JANKO ve SONER acilllllllllllllllllll
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor 2 - 0 Torku Konyaspor | Spor Toto Süper Lig 6.Hafta
Daraltma
X
-
Sihrimiz var dedi ya Hoca??İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDoğru dıyorsunuz.Sadrı Şener sıçıp batırsın başkası gelıp 3 ayda sıhırlı değnekle harıkalar yaratsın.
Oyle bir diyorsun ki, Sankı Yönetim sezon ortasında gelmiş gibi konuşuyorsun. Yaz dönemınde geldi ve Bu hocayı da o getirdi. Fuzuli edebiyata gerek yok..
Biz oyun mantalitesinden bahsediyoruz.. Yönetim mantalitesinden.. v.sYan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun
Yorum
-
konyaya karşı yenemiyorsan yenilme anlayışıyla çıkan mra lazio ve fener maçlarında berabere kalamıyorsan fark yeme diye çıkar, bir veya iki farkla yenilirsek de mutlu olur bence..
hocanın vizyonsuzluğu takımı rezil bir noktaya getirdi, bosingwa da maluda da çok iyi transferler, bu hocanın elinde rezil bir noktaya geldi takım.
Yorum
-
ilk yarıda çok kötü bir futbol, çok iyi bir bosingwa vardı. bosingwa ve malouda koşuyor pres yapıyor, takımdaki diğer oyuncular sadece bakıyor.
yedek kulübesinden oyuna sokabileceğimiz doğru düzgün kimse yok. Soner varmış heralde. Acilen Aykut'un yerine o alınmalı. ben olsam yedek kulübesinde bütün takıma fırçayı çekerdim. Henrique'yu da çıkartıp Janko'yu alırdım. yenilirsek öyle yenilelim.
rakip gol atma konusunda çok ama çok beceriksiz. tek şansımız bu. bakalım ilerleyen dakikalarda ne olacak. golü atan kazanır gibi bir maç. MRA ile çıkıp oynadığımız en kötü maç.
Yorum
-
Ya şu zokora dan ne zaman nasıl kurtulacağız ne hücum ne savunma ne pas hiç birşey yapmıyor yaaa adam hocanın bankosu anlamıyorum arkadaş bu mantığı ben“Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.”
Kazım Koyuncu
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum