Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor 2 - 0 Torku Konyaspor | Spor Toto Süper Lig 6.Hafta

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Cafer Bulur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Konya cerez takim degil,bizim icin konya maclari her zaman zor gecmistir yine zor gececek.

Fb yi 2-0 geriden gelip yenen bir takim konya,biz bunu basarabilirmiydik?
    Katılıyorum. Konya bize ters geliyor. ligde çerez maç yok . en azından bizim için yok. biz en iyi konsantre ile At -Yat taktiğiyle devam...

Yorum

• İlk olarak Oğuzhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ne kadar beğenmesek de takım halinde rakibi geride fena karşılamıyoruz

1-2 haftaya daha iyi olacağını düşünüyorum takım savunmasının, geriye bulduğumuzu atmak kalıyor. Yusuf - Malouda ve Henrique biraz daha üretken olurlarsa bu ligde bu sistemle başarılı olunabilir bence ben o kadar umutsuz değilim açıkçası.
      Buna katilmiyorum. Rakipler bizim orta sahamizi cok kolay geciyor. Biz kilidi ancak ceza sahasinin önünde koyabiliyoruz. Zayif takimlara karsi ceza sahasini kapatabilirsin ama güclü bir ekibe karsi biraz zor kapatirsin ceza alanini. Biz cok adamla defans yapiyoruz, ama takim halinde degil, o yüzden cok bosluklar birakiyoruz. Rakibe bos alan birakirsan, Kayseri yada Akhisar gibi takimlar seni pas manyagi yapar.
      https://twitter.com/Alika87

Yorum

• Olcanın sol bek Maloudanın sol açık Adrianın ne oynadığı belli olmadığı sistemle oynamaya devam edersek Konyayı belki bir şekilde yeneriz ama fener anamızı ağlatır..

Kadir sol beke Olcan sol açığa Malouda forvet arkasına Adrian kulubeye Jankoda forvete geçmeli biran önce...

Yorum

• İlk olarak Fatih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Koşmayan takım Dünya'nın neresinde başarılı olmuş? Neyse zaman herşeyi gösterecek...
          koşmamakla kalmayıp , daha kötüsü iki pas yapamayan takımdan.

Yorum

• İlk olarak aaahmet61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            koşmamakla kalmayıp , daha kötüsü iki pas yapamayan takımdan.
            kosmayan takim iki pas yapamaz, ama kosan takim iki pas rahat yapar. Kosmak futbolun temeli, hersey kosmakla baslayip bitiyor.

Almanyada cesitli amatör liglerde oynadim. Bir cok türk takimina karsi oynadim yada türk takiminda oynadim. Genelde bizim türkler almanlardan daha iyi topcular, daha teknik, daha güzel paslasmalar felan filan. Bu güzel oyun genelde öyle 45-60dk sürer sonra bizim türk takimlari cöker. Neden? Kondisyon yok, az kosuyorlar. O yüzden bizim türk takimlari buralarda en kazma takimlara karsi eziliyor. Sonra birbirimizle kavga ederiz, ama o baska konu

Demek istedigin, ilk önce kosmak, sonra yetenek. Önce yetenek sonra kosmak gelirse, bizim türk futbolu gibi yerlerde sürünürsün.
            https://twitter.com/Alika87

Yorum

• O değilde bu maçı %100 almamız gerek. Bu maçta olası bir mağlubiyet sonrası içerde Lazio maçımız var. Onuda büyük htimalle kaybederiz. Üst üste yenilgiler iyice moralleri bozar sonra gider kadıköyde fenerede yeniliriz. Sonra içerde sivas..

Almamız lazım...
              ● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

• İlk olarak Ganzilis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                O değilde bu maçı %100 almamız gerek. Bu maçta olası bir mağlubiyet sonrası içerde Lazio maçımız var. Onuda büyük htimalle kaybederiz. Üst üste yenilgiler iyice moralleri bozar sonra gider kadıköyde fenerede yeniliriz. Sonra içerde sivas..

Almamız lazım...
                ya cift forvete donmeliyiz yada kanat futbolu oynayacaksak tek forvet janko olmalı.

---------------------onur--------------------

boss---------mustafa--------aykut-----------kadir

olcan---------zokora----------adrian----------yusuf

----------janko-----------malouda-----------------
                ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• Forvette Batuhan'ı da bir düşünseniz.

Batuhan bence Janko'dan daha iyi.

Yorum

• Olcan'ın tek verimli olduğu yer şu an sol bek iken bunu eleştirmenin mantığını anlamıyorum. Bir futbolcu ille sizin 4-5 sene izlediğiniz mevkide mi oynayabilir? Bu mudur futboldan anlamak?

Yorum

• İlk olarak Cafer Bulur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Lazio nun hocasi bile Trabzonsporun zokora ve henrique gibi cok kaliteli futbolculari var diyor,siz ise henrique yi begenmiyorsunuz yapmayin etmayin beyler.
                      Keşke sorsalardi takımında görmek istermisin diye iyi gaz vermiş petkovic

Yorum

• eğer mustafa hoca ;
                        -konyaspor 3
                        -lazio 1
                        -fenerbahçe 3
                        -sivasspor 3

bu maçlardan şu puanları alırsa ben bu takımın bişeyler yapabileceğine 2010-2011 sezonundan sonra ilk defa inanırım .
                        ama ;

-konyaspor 3
                        -lazio 0
                        -fenerbahçe 0
                        -sivasspor 1

bu sonuçlar alınırsa durum vahim.
                        & ONUR RECEP KIVRAK &
                        ^^KELEBEK^^

Yorum

• MRA'yı haftasonu kadro seçiminde büyük zorlukla bekliyor.9 yabancıdan 3'ünü tribüne göndermesi gerekiyor ve ilk defa tüm futbolcular kadroya girmek için bu kadar ümitli.
                          İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
                          -------------
                          Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

• 1995 yılından beri ts nin ilk onbirini ezberden sayabilen bir konyalı olarak takımıma konya maçında sonsuz başarılar diliyorum. insallah kazanacağız.

Yorum

• İlk olarak konyalı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              1995 yılından beri ts nin ilk onbirini ezberden sayabilen bir konyalı olarak takımıma konya maçında sonsuz başarılar diliyorum. insallah kazanacağız.
                              Senin gibi taraftarlarımız giderek artar umarım

Adamsın
                              .

Yorum

• Konya Ligin en zayıf halkası.Evimizde rahatlıkla yenmemiz gerekiyor.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X