Kimse alınmasın gücenmesin Şenol Güneş gerçekten koca bir sıfır koskoca bir SIFIR.
Bu gerçeği Jean Marie Pfaff 1989 yılında görmüş ve cesaretle dile getirmiştir (Bakınız imzamın ilk satırı).
.
-"Bana göre Aykut Kocaman ve öğrencileri şike yapmadı."
-"Burada klima yok mu?"
-"Renklerin en güzeli siyah-beyaz."
Kadem bastın gönül tahtıma a sultânım, safa geldin.
Şu konuya girip başından sonuna kadar tüm mesajları okudum. Lanet ettim. Forum kuralları alenen çiğnenmiş, düzgünce eleştiriden daha çok hakaretler var hatta hakareti eleştiri olarak göstermeye çalışıp bunu savunanlar var. Nasıl bir eleştiri anlayışıdır kadınları bile küçümseyecek şekilde mesajlar atmak? Nasıl bir eleştiri anlayışıdır bir adamın gururunun olmadığını , adam olmadığını yazmak? Hadi biri karşınıza geçip gururunuzla adamlığınızla ilgili kötü şeyler söyleyip aşağılasa ''eyvallah kardeşim'' mi diyeceksiniz? Skora yönelik taraftar(!) bolluğu var bu forumda... Birde seviyeden bahsediyorlarya kendilerine bakmadan.. Yazık çok yazık..
Okuyup okuyup lanet ettim okuyup okuyup birçok kişiyi engelledim (işime gelmediği için değil o HAKARETLERİ görmemek okumamak için)!
Sadece maç günü ortaya çıkıp pusuda bekleyen, berabere kaldığımız veya yenildiğimiz maçlarda Şenol Güneş'e nefret kusan birçok artniyetli insan var. Eleştirin kimse eleştirme hakkınızı elinizden almıyor ama gelip burda kişinin adamlığına yüreğine gururuna laf etme lüksünüz yok olamazda bu şekilde eleştiri olamaz zaten bunun bir adabı vardır illa. Bunu koca koca adamlar yapıyor yaşlarına bakıp utanıyorum nasıl ailenize çocuklarınıza örnek oluyorsunuz gerçekten merak ediyorum. 2 gündür mesaj atılmayan konuya gelip bunları sinirimden çatladığım için yazıyorum biliyorum o kişiler anlamayacak anlamak istemedikleri içinde tepki gösterecek ama engellediğim için cevapları görmeyeceğim dilerim ki aklınız başınıza gelir aynaya bakıp inşallah birgün utanırsınız benim sizlerden utandığım gibi..
En son Hatice Aslan tarafından düzenlendi; 22.08.2012, 19:54.
40 yaşına geldim. Binlerce maç izledim. Karabük maçında; hayatımda ilk defa bir orta saha oyuncusu sakatlandığında yerine bir sol bek alındığını, oyundaki sol bekin sağ beke geçtiğini, oyundaki sağ bekin orta sahaya geçtiğini, daha sonra oyuna bir orta saha oyuncusu alındığını ve oyuna giren sol bekin sol açığa, diğerlerinin de eski yerlerine geçtiğini gördüm.
Tüm bunlar olurken de 1-0 takım önde. Bir oyuncu değişikliği ile takımın bütün dengesi altüst oluyor. Futbolun en temel kurallarından biridir, galipsen ve gol yemiyorsan mecbur kalmadıkça(sakatlık-kart vs) defans oyuncularının yeri ve oyuncu değişimi yapılmaz.
Yorum