Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

20. Hafta | Trabzonspor 4 - 1 Gaziantepspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Üstad normalde sağ bekte Danı Alvesimiz oldugu ıçın Serkan yetersız gelıyor arkadaşlara!6 senedir istıkrarlı çızgısını koruyan,sorun çıkarmayan,canla başla oynayanlara tahammül edemıyoruz.varsa yoksa ayva göbeğıyle görevı olmadığı halde her maç 3-5 orta yapmayışı sıkıntı olmuş!
    Abi sorun iyi niyetli mücadelesinde değil. Bize orada aklını kullanabilen bir adam lazım. Ahmet İlhan'ın kendisinden süratli olduğunu hesaplayamayıp her pozisyonda adama tekte basıp çalım yemek 30 yaşında bir bek oyuncusuna yakışmıyor. Amatör ligde öğretiyorlar kendinizden süratli bir adamla eşleşirseniz tekte basmayın aranızda mesafe bırakın diye.
    7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• Allah aşkına Serkan Balcı demeyin, bu adam kanser olma sebebi, sezon sonuna kadar dinlendirilneli ve sezon sonu sözleşmesi bittiği için teşekkür edip yollanmalı. Zeki Yavru tercihimiz olmalı.
      Teşekkürler ADMIN!!!

Yorum

• madem kanatlarda iş yok 4-3-1-2 denesek bari sakatlar ve bamba-zokora döndükten sonra
        -----------------onur------------------
        zeki--------giray------bamba----emerson
        -------colman---zokora----soner---------
        ----------------adrian-------------------
        ------------emre-----janko--------------
        Eski Nick : @phxsuns61

Yorum

• skor yazmayın 3 ihtimalli ve antepin kazanma olasılığı %60 şuanda. Ben kulüpte çubuklu forma kalmadımı acaba diye düşünmeye başlaım ... !

Yorum

• iyi ki askerim.
            bu rezil oyunu izlemiyorum.
            Elazığ'dan 3 yiyen bir Trabzonspor.
            aklımın ucundan geçmezdi.
            Rezil ettiler Trabzonspor'u.
            Kupa ne oldu veriyorlar mı
            Yargıtay işi ne oldu
            Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
            Olmak ister isen bu yolda mahir,
            Harabat ehlini hor görme şakir,
            Defineye malik viraneler var.

Yorum

• İlk olarak Oğuzhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Abi sorun iyi niyetli mücadelesinde değil. Bize orada aklını kullanabilen bir adam lazım. Ahmet İlhan'ın kendisinden süratli olduğunu hesaplayamayıp her pozisyonda adama tekte basıp çalım yemek 30 yaşında bir bek oyuncusuna yakışmıyor. Amatör ligde öğretiyorlar kendinizden süratli bir adamla eşleşirseniz tekte basmayın aranızda mesafe bırakın diye.
              Sorun Serkanın Ahmet Ilhandan çalım yemesıyse süreklı sağ önde ve stoperde değişen oyuncuların uyum sorunu yaşamasıda sorunun ana nedeni olmalı değilmi?değil amatörde, halı sahada bıle süreklı yakınındakı partnerın değışınce senınde performansın etkılenır.futbol takım oyunudur.Serkanın yediği çalıma gelene kadar onlarca sorunu var takımın.

Yorum

• tolunay hocanın başarısını nedense bu maç bana kanıtlıcak gibi geliyor sanki?

Yorum

• Kale arkalarına bilet satışı devam etmekteydi...
                  Kuyruk falan yoktu...
                  Gelen, alıp gidiyordu.
                  Hamiş

Yorum

• Sinerji yok takimda.Normal ilgi az olmasinda.2-3 galibiyet güzeel futbol bunu yavas yavas tersine döndürür.Sonra bir kadro temizligi.
                    çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• olcanla yasinle henriqle hiçbirşey yapamaz bu takım.
                      Önce TRABZONSPOR

Yorum

• Iyi bir başlangıç inşallah
                        ŞAMPİYON TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Sorun Serkanın Ahmet Ilhandan çalım yemesıyse süreklı sağ önde ve stoperde değişen oyuncuların uyum sorunu yaşamasıda sorunun ana nedeni olmalı değilmi?değil amatörde, halı sahada bıle süreklı yakınındakı partnerın değışınce senınde performansın etkılenır.futbol takım oyunudur.Serkanın yediği çalıma gelene kadar onlarca sorunu var takımın.
                          Ağabey yanındaki adamın değişmesi onun bire bir kalınca rakiple bu kadar saçma şeyler yapmasını gerektirmez. Mücadelesini ben de beğeniyorum ama artık Zeki'yi oraya monte etmek lazım. Tam da formayı kapacak bırakmayacaktı ki sakatlandı inşallah etkilemez bu sakatlık performansını.
                          7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• ollcan neyse de yasin henrıqe olmaz gereksiz yani eksikk başlarız onları oynatırsa ama yine de kim oynarsa oynasın yenecez gibime geliyor gerçi karşıdaki takım barça da olsa bana hep öyle geliyor ama bakalım hayırlısı

Yorum

• [IMG][/IMG]
                              https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
                              Eze eze 2021-2022.
                              #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• İlk olarak cakalkerem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                gördüğüm kadarıyla çift forvet oynayacağız...eğer doğru ise tam benim sistemim ve adamlarım...inşallah mahçup etmezler beni
                                Cift forvetli sistem degil o.

Olcan sol,henrique sag kanat,adrian forvet arkasi janko forvet oynayacak.
                                "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

Yükleniyor...
                                X