Hocnın bir de şunu anlaması lazım..Malouda ve Adrian beraber oynayıca gole daha yakın olmuyoruz..Bunlar 60-65 ten sonra oyundan düşüyorlar..Bunlardan biri o dk dan sonra takımı eksik oynatıyor ama hoca korkudan bu adamları oyundan çıkaramıyor..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Kayserispor 0 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu...
Daraltma
X
-
Bülent abi,Henrique hakkındaki fikirlerin olumsuz senin biliyorum ama bu adam tek başına ancak bu kadar oynar.İlk olarak Bülent AKBULUT61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSonuna kadar doğru söyluyorsun İlker Jankoyu doğru dürüst oynatmadılarkı adamı bilelim Henrique verilen şans Jankoya verseler bence iyi kulanırdı
Janko'yla beraber bu ikiliyi denemek lazım abi.Arafilboylu
Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...
Yorum
-
olur mu aykut'un ofansif ozellikleri var.topu cok iyi kullaniyormus,oyle diyorlar.İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAykut Akgün israrini anlamiyorum Soner varken...Hele hele Zokora-Aykut Akgün ikilisi israrla ?
Insallah yeneriz.
onun icindir ki uc sene icinde ciktigi 37 super lig macinda bir asist gibi muhtesem bir istatistigi var..
Yorum
-
aykut'un top kullanamadığına katılmıyorum ama öyle olsa bile aykut'un yerine soner oynayınca defansta aksaklıklar oluyor.dediğim gibi oyun içinde kaybolan bir oyuncu soner.biraz güçlense ve geliştirse kendini ben de sonerin oynamasını isterim...İlk olarak Bülent AKBULUT61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületamam bak yazıcı kendin ne güzel söylemişin Soner ayağına top gelince kullanıyor demişin ama Aykuy kazması hiç bir şekilde top kullanamıyorİnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
-------------
Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?
Yorum
-
Tamam Aykut yetersiz kabul de arkadaşlar Soner'de de hiçbir şey yok.Fizik sıfır,sorumluluk almıyor,dikine oynama isteği yok.Sağa yatarak sol ayakiçi pas vermesi mi hoşunuza gidiyor anlamadım ki ? Umarım toparlar birazcık geliştirir kendini ama şuan için Aykut'tan forma alması zorDallas Mavericks
.............................................................. 41-Dirk Nowitzki
Yorum
-
Arkadaşlar,
Şimdiden rica ediyorum; forum sayfalarında futbolculara hakaret edip, küfür edip ceza almayınız. Hiç gerek yok. Burada futbolculara hakaret edip ya da küfredince futbolcuların performansına etki edilmiyor. O yüzden ne siz hakaret ya da küfür edin ne de bizler sizlere ceza vermek zorunda kalmayalım.
Küfür ve hakaret gibi durumlarda gözümüzden kaçan mesajlar olabilir. Bu mesajları raporlar bizlere iletirseniz çok memnun oluruz.Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
-
maalesef hiç ümidim yok.. kazara ilk golü atarsak belki kazanırız.. ama takımımız pozisyon üretmekten aciz bir takım.. belki rakip hata yapar belki duran top kullanır gol buluruz..Attan inip eşeğe bindik!
okay gudubetinin bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!
Yorum
-
Bugün Aykut'a biraz daha dikkatli bakacagim. Gercekten anlamiyorum forumda bukadar kisi nasil bu adami begenmiyor hatta nefret ediyor merak ediyorum. Ben sadece ön yargili oldugunuzu düsünüyorum ama yinede bugün iyice bi bakacagim bu adam kendinen nefret ettirecek ne yapiyor. Tabi tek mac ölcü olmaz ama yinede bugün özellikle buna dikkat edecegim."CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -
Yorum
-
Onlarda türkiyeye gelen en begendigim brezilyali Jaja, bizde ise türkiyeye gelmis en kötü en nefret ettigim brezilyali henrique.Hayattan soguyorum.
Jaja,Biseswar,Sefa,Mouche.Amatör Yumlu ve sol bek olmayan olcana karsida oynayacaklar cok kötü seyler hissediyorum.Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.
Yorum
-
Bu arada kendisine her firsatta atip tutan herkesden de aynisini yapmalarini rica ediyorum.İlk olarak Terzioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBugün Aykut'a biraz daha dikkatli bakacagim. Gercekten anlamiyorum forumda bukadar kisi nasil bu adami begenmiyor hatta nefret ediyor merak ediyorum. Ben sadece ön yargili oldugunuzu düsünüyorum ama yinede bugün iyice bi bakacagim bu adam kendinen nefret ettirecek ne yapiyor. Tabi tek mac ölcü olmaz ama yinede bugün özellikle buna dikkat edecegim."CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -
Yorum
-
İlker farketmez iki kişide oynasa yine farketmez adam gelen topu tutana kadar millet 30 metreden geliyor ayağından topu alıyor olurda o topu hakım olsa bile bu sefer 3kişiyi karşısına almış oluyor ben sevmedim gitti bu adamıİlk olarak İlker Yazıcıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBülent abi,Henrique hakkındaki fikirlerin olumsuz senin biliyorum ama bu adam tek başına ancak bu kadar oynar.
Janko'yla beraber bu ikiliyi denemek lazım abi.
Yorum
-
Aykut'tan ziyade Aykut ve Zokora ikilisinin bir arada oynamasına çok tepki var. Bu ligde gol ve asist özelliği olmayan çift defansif ön liberoyla oynayacan nadir takımlardan biriyiz...İlk olarak Terzioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBugün Aykut'a biraz daha dikkatli bakacagim. Gercekten anlamiyorum forumda bukadar kisi nasil bu adami begenmiyor hatta nefret ediyor merak ediyorum. Ben sadece ön yargili oldugunuzu düsünüyorum ama yinede bugün iyice bi bakacagim bu adam kendinen nefret ettirecek ne yapiyor. Tabi tek mac ölcü olmaz ama yinede bugün özellikle buna dikkat edecegim.Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum