Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor 3 - 1 K. Erciyesspor | Maç Sonucu!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Yıllardır bizze gelen bütün ezik futbolcuların bahanesiydi bu. Ben küçükken avniakarde sınırlama yoktu .Bir bakırköyspor maçı seyrettim millet sığmak için herkes ayakta ve yan duruyor heralde 40 bin kişi vardı breahms zamanı eeeeeeeeeeeeeeeeeeee şimdi sayelerinde seyircide kalmadı gelende tepki göstermiyor,sıfır baskıyla oynuyor mara en şanslı hoca bahaene yok anladığın.
    Taraftar takıma inanmıyor.Futbolcularda baskı yok.Kimsenin beklentisi yok.Şampiyonluk için ortam müsait

Yorum

Battalla iyi bir forvet ve yılmaz vural bu üç isim alınsın iki hafta içinde stad ful çeker oynadığımız oyunada hepiniz şaşarsınız. Artık bu hocayı ve takımı eleştirmekten bıktım lig sonuncusundan 70 dakika net baskı yiyen takım büyük takım değildir bu gerçeği kimseyle tarışmam iyi akşamlar herkese.
      tartışmamakta iyi edersiniz çünkü yılmaz vuralı trabzonsporun başında görme hayali kuran biriyle kimse tartısmaya girmekte istemez .
      isabetli karar vermişsiniz
      61

Yorum

• İlk olarak sado_max tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        tartışmamakta iyi edersiniz çünkü yılmaz vuralı trabzonsporun başında görme hayali kuran biriyle kimse tartısmaya girmekte istemez .
        isabetli karar vermişsiniz
        Yılmaz Vural Bursasporun başındayken 92 yılında 3-0 yenilip ikinci maçta 5-1 kazanarak türkiye kupasını almıştık.Adamın aklı hala orda trabzonspora çamur atıyor.Halbuki 3-0 lık maçta başkanları sahaya helikopterle inmişti.

Yorum

• senin yaşın küçük açta arşivden izle yılmaz vuralın trabzonspora oynattığı futbolu. özkan sümer denen şahıs tarafından ayak oyunlarıyla devre arasında gönderildiğinde takım fenerin sadece 2 pauan gerisinde ikinci sırada bitirdik ilk devreyi sezon öncesi ankarada başbakanlık kupasında beşiktaşı 3 golle yendi feneri stanbulada en son onun zamanında 3-1 yendik bir araştır öyle konuş hiçbir halt bildğin yok.
          Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
          O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
          Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
          Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• Sizce 2.yarı fb - gs - bjk bunlardan birini içerde yenebilirmiyiz bu sene? Ben şahsen en kötü 1 galibiyet bekliyorum.
            Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Kasimpasa dan scarione ye bakin bir de bizim adrian-malouda gibi isimli yabancilara.

Transfer islerini bilmiyoruz ötesi yok bu isin.
              "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

senin yaşın küçük açta arşivden izle yılmaz vuralın trabzonspora oynattığı futbolu. özkan sümer denen şahıs tarafından ayak oyunlarıyla devre arasında gönderildiğinde takım fenerin sadece 2 pauan gerisinde ikinci sırada bitirdik ilk devreyi sezon öncesi ankarada başbakanlık kupasında beşiktaşı 3 golle yendi feneri stanbulada en son onun zamanında 3-1 yendik bir araştır öyle konuş hiçbir halt bildğin yok.
                Yılmaz vural trabzonspor liderken gönderilmişti.Yanlış hatırlamıyorsam.

Yorum

• İlk olarak Cafer Bulur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Kasimpasa dan scarione ye bakin bir de bizim adrian-malouda gibi isimli yabancilara.

Hoca önemli olan vizyonu geniş olacak...Shota Arveladze

Yorum

• İlk olarak fadigaTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    2.ydik ayrıca Yılmaz Vural'a hoca değil diyen adamla futbol tartışmak anlamsız.

Yorum

• İlk olarak Trabzonspor[TS] tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Sizce 2.yarı fb - gs - bjk bunlardan birini içerde yenebilirmiyiz bu sene? Ben şahsen en kötü 1 galibiyet bekliyorum.
                      fenerbahçe----1 puan
                      beşiktaş-----3 puan
                      galatasaray---3 puan alırız ve şampiyonluğumuzu 33.hafta ilan ederiz

Yorum

• Scott piri boşta kondisyon sorunumuız aşikar. Mra ya güveniyorum orta sahaya iki yönlü bir orta saha. forvete adebayor ya da berbatov gelirse. daha displinli olan berbatov daha iyi olur.
                        Bir Bak Tarihe Türk'e Baş Kaldıranların Sonu Ne Olmuş-Bilge KAĞAN

Yorum

fenerbahçe----1 puan
                          beşiktaş-----3 puan
                          galatasaray---3 puan alırız ve şampiyonluğumuzu 33.hafta ilan ederiz
                          Renkdas senin agzindan cikani kulagin duyuyor mu,bu kadro ligi 3.bitirsin kendimizi sampiyon sayarim.
                          "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

yok renktaş on numara futbol oynadığımız ve şampiyon olacağımız sezonda ilk devre sonunda sadece 2 puan girdeyken derin Trabzonun mimarı tarafından hiçbir sebeb yokken gitti yerinede kendisi yani özkan efendi geçti o güzel takımın içine etti.
                            Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                            O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                            Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                            Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• İlk olarak ANIL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Scott piri boşta kondisyon sorunumuız aşikar. Mra ya güveniyorum orta sahaya iki yönlü bir orta saha. forvete adebayor ya da berbatov gelirse. daha displinli olan berbatov daha iyi olur.
                              yannick obenauer niye gönderildi.Bilen var mı?

Yorum

• İlk olarak Cafer Bulur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Kasimpasa dan scarione ye bakin bir de bizim adrian-malouda gibi isimli yabancilara.

Sangoy mu, Adrian mı ?
                                "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X