Chelsea örneğini verirken kadro kalitesınde bahsetseydınizya.adamların bir sistemi,düzeneği var.bizim ne oynadığımızı kım açıklayabilir?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Süper Lig 1.Hafta | K.D.Ç. Karabükspor 1-1 TRABZONSPOR | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Bide Onlar İstese Hücum Futbolu Oynayabiliyorlar Biz İse Mecburiyetten Bu Sistemi Uyguluyoruz 20 25 dk 8 Defansif Oyuncu ile Sahada Olmak Bunu Gayet Net Açıklıyor...İlk olarak FATİH ÖZTÜRK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleChelsea örneğini verirken kadro kalitesınde bahsetseydınizya.adamların bir sistemi,düzeneği var.bizim ne oynadığımızı kım açıklayabilir?
Yorum
-
olduk zaten? onu diyorum zaten bas bas kaç mesajdırİlk olarak ClaretBlueLove tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleiyi biz de olalım o zaman madem o kadar kolaymış iyi wallaBize her yer Trabzon, hersey bordo-mavi, her zaman 61
Yorum
-
şampiyonlar şampiyonu oldun öyle mi? haha komik şeyİlk olarak Ergin Varlibas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleolduk zaten? onu diyorum zaten bas bas kaç mesajdırTogether We Stand, Divided We Fall
Yorum
-
BMN yönetiminin yerinde olsam maçlardan sonra maç kritiği yapma yetkisini belli bir yaşta olan BMN'nin eski üyeleri ile kısıtlı tutardım. Genç kardeşlerimiz onların yazılarını, fikirlerini okur, belli bir üslup, edep sâhibi olur, zamanı geldiğinde ağabeylerinden maç kritiği yapma bayrağını devralırlardı.
En azından böyle yapardım.7
"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison
Yorum
-
Evet evet şampiyonlar ligi şampiyonu olduk. Hey Allahım yaİlk olarak ClaretBlueLove tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleşampiyonlar şampiyonu oldun öyle mi? haha komik şeyBize her yer Trabzon, hersey bordo-mavi, her zaman 61
Yorum
-
Şenol miadını doldurdu,öyle veya böyle başarılar kazanmıştır,kendi kurmadığı takımlarla elde etmiştir o da meziyet lakin bir insan oyunu okuyamaz mı,nasıl müdahale edeceğini kestiremez mi,bu takımın 1 yıl stoper eksiği vardı aldıramadı,şimdi forvet eksiği var onuda aldıramayacak,onu geçtim sol bek sıkıntısını çözemeyecek,bırak git artık maçları izleyemez oldum.
Yorum
-
.....
Geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin.İlk olarak bitirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleneyse ben çıkıyorum sizlerle sohbet güzel ama şu mübarek günde hastanede yatmak zorundayım
yine ağrım başladı taş düşürüyorum 
Yorum
-
Böyle olduğunu düşünmüyorum, yani hocanın normal şartlar altında bir gol atayım da üstüne yatarım mantalitesine sahip olduğunu sanmıyorum ama hocanın 1 senedir artık kafası mı karışmış isteği mi yokmuş nedir istediği skoru elde edince maç bitse de gitsek moduna büründüğünü düşünüyorum. İstifa etmesi veya gönderilmesi gerektiğini düşünmüyorum ama büyük bir sorunumuz olduğu da aşikar. Kendini toparlasın, takım üzerinden birilerine mesaj vermesin. Şike süreci de bitince yavaş yavaş sanırım kendisi de bırakmak isteyecektir.İlk olarak ClaretBlueLove tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleşenol güneşin taktik belli. 1 gol at üstüne yat. milli takımdayken de böyleydi hala daha böyle. hatırlayın brezilya maçında yıldırayı oyundan alışını. o günkü yıldıray değişikliğiyle dünkü vittek değişikliği arasında hiçbir fark yok. hala aynı zihniyet hala aynı korkaklık. ve benim üzüldüğüm şey de bizim şenol güneşe mahkum olmamız. maalesef şenolun yerine şöyle ahmet suat özyazıcı gibi bi teknik direktör yetiştiremedik. hala elimizdeki en iyi malzeme bu.
Yorum
-
Chelseanın sağ kanadında kontrataka çıkabilecek Usain Bolt kadar hızlı Ramirez, savunmasında 30 milyon avroluk adamları ve daha nice oyuncuları var. Sen Ferhatla Mustafaylamı savunma yapacaksın arkadaş. Dahası Chelseanın forvet oyuncusuz 1-0 üstüne yattığına hiç şahit olmadım.İlk olarak Ergin Varlibas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülechelsea defans oynayarak hatta göze hiç hoş gelmeyen futbolla şampiyonlar ligi şampiyonu oldu evet.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum