Takımın tek iyi oyuncusu Bosingwa..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor 2 - 0 Torku Konyaspor | Spor Toto Süper Lig 6.Hafta
Daraltma
X
-
İdda oranları iyiİlk olarak Mert Pasa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHarbi bu istatistik denen olayin ne bos sey oldugunu bu sene anladik.12resmi macda 9 galibiyet ama son yillarin en yetersiz takimi
)))
bir tane adam akıllı takımla top oynadık onda da kalye gidemedik ve şutuuz bile yok yenildik
Gerisini takım diye saymam
Ama Lazıo- Fener maçlarından sonra göreceğiz TorkuKonyayı
)
Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun
Yorum
-
iyi futbol nasıl oynanır sorusuna on maddelik bir cevap yazsak bizim takım on üzerinden 1 yada 2 alır.İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi...benim için Trabzonsporluluk, asgari ücretle çalışıp her sene kombine almak, yağmur çamur demeden üstü açık stadyuma gitmektir...
Yorum
-
Doğru dıyorsunuz.Sadrı Şener sıçıp batırsın başkası gelıp 3 ayda sıhırlı değnekle harıkalar yaratsın.İlk olarak karayamayman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleResmen Ziya Doğan dönemine döndük...
İHOnun da becerisizlikte Albayraktan farkı yok zaten...
Sent from my iPhone using Tapatalk - now FreeGazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
fatih inşallah kazanırızda şu oyun ve mra hakkındaki görüşlerini öğrenmek istiyorum.İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAykut Akgünle Zokoranin ne ışe yaradığı bellı değil.Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum