Digiturkplay icin okadar para verdim, korsan yayin gibi kötü kalite... cildiracagim ya...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Kayserispor 0 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu...
Daraltma
X
-
Takımda sol-açık mevkiinde oynamaya aday tam üç iyi oyuncu var. Bunlar Olcan-Yusuf-Malouda. Şimdi Malouda forvet arkası da oynayabilir bu sefer orada da Adrian var. Olcan ya da Yusuf ikilisinden biri kesilmeden, ya da Adrian-Malouda ikilisinden biri kesilmeden dünya çapında sol-bek oyuncumuzda olsa oynayamaz. Hoca biraz da Kadir riskini bundan dolayı almıyor galiba. Kadir için bu dört oyuncudan birini kesip ya da küstürüp Kadir'i oraya monte etmesi lazım bunu yapmıyor. Haklı mı, bence kendince haklı ama bizler de merak ediyoruz. Kadir bu takım oyuncusu olabilir mi diye...2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...
Yorum
-
Bende sana diyorum ki, bahsettiğin pasları artık atacak adam yok.İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHala anlamiyorsunuz Burak Yilmaz kosulari yapiyor ve dogru kosulari yapiyor.
Henriqueyi atilsa diyorsun hala Adam bir kosu göstermiyor sacma yerlere sacma zamanlamayla kosuyor hemde tank gibi.Sanki Burak Yilmaza verilen paslar muazzam paslar.Normal paslar.Bu paslar kimse dogru yere iyi zamanlamayla hizli kosmassa atilmiyor !!! Sanki Burak varken sistem denen birsey vardi bizde .
Orda sacma uzun toplar atiyorduk Burak kosuyordu atiyordu.Simdi bu paslari bile veremiyoruz cünkü Henrique
1.Agir
2.Kosuyu yapmasini gerektigini anlayana kadar sabah oldu.Bu Adam yavas düsünüyor.
3.Timing denen sey hic yok.
Ara pas atılsın yeterki, ben pas göremiyorum adam koşsun.Benim gördüğüm her defasında adamın etrafına 3-4 oyuncu ile boğuştuğu sonra kaptırıncada bağrınıyoruz.Zaman çabuk geçse de bugünleri özlesek.
Yorum
-
Valla alıp almamakta bayağı kararsız kalmıştım. Malum öğrenciyiz dışarıya vereceğim parayla evimde izlerim diye ama yayın kalitesini öveni hiç görmedim bu yüzden vazgeçtim..İlk olarak serdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDigiturkplay icin okadar para verdim, korsan yayin gibi kötü kalite... cildiracagim ya...
Yorum
-
Yapma Abi Allah Askina önce kosacakta pas atilacak. Burak Yilmaza kim atiyordu paslari 33 gollü sezonunda ?İlk olarak Harun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBende sana diyorum ki, bahsettiğin pasları artık atacak adam yok.
Ara pas atılsın yeterki, ben pas göremiyorum adam koşsun.Benim gördüğüm her defasında adamın etrafına 3-4 oyuncu ile boğuştuğu sonra kaptırıncada bağrınıyoruz.
Ya Colman ya Adrian.Adrian oynuyor.Colmanda zaman zaman oynuyor.
Daha Apollon Mainda Adrian verecekti henrique kosmuyor ne yapacagini anlamiyor hic beyin yok ki.Adrian diyor ona niye kosmuyorsun diye.
Henrique bütün Takimin icine ediyor.Adam gibi Forvetimiz olsa kesinlikle Sampiyonluga oynardik buna inaniyorum.Ha birde sol bek.Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.
Yorum
-
Maçı izleyelim ve görelimİlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYapma Abi Allah Askina önce kosacakta pas atilacak. Burak Yilmaza kim atiyordu paslari 33 gollü sezonunda ?
Ya Colman ya Adrian.Adrian oynuyor.Colmanda zaman zaman oynuyor.
Daha Apollon Mainda Adrian verecekti henrique kosmuyor ne yapacagini anlamiyor hic beyin yok ki.Adrian diyor ona niye kosmuyorsun diye.
Henrique bütün Takimin icine ediyor.Adam gibi Forvetimiz olsa kesinlikle Sampiyonluga oynardik buna inaniyorum.Ha birde sol bek.
Zaman çabuk geçse de bugünleri özlesek.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum