Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor 2 - 0 Torku Konyaspor | Spor Toto Süper Lig 6.Hafta

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Zokora ve Colman'ın ceza sınırında olması nedeniyle bu maçta az da olsa bir revizyon şart gibi gözüküyor.. Benim ideal kadrom biraz ratosyana bağlı ve farklı bir varyasyon içeriyor..
    Sağ kanatta Boss un önünde Malouda ve solda Olcan'ın önünde Yusuf u tercih etmesini isterim. Hem Boss ve Malouda uyumu hem de Yusuf'un dinamik hali Olcan'a yardım açısından önemli olacaktır. Ayrıca ters ayak olarak Malouda Yusuf'dan daha iyi bir şutör. Umarım hoca bunları değerlendirir. Ayrıca hücumda Janko ve Henrique ikilisi ile başlayabilir...
    Boss----Aykut----Yumlu----Olcan
    Malouda-Aykut---Soner---Yusuf
    -----------Henrique-------------
    -------------Janko-------------- şeklinde bir 11 ile çıkmalı diye düşünüyorum.. Kanat varyasyonları açısından Janko nun çok iyi bir tehdit oluşturacağını da unutmamak lazım. Gerek Olcan, gerekse de Yusuf Janko yu besleyebilir. Keza buna Boss da eklenirse farklı gollü bir maç bile izleyebiliriz. Hocanın gerektiğinde doğru şekilde rotasyona gitmesi gerektiği gerçeğini de unutmamamız lazım.. Malum yoğun bir maç trafiği bizleri bekliyor olacak.
    İyi olmak kolaydır, zor olan adil olmaktır. En mükemmel adalet ise Vicdandır. // Victor Hugo

Yorum

• İlk olarak Hamza Yilmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Siz de taktiniz bu kosma meselesine. Maclari daha cok kosan takim kazanacaksa o zaman sürelim sahaya 10 tane 100 metre kosucusu kazanalim her maci. Burada sprinter yetistirmiyoruz. Yok sikeciler cok kosuyormus da falan. Ersun Yanali taniyoruz yakindan. Nerden baksan 13 yildir falan bu isin icinde. Simdiye kadar basarisi var mi? Yok hanesinde kocaman bir sifir yaziyor. Basari gelmedikten sonra isterse 200 km kostursun takimi.

Bizim takim top rakipte iken topluca topun arkasina geciyor. Hatta en önde oynayan oyuncularimiz orta saha cizgisinin oraya cekiliyorlar. Yani 11 kisi neredeyse bizim yari sahaya cekiliyoruz alani kapatiyoruz. Rakip de ataga kalkarken bos alan bulamayinca bizim yariya gecene kadar defansta kendi aralarinda kafadan 10-15 pas yapiyor. Tabi ki bu paslar da istatistige yazilinca basliyoruz elestirilere rakip bizden daha cok pas yapiyor diye bizden daha cok topla oynadi diye. Ama bu paslarin büyük bir kismi sonuca etki etmeyen bos beles paslar bunlari unutuyoruz.
      Böyle bir oyun yapisi ile rakip bizden daha cok pas yapmasi, daha cok kosmasi, efor sarf etmesi normal bir durum. Ama bu istatistiki verilerin sonuca pek de etki edemeyecegini üc mactir görüyoruz. Minimum efor ile maksimum sonuc. Daha ne istiyorsunuz ki? Bu oyun yapisini begenmeyebilirsin göze hos gelmiyor cünkü ama hoca böyle uygun görmüs. 12 resmi macta 9 galibiyet 1 beraberlik 2 maglubiyet istatistikler gösteriyor ki hoca simdiye kadar pek yanlis bir sey yapmamis.
      Bu yorumu saklayacağım.
      Bordomavi.net

