Ne Jankosu yahu? Henrique oynayacak işte boşuna ümitlenmeyin.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Kayserispor 0 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu...
Daraltma
X
-
Abi Neden Heyecanlısın Anlayamadım Senaryo Belli Oyuncu Belli Rahat Ol..İlk olarak Bülent AKBULUT61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇocuklar gibi şuan heyecanlıyım İnşallah MRA bu moralımı bozmaz
Kendimize dönelim. Ahlak, edebiyat, musiki, giyim, zevk, yemek, eğlence, hukuk, aile, adet, anane ve her şeyde milli olalım.
Yorum
-
Kabahat Zokora ile Aykut A. yı beraber oynatanda.İlk olarak asiyürek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleZokora karaktersizi her maç yatıyor kabak Aykutun başına patlıyor ya bunu anlayamıyorum...Teşekkürler cesur insanlar Erman Toroğlu ve Uğur Meleke
Gâfil ne bilir neş've-i pür şevk-i vegâyı, Meydân-ı celâdetteki envar-ı sefâyı.
Merdân-ı gazâ aşk ile tekbirler alınca, Titretti yine rûyı zemin arş-ı semâyı.
Allah yolunda cenk edelim, şan alalım şan. Kur'an da zafer vâdediyor hazreti Yezdân.
Yorum
-
Kabahat önce Zokorayı oynatanda sonrasında bunları beraber oynatanda..İlk olarak okg_53 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKabahat Zokora ile Aykut A. yı beraber oynatanda.
Yorum
-
Henrique'yi geçtim artık Mustafa'dan Aykut'a katlanamıyorumİlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKadroda sürpriz yok...
İlk 11: Onur, Bosingwa, Aykut Demir, Mustafa, Olcan, Aykut Akgün, Zokora, Malouda, Adrian, Yusuf, Henrique
Yedekler: Zeki Ayvaz, Zeki Yavru, Caner, Kadir, Abdulkadir, Soner, Janko
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum