İlk olarak isyan6161 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
20. Hafta | Trabzonspor 4 - 1 Gaziantepspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
......................... Onur .......................
Serkan ....... Mustafa ..... Celustka .... Emerson
Emre ...... Colman ...... Sapara ....... Olcan
................ Adrian ........ Janko .............
Zeki sakat diye serkan yazdım ... Eskişehir maçında savunma anlamında biraz iyi gibiydik. Skor bize yaradığı içindir belki ama kaptığımız toplarda çıkma konusunda koskoca bir sıfırız. Saha , zemin bahane bence... Colman ve Adrianın olması bakalım ne getirecek bu hafta. Gaziantepi yenmeliyiz bize ters gelen bir takım ama artık sığınacak hiç bir şey kalmadı.
Yorum
-
Sol-bek mevkiinde bence de tartışmasız Cech oynamalı. Çünkü Cech savunmada hata yapmıyor en azından o yönü iyi. Emerson gene kaldı bize. Baksana bizden başka yok onun futbol mantalitesinden anlayan...2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...
Yorum
-
ASlına bakarsanız ben şu aşamada zekininde sakatlanmasıyle sağ bek sorunu yaşayan takıma Halilden iyi bir sağbek olacağı kanaatindeyim Serkandan çok daha iyi yapar bu işi diye düşünüyorum onu forvette oynatmaktansa güçlü fiziği ile sağ bekte oynatıp verim almak bence en mantıklısıdır...Hayattaki Firtinalar Hernereye Atarsa Atsin Beni , Ben SANA Bir yol bulurum.....
Yorum
-
İlk olarak hodlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSol-bek mevkiinde bence de tartışmasız Cech oynamalı. Çünkü Cech savunmada hata yapmıyor en azından o yönü iyi. Emerson gene kaldı bize. Baksana bizden başka yok onun futbol mantalitesinden anlayan...
Yorum
-
zeki tam formayı kapmıştı sakatlandı milli takımdan da oldu kaldık yine serkana yabancıya takılmasak da celu oynasa
(göksuyu niye milli takıma almıyorlar şikecilere laf soktuğu için belki de)https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
Eze eze 2021-2022.
#Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.
Yorum
-
İlk olarak İlyas Özdemir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülevıttek ağır bir oyuncuydu ama birşelikde gol atabiliyordu şimdi o da gitmiş
hangi maçlarda gol attı vittek
Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.
Yorum
-
İlk olarak yaranozlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOnur
Halil yumlu karmil cech
Soner colman
Sapara alan adrian
Emre
emre yerine janko----sapara yerıne malesef olcan
Trabzon bir aşk hikayesi değildir.