Yorum

• İlk olarak kncyalcin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Zokora ve Colman'ın ceza sınırında olması nedeniyle bu maçta az da olsa bir revizyon şart gibi gözüküyor.. Benim ideal kadrom biraz ratosyana bağlı ve farklı bir varyasyon içeriyor..
        Sağ kanatta Boss un önünde Malouda ve solda Olcan'ın önünde Yusuf u tercih etmesini isterim. Hem Boss ve Malouda uyumu hem de Yusuf'un dinamik hali Olcan'a yardım açısından önemli olacaktır. Ayrıca ters ayak olarak Malouda Yusuf'dan daha iyi bir şutör. Umarım hoca bunları değerlendirir. Ayrıca hücumda Janko ve Henrique ikilisi ile başlayabilir...
        Boss----Aykut----Yumlu----Olcan
        Malouda-Aykut---Soner---Yusuf
        -----------Henrique-------------
        -------------Janko-------------- şeklinde bir 11 ile çıkmalı diye düşünüyorum.. Kanat varyasyonları açısından Janko nun çok iyi bir tehdit oluşturacağını da unutmamak lazım. Gerek Olcan, gerekse de Yusuf Janko yu besleyebilir. Keza buna Boss da eklenirse farklı gollü bir maç bile izleyebiliriz. Hocanın gerektiğinde doğru şekilde rotasyona gitmesi gerektiği gerçeğini de unutmamamız lazım.. Malum yoğun bir maç trafiği bizleri bekliyor olacak.
        Adrian nerede
        Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.

Yorum

• İlk olarak Hamza Yilmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Siz de taktiniz bu kosma meselesine. Maclari daha cok kosan takim kazanacaksa o zaman sürelim sahaya 10 tane 100 metre kosucusu kazanalim her maci. Burada sprinter yetistirmiyoruz. Yok sikeciler cok kosuyormus da falan. Ersun Yanali taniyoruz yakindan. Nerden baksan 13 yildir falan bu isin icinde. Simdiye kadar basarisi var mi? Yok hanesinde kocaman bir sifir yaziyor. Basari gelmedikten sonra isterse 200 km kostursun takimi.

Bizim takim top rakipte iken topluca topun arkasina geciyor. Hatta en önde oynayan oyuncularimiz orta saha cizgisinin oraya cekiliyorlar. Yani 11 kisi neredeyse bizim yari sahaya cekiliyoruz alani kapatiyoruz. Rakip de ataga kalkarken bos alan bulamayinca bizim yariya gecene kadar defansta kendi aralarinda kafadan 10-15 pas yapiyor. Tabi ki bu paslar da istatistige yazilinca basliyoruz elestirilere rakip bizden daha cok pas yapiyor diye bizden daha cok topla oynadi diye. Ama bu paslarin büyük bir kismi sonuca etki etmeyen bos beles paslar bunlari unutuyoruz.
          Böyle bir oyun yapisi ile rakip bizden daha cok pas yapmasi, daha cok kosmasi, efor sarf etmesi normal bir durum. Ama bu istatistiki verilerin sonuca pek de etki edemeyecegini üc mactir görüyoruz. Minimum efor ile maksimum sonuc. Daha ne istiyorsunuz ki? Bu oyun yapisini begenmeyebilirsin göze hos gelmiyor cünkü ama hoca böyle uygun görmüs. 12 resmi macta 9 galibiyet 1 beraberlik 2 maglubiyet istatistikler gösteriyor ki hoca simdiye kadar pek yanlis bir sey yapmamis.
          kardeş iyi güzel diyosunda bu maçlarda adam gibi 2-3 takım vardı 2 sine yenildik 1 ini yendik... önümüzde lazio şikebahçe maçları var bu oyun yapısıyla puan alabileceğimize inanıyormusun... kaldı ki 8 tane defans adamıyla oynuyoruz her maç en az 3 4 pozisyon veriyoruz bu nasıl sistem anlamıyorum...
          Şenol Güneş: “...Ama unutulmasın ki, adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur”

Yorum

• Koşmayan takım Dünya'nın neresinde başarılı olmuş? Neyse zaman herşeyi gösterecek...
            Bordomavi.net

Yorum

• İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Adrian nerede
              Adrian yedekte.. Playmaker olarak Soner o görevi üstelenecek. Takımın en büyük sıkıntısı hücumda çoğalamaması.. Topun arkasına geçerek savunma yapıldığı için forvet oyuncuları ile kale arasındaki mesafe çok fazla oluyor. Adrian'ın da kaleye dikine gitme özelliği olmadığından dolayı oyunu kanatlara yıkarak çift forvet ile hücumda pozisyon zenginliği kazanabiliriz.
              Ayrıca ne Janko ne de Henrique tek forvet oynabilecek oyuncular değil ve her ikisi de tek forvet oynarsa daha çok küfrederiz .. Bu nedenle ceza alanı içinde birbirlerine hem alan hem de pozisyon hazırlayacaklardır. Denemeden bilemeyiz.. Elbette Adrian'ın asist özelliğini yabana atmış değilim ama bu tip maçlardan hepsi birden olmuyor.
              İyi olmak kolaydır, zor olan adil olmaktır. En mükemmel adalet ise Vicdandır. // Victor Hugo

Yorum

• Hocanın sistemi ne kadar işe yarar bilmiyorum ama gayet iyi işliyor ne kadar oynanan futbol keyif vermese de iyi futbol oynayınca değil ben maçtan sonra üç puan alınca seviniyorum. Ben de eleştiriyorum kötü oynadığımız için ama eğer hocanın oynatmak istediği sistem buysa ve işliyorsa saygı duymak da gerekir. 12-13 maçta 7-8 galibiyetimiz vardı yanlış hatırlamıyorsam. Akhisar maçını da alsaydık ki Malouda ilk dakikalarda gol yapsa biz üçlük yapardık rakibi şuanda liderle aynı puanda olacaktık.
                7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• ortasahaya szmek gibi bi adam bulmaları lazım bana göre bu tarife uyan jaja var şimdilik ama onunda form durumu nedir bilinmez orta sahada sıkıntı var sanki forvet desen henrique çok yalnız kalıo bu sistemde gol atması buyuk şans bana göre

Yorum

• Unutulmasın; kazanmak alışkanlıktır.

Bir kaç maç daha kazanmamız halinde, oyuncuların sisteme güvenleri ve özgüvenleri artacaktır. Bu kadro ile kafaya oynanmaz ama sıkılarak da olsa kazanır ilk 4 içinde kalırız.
                    Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                    Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Unutulmasın; kazanmak alışkanlıktır.

Bir kaç maç daha kazanmamız halinde, oyuncuların sisteme güvenleri ve özgüvenleri artacaktır. Bu kadro ile kafaya oynanmaz ama sıkılarak da olsa kazanır ilk 4 içinde kalırız.
                      Sistem derken?

Bordomavi.net

Yorum

• İlk olarak Fatih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Sistem derken?

"Atar yatarım aga". Sistemse bu da sistem işte
                        Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                        Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Fatih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Sistem derken?

Ne kadar beğenmesek de takım halinde rakibi geride fena karşılamıyoruz

1-2 haftaya daha iyi olacağını düşünüyorum takım savunmasının, geriye bulduğumuzu atmak kalıyor. Yusuf - Malouda ve Henrique biraz daha üretken olurlarsa bu ligde bu sistemle başarılı olunabilir bence ben o kadar umutsuz değilim açıkçası.
                          7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            "Atar yatarım aga". Sistemse bu da sistem işte
                            Atamadan yatıyordun 61'de.
                            Bordomavi.net

Yorum

• İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Çok değil haftaya Kadıköy'de göreceğiz dünyanın kaç bucak olduğunu
                              Şikeciler 4 tane sallarsa nası dışarı çıkacağız bakacağım..
                              17 senedir galibiyetin yok.
                              Torku Konya çerez takım.
                              Daha geçen sene kupada 3 - 2 yendik ya... yani 2. lig takımımız bile yendi yani. biz ligin heyecanı kaçmasın diye orda yenmiyoruz. yoksa ihtiyaç olunca altyapı takımımız bile yeniyor. sıkıntı yok

Yorum

• Tabii hepimiz isteriz Fenerbahçe deplasmanında kazanmayı ama realist olmak lazım. Bizim daha çok Trabzondaki Fenerbahçe maçına odaklanmamız lazım. İçerde şu emek hırsızlarını yenip kolbastı oynamak farz oldu.
                                7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X