İlk olarak Erdogan tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor 2 - 0 Torku Konyaspor | Spor Toto Süper Lig 6.Hafta
Daraltma
X
-
Eğer biletler 40 liraysa normal.Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
Vah vah...gelmemeleri iyi olmu$İlk olarak MaEsTrO tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleIzleyenlerin güzel futboldan dolayi gözleri kamasiyormus.
Göz sagliklarini koruma adina gelmiyorlar.
Yorum
-
Ne ka ekmek, o ka köfte.İlk olarak KralMemocan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Stad niye bo$ la?
.-"Bana göre Aykut Kocaman ve öğrencileri şike yapmadı."
-"Burada klima yok mu?"
-"Renklerin en güzeli siyah-beyaz."
Kadem bastın gönül tahtıma a sultânım, safa geldin.
(Gel 7 Eylül 2026 gel)
Yorum
-
İyi biz de kapatalım o zaman televizyonları.İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSebebi hocanın taktik anlayışı imiş(!)
Var mı böyle bir anlayış, ey gidi.
Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
-
Totemi bıraktınİlk olarak Hüseyin Başoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehızlı ve öfkeli 6 yı izliyordum maç öncesi şimdi yavaş ve ruhsuz 6 yı izlicem
Biraz midem bulanıcak ama hadi hayırlısı
Vurdugun gol olsun Trabzonum
Yorum
-
kardeşim beni az takip ettiysenn mrayı en çok eleştirenlerden bir taneseyim; ama kazanmamız çok çok önemli mra dan kurtulcaz diye yenilmeyi istersek takımın akhisar kadar bile ağırlığı kalmayacak.İlk olarak Joacivil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle1-0 olsun bizim olsun zaten sıradanlaştıgımızı gösterir rakıp fener değil konya dikkatini çekerimAyşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
Mahalle takımıyla oynasak topu onlara verip sahamızda bekleyeceğiz. Alışkanlık oldu resmen.
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
stadin dolmasi icin illa basari sart bizim taraftar icin.
evet 40 lira pahali gibi peki konbine sahiplerin hepsi stadta mi ?
ayrica 40 lira olsa bile sehrimizde bu parayi verebilecek vatandas yok mu trabzonsporu herseye ragmen seven ?Trabzonspor
Yorum
-
Yenemiyorsan yenilme
Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum