest vurus da gol olsaydi bir dandik golümüz daha olacakti..
                          Gülmem mi gerekiyor?

Yorum

• antep (d)
                            bursa
                            gs (d)

şu üç maçtan yedi puan çıkartmalıyız
                            https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
                            Eze eze 2021-2022.
                            #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• İlk olarak poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Gülmem mi gerekiyor?
                              aglayabilirsin de..
                              KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• yunanistan gibi defansla kazanıyoruz...

yapacak birşey yok...

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
                                Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X