Yıllardır bizze gelen bütün ezik futbolcuların bahanesiydi bu. Ben küçükken avniakarde sınırlama yoktu .Bir bakırköyspor maçı seyrettim millet sığmak için herkes ayakta ve yan duruyor heralde 40 bin kişi vardı breahms zamanı eeeeeeeeeeeeeeeeeeee şimdi sayelerinde seyircide kalmadı gelende tepki göstermiyor,sıfır baskıyla oynuyor mara en şanslı hoca bahaene yok anladığın.
Taraftar takıma inanmıyor.Futbolcularda baskı yok.Kimsenin beklentisi yok.Şampiyonluk için ortam müsait
Battalla iyi bir forvet ve yılmaz vural bu üç isim alınsın iki hafta içinde stad ful çeker oynadığımız oyunada hepiniz şaşarsınız. Artık bu hocayı ve takımı eleştirmekten bıktım lig sonuncusundan 70 dakika net baskı yiyen takım büyük takım değildir bu gerçeği kimseyle tarışmam iyi akşamlar herkese.
tartışmamakta iyi edersiniz çünkü yılmaz vuralı trabzonsporun başında görme hayali kuran biriyle kimse tartısmaya girmekte istemez .
isabetli karar vermişsiniz
tartışmamakta iyi edersiniz çünkü yılmaz vuralı trabzonsporun başında görme hayali kuran biriyle kimse tartısmaya girmekte istemez .
isabetli karar vermişsiniz
Yılmaz Vural Bursasporun başındayken 92 yılında 3-0 yenilip ikinci maçta 5-1 kazanarak türkiye kupasını almıştık.Adamın aklı hala orda trabzonspora çamur atıyor.Halbuki 3-0 lık maçta başkanları sahaya helikopterle inmişti.
senin yaşın küçük açta arşivden izle yılmaz vuralın trabzonspora oynattığı futbolu. özkan sümer denen şahıs tarafından ayak oyunlarıyla devre arasında gönderildiğinde takım fenerin sadece 2 pauan gerisinde ikinci sırada bitirdik ilk devreyi sezon öncesi ankarada başbakanlık kupasında beşiktaşı 3 golle yendi feneri stanbulada en son onun zamanında 3-1 yendik bir araştır öyle konuş hiçbir halt bildğin yok.
Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak Atın beni ateşe cayir cayir yanayim Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
senin yaşın küçük açta arşivden izle yılmaz vuralın trabzonspora oynattığı futbolu. özkan sümer denen şahıs tarafından ayak oyunlarıyla devre arasında gönderildiğinde takım fenerin sadece 2 pauan gerisinde ikinci sırada bitirdik ilk devreyi sezon öncesi ankarada başbakanlık kupasında beşiktaşı 3 golle yendi feneri stanbulada en son onun zamanında 3-1 yendik bir araştır öyle konuş hiçbir halt bildğin yok.
Scott piri boşta kondisyon sorunumuız aşikar. Mra ya güveniyorum orta sahaya iki yönlü bir orta saha. forvete adebayor ya da berbatov gelirse. daha displinli olan berbatov daha iyi olur.
Bir Bak Tarihe Türk'e Baş Kaldıranların Sonu Ne Olmuş-Bilge KAĞAN
yok renktaş on numara futbol oynadığımız ve şampiyon olacağımız sezonda ilk devre sonunda sadece 2 puan girdeyken derin Trabzonun mimarı tarafından hiçbir sebeb yokken gitti yerinede kendisi yani özkan efendi geçti o güzel takımın içine etti.
Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak Atın beni ateşe cayir cayir yanayim Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Scott piri boşta kondisyon sorunumuız aşikar. Mra ya güveniyorum orta sahaya iki yönlü bir orta saha. forvete adebayor ya da berbatov gelirse. daha displinli olan berbatov daha iyi olur.
Yorum