İlk olarak fadigaTS tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor 3 - 1 K. Erciyesspor | Maç Sonucu!
Daraltma
X
-
ee napiim bunları yaptıysa ?İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesenin yaşın küçük açta arşivden izle yılmaz vuralın trabzonspora oynattığı futbolu. özkan sümer denen şahıs tarafından ayak oyunlarıyla devre arasında gönderildiğinde takım fenerin sadece 2 pauan gerisinde ikinci sırada bitirdik ilk devreyi sezon öncesi ankarada başbakanlık kupasında beşiktaşı 3 golle yendi feneri stanbulada en son onun zamanında 3-1 yendik bir araştır öyle konuş hiçbir halt bildğin yok.
neden adamın diğer yönlerini soylemıyorsun ? neden asansör takımların yedek teknik direktoru oldugunu soylemıyorsun ? Neden hayatında elle tutulur bir basarısının bile olmadıgını soylemıyorsun ? neden sabri ile beraber sosyal medyada dalga geçilen 2. futbol adamı oldugunu soylemıyorsun ?
Asıl senın bi halt bildiğin yok .
senin gibileri iyi biliyorum birşey biliyorum havası vermek için maç esnasında saçma sapan küfürler eleştiriler , sadece bardağın boş tarafına bakan tipler . kahvehanede cok var öyle . bıraktım gitmiyorum artık evden izliyorum kafam rahat .
ayrıca senide bi engelliyimde burdada kafa rahat etsin . 1 tane olumlu mesajını gormedim 4-5 aydır .61
Yorum
-
O adami sirf penalti attirmak icin alirim.İlk olarak Çağatay_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSangoy mu, Adrian mı ?
"Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
İHO döneminde kulüpteki görevine son verildi.Ayrıca bir teşekkür plaketi verildi.İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyok renktaş on numara futbol oynadığımız ve şampiyon olacağımız sezonda ilk devre sonunda sadece 2 puan girdeyken derin Trabzonun mimarı tarafından hiçbir sebeb yokken gitti yerinede kendisi yani özkan efendi geçti o güzel takımın içine etti.
Yorum
-
İlk olarak Cafer Bulur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO adami sirf penalti attirmak icin alirim.
Adrian gerçekten yetenekli bir oyuncu ama devamlılığı yok, maç içinde silik olabiliyor, uzun süre kayboluyor.
Bu tip bir oyuncu ile dengeli oyun oynamak zor.
Etrafındaki herkesin çok efor göstermesi gerekir."Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."
Özkan Sümer
Yorum
-
Şu takımda hala olcan'a laf ediliyor ya çıldırıyorum.
Sol bek oynattı ses çıkarmadı elinden geleni yaptı, sağ açık oynattı yine aynı. İyi niyetli mücadele ediyor tamam süper bir futbolcu değil ama şu andaki kadroda onur'dan sonra takıma yazacağım ilk yerli futbolcudur.
Gol atıyor, attırıyor, duran topları çok etkili kullanmaya başladı. Daha ne yapsın.
Ben umut'a benzetiyorum. Ona da çok saydırdı bu taraftar gittikten sonra gördük kimlerin geldiğini.
Yorum
-
gecen sene sb yari final oynadı ama.İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGeçen sene bateyi, plzeni gruptan sonra eleyen balli şb göklere çikariliyodu.
Avrupada yaptiklarimizi kucumsemeyelim.
kendimize bakmak dogru olur. sonucta kıbrıs rum takımına elendik. otelul galatiye elendik. birde sanırım viedeton a elendik. sonucta SG kadar basarılı diyorum13 Vitor Hugo
Yorum
-
Aynen,adrianla bu is olmayacak bu belli oldu.İlk olarak Çağatay_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Adrian gerçekten yetenekli bir oyuncu ama devamlılığı yok, maç içinde silik olabiliyor, uzun süre kayboluyor.
Bu tip bir oyuncu ile dengeli oyun oynamak zor.
Etrafındaki herkesin çok efor göstermesi gerekir.
Takimimiz colman,zokora,adrian,henrique ve malouda gibi devamliligi olmayan oyunculardan kurulu bu nedenle istikrarsiz sonuclar kacinilmaz oluyor bizim icin.
Adam sangoy iyi adam,bizim macta oyuna girdi macin kaderi degisiyordu..."Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
maaşı az bulmuş diye biliyorum. Almanyada maçlarda fish and cips satarım daha iyi para var demişİlk olarak fadigaTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyannick obenauer niye gönderildi.Bilen var mı?
hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...
Yorum
-
Gerçek hesap değil heralde bu. Hala daha Trabzonspor felan yazıyor bilgilerinde.İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYasin Öztekin @Yasinoztekin_11 32 sn
Arkadaslarimi,abilerimi, stadī özlemiśim. Yenildik ama saglik olsun
Görüsürüz yine Trabzon. Öpüldün.Her şey bittiğinde, hatırlayacağımız şey; düşmanlarımızın sözleri değil, dostlarımızın sessizliği olacaktır. (Alija Izetbegović)
Yorum
-
Adrian gibi adamların devri bitti. Artık mücadele etmeyen kimseye yer yok futbolda hele de türkiye gibi tamamen mücadeleye dayalı bir ülkede.
Adrian, alanzinho gibi çıtkırıldım adam görmek istemiyorum artık.
Fizik gücü yüksek, süratli oyuncular görebilecekmiyiz acaba bu takımda...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum