3-0 alırız, Malouda şov bekliyorum.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor 2 - 0 Torku Konyaspor | Spor Toto Süper Lig 6.Hafta
Daraltma
X
-
Kamera bir 30 saniye sabit tutsa, kesin rakamı verebilirim.İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
seyirci nasıl
.-"Bana göre Aykut Kocaman ve öğrencileri şike yapmadı."
-"Burada klima yok mu?"
-"Renklerin en güzeli siyah-beyaz."
Kadem bastın gönül tahtıma a sultânım, safa geldin.
(Gel 7 Eylül 2026 gel)
Yorum
-
Sebebi hocanın taktik anlayışı imiş(!)İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzon'da yaşayıp ve "imkanı olup" Trabzonspor maçlarına gitmeyen insanları anlamıyorum. Günlük güneşlik bir hava al eşini çocuğunu ya da arkadaşını git izle maçı. Biraz zulüm gibi gelir oynanan futbol ama en azından aktivite olur.
Ben yaşadığım yerde amatör maç görsem gidip izliyorum tribünden.Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Yorum
-
iyi diyorsun abim de şimdi biz top oynamadan kazanıyoruz diye takımımıza destek vermeyecek miyiz yani, başka Trabzonspor yokİlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületaraftar takıma inanmıyor bu açık ve seçik ortada sen konyayada yenemiyorsak yenilmeyeceğiz diye ropörtaj verrisen o sattada 3 bin kişide iyi gelmiş.
Yorum
-
Maç başlayacak ve Görünen şeyi söyleyim,
Oyunu kendi sahamızda kabul edeceğiz
Basıp top almayacağız, sadece rakip kaptırırsa top bize gelecek
Rakibi kendi ceza yayımızda kabul edeceğiz dolayısıyla da topları da en fazla orda kapabileceğiz
3 dakka aralıksız bir baskı kuramayacağız
Bulursak atacağız
Bulamazsak ve atamazsak Henrigue yi oyundan alacak ve Abdulkadir ile gol yememek için defans yapacağız
İşte MRA taktiği? Yenemiyorsan yenilme
Ve keyifsiz bir mnaç bizi bekliyor. Şimdiden gitti bir hafta daha diyebilirizYan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun
Yorum
-
kadir madem oynayamaz niye aldınızUEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....
Yorum
-
Öyle birşey yok. Trabzonspor her zaman kazanacak inşallah.İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu MRA gidene kadar her maçı kaybedelim önemli değil..
Yorum
-
Biz destek veriyoruz da Hoca da taraftara destek versin canım biraz. Hoş etsin gönlümüzü..İlk olarak ekremcengiz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleiyi diyorsun abim de şimdi biz top oynamadan kazanıyoruz diye takımımıza destek vermeyecek miyiz yani, başka Trabzonspor yok
Umurunda bile olmuyor adamın, Trübinlerin dolu olmasını istiyorsa şerefsizim. Adam devlet memuru gibi, Hedefi sadece istatistik yapmak başka bir şey değil..Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun
Yorum
-
ben trabzonda olsam kümeyede oynasa kombine alrım o ayrı ama takımda harbi büyük takım havası kalmadı insanlar utanıyor bu zulmü seyretmekten ;ama mra ya rağmen inşallah kazanırız.İlk olarak ekremcengiz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleiyi diyorsun abim de şimdi biz top oynamadan kazanıyoruz diye takımımıza destek vermeyecek miyiz yani, başka Trabzonspor yokAyşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
şenol güneş - tolunay bu kadroyla dibe vurdu
MRA da biliyor bu kadrodan birşey olmucagını .. ama allem edip kullem edip yinede takım yeniyor .. hucum futbolu oynatsa inan şuan da 4-5 puan da kalmıştı bu takım
hoca bu kadroyla yine yapabiliceğinin en iyisini yapıyor .. futbol hernekadar iğrenc olsada ..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum