Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor 2 - 0 Torku Konyaspor | Spor Toto Süper Lig 6.Hafta

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Evimizde kapanan takımlara karşı nasıl oynayacağımızı merakla bekliyorum. Bu maç bu anlamda iyi bir sınav olacak bizim için.
    ''Bir gün herkes ön libero olacak.''
    #Ziya Doğan

Yorum

• Janko kazanılmak isteniyorsa bu maçta mutlak suretle oynatılmalı. Ligin en kötü takımına karşı oynamayacaksa iç sahada nerede oynayacak başka.
      7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• İlk olarak Oğuzhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ceza sınırında Colman ve Zokora varken böyle bir kadro güzel olur aslında. Soner yerine Abdülkadir de olabilir. Malouda dinlendirilebilir bu maçta kulübede bir dahaki maç için.

Çok güzel kadro

Yorum

• onur
          boss mustafa aykut olcan
          zokora
          henri aykut yusuf maluda
          janko
          ceviz kabuğunu kırıp özüne inmeyen,cevizin hepsini kabuk zanneder.'' imam gazali

bir veli : tomorhoca.com

Yorum

• onur
            boss mustafa aykut olcan
            zokora
            henri aykut yusuf maluda
            janko

veya

onur
            boss mustafa aykut olcan
            zokora
            henri colman yusuf maluda
            janko
            ceviz kabuğunu kırıp özüne inmeyen,cevizin hepsini kabuk zanneder.'' imam gazali

bir veli : tomorhoca.com

Yorum

• Artık Futbol'a bakmıyorum göz önünde bulundurduğum tek şey 3 puan bu zamana kadar futbol izlemek istedikte ne oldu 3 senedir hiç bir şey göremedik bari 3 puan alalımda haftamız keyifli geçsin önümüzde ki Lazio ve FB maçları öncesinde çok kritik bir müsabakaya çıkıyoruz.
              "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• Favori mi? Bu takımın sadece ismi favori...

Bildiğiniz gibi kısır bir maç olur...

Bizim rahat oynayabilmemiz için ilk on dakikada iki gol bulmamız, rakibin de motivasyonunun sıfırlanması gerek anca...
                Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• Sahaiçi sonuç ne olur bilmem de tribünde dostluk kazansın.,

Konya taraftarını hep sevmişimdir.
                  *
                  *
                  Şampiyonluklarımız:1.1975-76, 2.1976-77, 3.1978-79, 4.1979-80, 5.1980-81,6.1983-84,6+1.2010-11

Yorum

• bir çılgınlık yaptım 500 tl lik toto kuponuna trabzonu tek attım.hiç de güvenmiyorum.konya yı da yenemiyorsak hiç oynamayalım.

Yorum

• o bu şu dinlendirilebilir diyenler kendini Barcelona mı sanıyor en çok buna üzülüyorum.çok zor maç yaw.kimi dinlendiriyorsun.galibiyet alamazsan yukarsı kazanırsa lig formaliteye döner.en önemli maç önündeki ilk maçtır. hepsine 3 puan veriyorlar.konya yı yenemeyen takım o güvensizlikle deplasmanda 17 yıldır yenemediğimiz Fb yi mi yenecek?

Yorum

• Henrique'nin golleri ölçü olmamalı ve kimseyi aldatmasın tek forvet oynayabilecek özelliğe sahip değil, aradığımız forvet özelliklerinden yoksun en önemli detay ise Yusuflu Maloudali bir takıma en uygun forvet bence Janko'dur.

Kadro bana göre;

_________________Onur

Bosingwa_____Aykut____Mustafa____Olcan

____________Zokora__Colman

Yusuf_________Adrian_________Malouda

______________Janko

şeklinde olmalı
                        "Her şeye doğru demek ahmaklıktır. Fakat her şeye yanlış diyen de zorbadır." Mevlana

Yorum

• İlk olarak josemourinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          bir çılgınlık yaptım 500 tl lik toto kuponuna trabzonu tek attım.hiç de güvenmiyorum.konya yı da yenemiyorsak hiç oynamayalım.

keşke iddaa da bizim maça alt oynasaydın kesin kazanırdın
                          Şenol Güneş: “...Ama unutulmasın ki, adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur”

Yorum

• İlk olarak josemourinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            o bu şu dinlendirilebilir diyenler kendini Barcelona mı sanıyor en çok buna üzülüyorum.çok zor maç yaw.kimi dinlendiriyorsun.galibiyet alamazsan yukarsı kazanırsa lig formaliteye döner.en önemli maç önündeki ilk maçtır. hepsine 3 puan veriyorlar.konya yı yenemeyen takım o güvensizlikle deplasmanda 17 yıldır yenemediğimiz Fb yi mi yenecek?
                            Sikinti arada Lazio gibi önemli macimiz var. Persembe ile Pazar arasi dinlenme sanslari yok. Konyaspor macinda bundan dolayi rotasyon olabilir ama sende haklisin Puan kaybina tahamül yok oda baska bir dert.

Zokora ve Colman kart sinirinda bunda fb maci öncesi baska bir sikinti. Bi yandan da yük hep Paolo da oldugu icin Janko yu felan hazir tutmak lazim...bunda bamba yida ekleyebiliriz...

Keske 12-13 puan felan olsaydida rahat olsaydik.
                            ...TRABZONSPOR...
                            "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Malouda ve Yusuf dinlendirilebilir.Bu maçlık Kadiri sol beke ,Olcanı da sol öne alabiliriz.Adrian da her ne kadar kanat oynayacak yeterlilikte olmasa da Konya karşısında sırıtmaz.Onu da sağ açıkta değerlendirebiliriz.

Colmanı dinlendirip ,Zokora -Aykut (Abdülkadir )-Soner orta sahasını da deneyebiliriz.Bu maçı önemli oyuncuları dinlendirmek,az fırsat bulan oyunculara da şans vermek için kullanabiliriz.

Yorum

• İlk olarak Mustafa OK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                keşke iddaa da bizim maça alt oynasaydın kesin kazanırdın

toto daha iyi iddaanın oranları tatmin etmiyor kaçak da oynamıyorum..ayrıca konya atar sanki bizim kesin 2 gol bulmamaız lazım.gekas ve Erdal çok tehlikeli..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X