Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Kayserispor 0 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu...

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• mıymıntı soner i izleyeceğime ne oldugu belli aykutu izlerim daha iyi .
    soner dedğiniz adam 2 yıldır yatan colman kadar bile olamadı ?
    he düzelir fizik gucu ve kondısyonunu artırır gelır oynar ona bırsey demem . ama bu sekılde oynayamaz
    61

Yorum

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Arkadaşlar,

Şimdiden rica ediyorum; forum sayfalarında futbolculara hakaret edip, küfür edip ceza almayınız. Hiç gerek yok. Burada futbolculara hakaret edip ya da küfredince futbolcuların performansına etki edilmiyor. O yüzden ne siz hakaret ya da küfür edin ne de bizler sizlere ceza vermek zorunda kalmayalım.

Küfür ve hakaret gibi durumlarda gözümüzden kaçan mesajlar olabilir. Bu mesajları raporlar bizlere iletirseniz çok memnun oluruz.
      azcık banada geldi bu laflar neyse özür hepinizden ne yapıyım İlhan dayanamıyorum içimdeki bir yere saklanmış çocuk ruhu çıkıyor ortaya

Yorum

• İlk olarak İlker Yazıcıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Çünkü Bamba yeteri kadar oynadı.
        Taraftarın Bamba hakkındaki görüşü ve izlenimi üç aşağı beş yukarı belli.
        Fakat Janko öyle değil.
        Kaç maç oynadı,kaç dakika oynadı?

Adamı değerlendirme fırsatımız olmadı bile.....
        Ben iyi veya kötü oyuncu olduğundan demedim ki hazır olup olmama konusu benim söylediğim.

Bana göre de Janko oynamalı her maç. En azından uzun olduğu için stoperler yapışır falan ordan faydası olur.

Her ileriye çıkmaya çalıştığımızda atağın Henrique'de bitmesinden sıkıldım artık.
        Més Que Un Club

Yorum

• İlk olarak Bülent AKBULUT61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          İlker farketmez iki kişide oynasa yine farketmez adam gelen topu tutana kadar millet 30 metreden geliyor ayağından topu alıyor olurda o topu hakım olsa bile bu sefer 3kişiyi karşısına almış oluyor ben sevmedim gitti bu adamı
          Bir Jaja değil tabi
          Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Kadroda sürpriz yok...

İlk 11: Onur, Bosingwa, Aykut Demir, Mustafa, Olcan, Aykut Akgün, Zokora, Malouda, Adrian, Yusuf, Henrique

Yedekler: Zeki Ayvaz, Zeki Yavru, Caner, Kadir, Abdulkadir, Soner, Janko
            Yedek kulübe çok çok zayıf. Takımın kadro olarak ne kadar kötü olduğu yedeklere bakınca çok daha net belli oluyor.
            "Primum non nocere" (Önce zarar verme)!

Yorum

• Sanki farkli kazancaz gibi bir his var icimde...
              Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

• Yusuf konusunda ilk 11 ısrarı devam etmeli Mustafa Hoca'nın.....
                Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• Kayserinin kadrosu da kötü olurda yenersek şaşırmam fazla.
                  Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Aykut'tan ziyade Aykut ve Zokora ikilisinin bir arada oynamasına çok tepki var. Bu ligde gol ve asist özelliği olmayan çift defansif ön liberoyla oynayacan nadir takımlardan biriyiz...
                    Tamam bunu bende desteklemiyorum ama ordan birini cikaracaksan bu Aykut degil Zokora olmali. Sezon basindan bu yana sergiledikleri performansa göre konusuyorum. Olaya biraz tarafsiz bakabilen herkes sanirim Aykut'un sezona cok iyi basladigini görmüstür. Hatta Zokora ile de kiyaslayalim bugünki performansini.
                    "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• Bılıc gibi her hoca Olcan'ın bek oynadıgını gorunce ordaki cevheride görmüş oluyor .Allah Olcan'ın yardımcısı olsun
                      Çünkü sevdim ve ben kalbiyle yaşayanlar zümresindenim.

Yorum

• İlk olarak worldmaster tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Yedek kulübe çok çok zayıf. Takımın kadro olarak ne kadar kötü olduğu yedeklere bakınca çok daha net belli oluyor.
                        yedekte iyi adam olsa neden 11 e koymuyosun dıye elestırıyorsunuz
                        mesela yedekte soner ve janko var elle tutulur . ama mıllet neden 11 oynamıolar dıor . aynı kısıler 11 oynasa henrique ve aykut yedek kalsa mıllet yıne yedek kadromuz zayıf dıcek
                        paradoks gıbı bısey . 11 ı hak etmeyen yedek kalır bu kadar basıt aslında
                        61

Yorum

• Malouda ve Yusuf gün geçtikçe performanslarını daha da arttırıyorlar...

Nazar değmesin.
                          And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• KAYSERİSPOR: Ertuğrul, Salih, Fonseca, Abdulah, Ömer, Mijailovic, Sefa, Mouche, Cleyton, Jaja, Biseswar
                            TEKNİK DİREKTÖR: Robert Prosinecki

TRABZONSPOR: Onur, Bosingwa, Mustafa Yumlu, Aykut Demir, Olcan, Zokora, Aykut Akgün, Yusuf Erdoğan, Adrian, Malouda, Henrique
                            TEKNİK DİREKTÖR: Mustafa Akçay
                            Çünkü sevdim ve ben kalbiyle yaşayanlar zümresindenim.

Yorum

• Soner önü bomboş olmasına rağmen yorulurum mantığıyla dikine top sürmeyi öğrenemeyen,sorumluluk almayan kısacası yeteneklerine ihanet eden bir kardeşimiz şu aşamada Aykuttan forma alması zor haa Aykut çok mu iyi çocuk elinden geleni yapıyor ayrıca zaten bana göre Soner oynayacaksa Aykutun yerine değil Zokoranın yerine oynamalı..Bugün umarım öyle bir hamleye gerek kalmaz rahat alırız ama kalırsa da zokora-soner değişikliği olursa mantıklı olur..

Yorum

• Bu Soner oynamadan nasıl gelişecek anlamıyorum orasını da.
                                Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X