İlk olarak Oğuzhan tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
20. Hafta | Trabzonspor 4 - 1 Gaziantepspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
cift forvet oynamak istiyorsa Emre mutlaka bu forvetlerden biri olmali.Futbol olarak biraz güven ile elimizde ki tüm forvet oyunculara partner olur.çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
O bir şey yapamaz bu bir şey yapamaz diyerek bir yere varılmaz.Hoca değişikliği ile hiç beklemediğimiz oyuncular patlama yapabilir.
Bu takımda Colman-Adrian-Alan banko oynamalı.Bunların anlarına koyacağınız her isim hemen hemen aynı kalitede.
Soner-Aykut-Sapara
Olcan-Yasin-Volkan-
Serkan-Zeki-Celuska-
Emerson-Cech
Janko-Halil-Paulo
Bu oyuncuların hepsi şuan aynı performansta şu şundan daha iyi diyebileceğin bir oyunları olmadı bu sezon.O yüzden sahaya kim çıkarsa çıksın iyi oynarsa kadroya girer.Zaman çabuk geçse de bugünleri özlesek.
Yorum
-
İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKardesım Serkanda insan zaman zaman hatalar yapabilır.karşısındakı Ahmet Ilhan en formda forvet.Zekının orjını sağ bek değıl sağ acıktır.gerıye yaslandığımızda açıkları belli olmuyor ama açık oynadiğımızda akıl almaz hatalarınıda gördük.kısacası Serkan gidince sağlam bir sağ beke ihtiyaç olacak."Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
_____________Onur______________
Celu___Yumlu______Karmil___Emerson
________Sapara____Colman________
Volkan_______Adrian___________Emre
_____________Janko_____________ Gibi bir kadro bekliyorum. Ama hocanın böyle bir kadro ile oynayacağını da pek zannetmiyorum..İyi olmak kolaydır, zor olan adil olmaktır. En mükemmel adalet ise Vicdandır. // Victor Hugo
Yorum
-
İlk olarak Harun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO bir şey yapamaz bu bir şey yapamaz diyerek bir yere varılmaz.Hoca değişikliği ile hiç beklemediğimiz oyuncular patlama yapabilir.
Bu takımda Colman-Adrian-Alan banko oynamalı.Bunların anlarına koyacağınız her isim hemen hemen aynı kalitede.
Soner-Aykut-Sapara
Olcan-Yasin-Volkan-
Serkan-Zeki-Celuska-
Emerson-Cech
Janko-Halil-Paulo
Bu oyuncuların hepsi şuan aynı performansta şu şundan daha iyi diyebileceğin bir oyunları olmadı bu sezon.O yüzden sahaya kim çıkarsa çıksın iyi oynarsa kadroya girer.
Ben dahil herkes kadrolar yapiyor ama hangi oyuncu oynarsa oynasin durum degismiyor artik bir takim olgusu yakalayabilmeliyiz."Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
İlk olarak Cafer Bulur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSorunumzda bu zaten hicbir oyuncumuz bu sezon üst düzey bir form grafigi yakalayamadi,üstüste iyi maclar cikaran olmadi.
Ben dahil herkes kadrolar yapiyor ama hangi oyuncu oynarsa oynasin durum degismiyor artik bir takim olgusu yakalayabilmeliyiz.Zaman çabuk geçse de bugünleri özlesek.
Yorum
Yorum