Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 1.Hafta | K.D.Ç. Karabükspor 1-1 TRABZONSPOR | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Tolunay kim?sen kimsin?
    Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Tolunay hoca iyi olur da ne yazıkki o da bizim yönetimin vizyonu (!) altında ezilir.

Yorum

• İlk olarak Yaldız61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        barcelonada öle oynuyor ama hiç de utanılacak bir durumda deyilller bahaneye gerke yok ama o çimlerde bu futbol fazla bile boş laflar hep boş mantıksız ve önyargılı insanlar sistem oturtmak okadar kolay olsaydı herkez başarılı olurdu
        barça o sistemi top oynamayı bilen adamlarla oynuyor ama rastgele insanlarla deil. ayrıca o sistemi madrid bile oynayamıyor dikkatini çekerim
        HAYATIMA ANLAM YÜKLENİYOR...LOADİNG...%61...

Yorum

• İlk olarak DURAS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          bu yazıyı okudum, şok içindeyim. ALLAH tan ülke yönetmiyorsun!!!!

şunu da belirteyim böyle bir yazı okuyacağıma, edepsiz yorumlar okumayı tercih ederim. edepsiz yorumlar yapan günün birinde yanlışının farkında olur, düzeltir kendini bir umut ama bu zihniyet...
          Duras kardeşim, ülkeyi yönetsem medyaya neler yapardım bir bilsen.

Çoğunluğun dediği doğrudur sözüne hiçbir zaman inanmadım. Yada doğru, çoğunluğun dediğidir sözüne.
          7

"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison

Yorum

• bu ilk maçlar neden hep sancılı olur...bir çogu berabere biterken biz neden iddaa dan parayı bulamayız ki saglık olsun güzel günler gelecek
            volkannn KOYDUK MU ?

Yorum

• İlk olarak h@msi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              var ya bizden gsye gitmeden gsli oyuncularin kafasini kazittigi gibi ligin son macina oyle cikan, o yaz gsye gidip hayallerimin takimina geldim diyen, daha sonra ne zaman hocamiz sallantida olsa canimdan cok sevdigim Trabzonspor diye mesaj gonderen... Allah yazdiysa bozsun insallah...

Tolunay da o gunun Selcuk'udur, Burak'idir, onun icin Trabzonspor treni coktan kacmistir bana kalirsa...
              tam nevzat sakar vizyonu....

Yorum

• -geçen yıl 1-0 öne geçip basit takımlardan bile baskı yiyip gol geliyorum diyor rakibin geleşi....ve goller yedik geçen yıl bu sene hiç ders çıkarmamış takım hiç çalışmamış yine 1-0 öndeyiz forvetsiz baskı yiyen bir takımız golde mustafa ve tolganın ciddi anlamda hatası var....mustafanın o durumu acınacak durumdaydı
                milli kalecimiz tolga kardeşim çıkıp alsana o topu neyi bekliyorsun maçta bir tanetopu olumlu sokmadın oyuna....

yönetim çok net bu işi yapamıyor....bu takıma direk oynayacak

sol bekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
                bir stoper
                bir forvet lazım

karabük maçında 20.dak.forvetsiz oynayışımızın açıklaması benim düşünceme göre şenol hocanın yönetime hakaretidir.haklımı bu maçta çok hatası olmasına rağmen şenol hoca haklıdır.

Yorum

• İlk olarak UĞUR DURTAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  -geçen yıl 1-0 öne geçip basit takımlardan bile baskı yiyip gol geliyorum diyor rakibin geleşi....ve goller yedik geçen yıl bu sene hiç ders çıkarmamış takım hiç çalışmamış yine 1-0 öndeyiz forvetsiz baskı yiyen bir takımız golde mustafa ve tolganın ciddi anlamda hatası var....mustafanın o durumu acınacak durumdaydı
                  milli kalecimiz tolga kardeşim çıkıp alsana o topu neyi bekliyorsun maçta bir tanetopu olumlu sokmadın oyuna....

yönetim çok net bu işi yapamıyor....bu takıma direk oynayacak

sol bekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
                  bir stoper
                  bir forvet lazım

karabük maçında 20.dak.forvetsiz oynayışımızın açıklaması benim düşünceme göre şenol hocanın yönetime hakaretidir.haklımı bu maçta çok hatası olmasına rağmen şenol hoca haklıdır.

Herkesde aynı algı oluşmuş bende forvetsiz oynadığımızın 2. dakikası Şenol hocanın yönetime mesaj yolladığını düşündüm. Yönetimde aynı mesajı almıştır umarım, top tutmayı bilen rakip defansı zorlayabilen bir forvet oyuncusu alırlar.

Ben takımın performansını ilk yarı özellikle beğendim. Colman-Soner-Zokora çok iyi işler yapacaklar gibi geliyor bana.

Yorum

• Şu maçın parçalar halinde de olsa tamamını izleyebileceğim bi yer var mıdır ?
                    Gurbetçi Gençler.

Yorum

• Hoca yönetime mesaj gönderiyor he.Valla hoca istifasını versin bir zahmet eğer bu doğruysa hem Trabzonspor a hizmet etmiş olur hem de mesajın kralını verir.

Yorum

• 1 0 ondeyken neden 2. Golü bulamıyoruz neden bizim hep böyle dertlerimiz oluyor?

Yorum

• İlk olarak Hüseyin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Şu maçın parçalar halinde de olsa tamamını izleyebileceğim bi yer var mıdır ?
                          Ligtv web sitesinden izleyebilirsiniz. Ama üyelik isiyor.

Yorum

• İlk olarak İskender Çakmak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            1 0 ondeyken neden 2. Golü bulamıyoruz neden bizim hep böyle dertlerimiz oluyor?
                            Hoca korkak´da ondan.Son 10-5 dakikada yapacagi taktigi öne gectinden itibaren yapiyor.
                            çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak Burak Sahin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              tam nevzat sakar vizyonu....
                              Iyi yine bende iyi kotu vizyon namina birseyler varmis, sen o kadarindan bile nasiplenememissin

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                              Yükleniyor...
                              X