İlk olarak sado_max tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor 3 - 1 K. Erciyesspor | Maç Sonucu!
Daraltma
X
-
mra madridi çalıştırdıda bzimi bilmiyoruz seninle futbol tartışmak futbola ihanetir ben bugün maç esnasında yorum dahi yapmadım hangi boyutta yaşıyorsun sen futbolun fsini den anlamıyorsun.Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
-
Ortasahasi olmayan bir takimdan iyi futbol beklemek, hayal ötesi ne diyeyim..Hoca´yi elestirmekte isin cabasi!
Hala daha Adrian´i, Henrique´yi göndermek isteyenlere ne demeli?
Sorulmasi gereken sorular:
-Adrian mi, Alanzinho´mu?
-Janko´mu. Henrique´mi?
Bitmesi gerekenler belli..listeye Colman ve Bamba´yi ekleyin, yerine alinacaklar ile istediginiz futbolu sahada görebilirsiniz!“Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "
Eski Kullanici Adi: Fanatik28
Yorum
-
hay ağzını öpeyim bazen bir cümlede herşey anlatılabiliyor.İlk olarak Adnan Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle2.ydik ayrıca Yılmaz Vural'a hoca değil diyen adamla futbol tartışmak anlamsız.Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
Onur
Kadir(transfer)
Yumlu(giray)
Transfer(aykut)
Bosingwa(transfer)
Yusuf(malouda)
Transfer(colman)
Transfer(soner)
Transfer
Olcan(emrah bassan)
Transfer(henrique)Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Yorum
-
Surda yorumlari okuyorumda gulmekden kendimi alamiyorum..kimi vural demis 1 senede 3 takim dusurme rekorunu elinde bulunduran sovmen kimi de hala adalet saglanmadan asla bizi sampiyon yapmayacaklarini gormeyerek yasananlari cabuk unutarak sampiyonluk..statda 10 kisiden 8 nin cekirdek citledigini gordugumde futbulu bilen ts taraftar profilinin artik geride kaldigini soylemistim..yanilmamisim malesef1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
Evet iki real Madrid maçı istanbuldaki 0-6 madritteki????İlk olarak cubido tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTakım bu hoca ne yapsın diyenlere. Bkz; fatih terim ve mancini futbolu arasındaki fark.Dinleyerek ingilizce öğrenmek için mp3 formatında ingilizce eğitim setleri: http://inglzcedrs.blogspot.com.tr/
Yorum
-
Keşke bende gülebilsem. Beni sinir hastası edecekler. Eski hesabı kapatamadığımız müddetçe ileriye bakamayız, geleceğimiz olmazİlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSurda yorumlari okuyorumda gulmekden kendimi alamiyorum..kimi vural demis 1 senede 3 takim dusurme rekorunu elinde bulunduran sovmen kimi de hala adalet saglanmadan asla bizi sampiyon yapmayacaklarini gormeyerek yasananlari cabuk unutarak sampiyonluk..statda 10 kisiden 8 nin cekirdek citledigini gordugumde futbulu bilen ts taraftar profilinin artik geride kaldigini soylemistim..yanilmamisim malesefDinleyerek ingilizce öğrenmek için mp3 formatında ingilizce eğitim setleri: http://inglzcedrs.blogspot.com.tr/
Yorum
-
direkte patlayan serbest vurus da gol olsaydi bir dandik golümüz daha olacakti..İlk olarak poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBirbirinden dandik üç golle kazandık, Elhamdülillah.KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR
Yorum
-
Gülmem mi gerekiyor?İlk olarak ölümüne_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledirekte patlayan serbest vurus da gol olsaydi bir dandik golümüz daha olacakti..
Yorum
-
antep (d)
bursa
gs (d)
şu üç maçtan yedi puan çıkartmalıyızhttps://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
Eze eze 2021-2022.
#Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.
Yorum
-
aglayabilirsin de..İlk olarak poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGülmem mi gerekiyor?KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum