Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 1.Hafta | K.D.Ç. Karabükspor 1-1 TRABZONSPOR | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Chelsea örneğini verirken kadro kalitesınde bahsetseydınizya.adamların bir sistemi,düzeneği var.bizim ne oynadığımızı kım açıklayabilir?
    Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Gecen yılki hatalı transferlerin bedelini ödüyoruz

Yorum

• bitirim abim...çok geçmiş olsun.mevlam şifa versin sana.
        Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak FATİH ÖZTÜRK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Chelsea örneğini verirken kadro kalitesınde bahsetseydınizya.adamların bir sistemi,düzeneği var.bizim ne oynadığımızı kım açıklayabilir?
          Bide Onlar İstese Hücum Futbolu Oynayabiliyorlar Biz İse Mecburiyetten Bu Sistemi Uyguluyoruz 20 25 dk 8 Defansif Oyuncu ile Sahada Olmak Bunu Gayet Net Açıklıyor...

Yorum

• İlk olarak ClaretBlueLove tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            iyi biz de olalım o zaman madem o kadar kolaymış iyi walla
            olduk zaten? onu diyorum zaten bas bas kaç mesajdır
            Bize her yer Trabzon, hersey bordo-mavi, her zaman 61

Yorum

• İlk olarak Ergin Varlibas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              olduk zaten? onu diyorum zaten bas bas kaç mesajdır
              şampiyonlar şampiyonu oldun öyle mi? haha komik şey
              Together We Stand, Divided We Fall

Yorum

• takım çok kötüydü forvet ben göremedim şahsen oyun adına hiçbir varlık yoktu sahada

Yorum

• BMN yönetiminin yerinde olsam maçlardan sonra maç kritiği yapma yetkisini belli bir yaşta olan BMN'nin eski üyeleri ile kısıtlı tutardım. Genç kardeşlerimiz onların yazılarını, fikirlerini okur, belli bir üslup, edep sâhibi olur, zamanı geldiğinde ağabeylerinden maç kritiği yapma bayrağını devralırlardı.

En azından böyle yapardım.
                  7

"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison

Yorum

şampiyonlar şampiyonu oldun öyle mi? haha komik şey
                    Evet evet şampiyonlar ligi şampiyonu olduk. Hey Allahım ya
                    Bize her yer Trabzon, hersey bordo-mavi, her zaman 61

Yorum

• Şenol miadını doldurdu,öyle veya böyle başarılar kazanmıştır,kendi kurmadığı takımlarla elde etmiştir o da meziyet lakin bir insan oyunu okuyamaz mı,nasıl müdahale edeceğini kestiremez mi,bu takımın 1 yıl stoper eksiği vardı aldıramadı,şimdi forvet eksiği var onuda aldıramayacak,onu geçtim sol bek sıkıntısını çözemeyecek,bırak git artık maçları izleyemez oldum.

Yorum

• İlk olarak bitirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        neyse ben çıkıyorum sizlerle sohbet güzel ama şu mübarek günde hastanede yatmak zorundayım yine ağrım başladı taş düşürüyorum
                        Geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin.

Yorum

şenol güneşin taktik belli. 1 gol at üstüne yat. milli takımdayken de böyleydi hala daha böyle. hatırlayın brezilya maçında yıldırayı oyundan alışını. o günkü yıldıray değişikliğiyle dünkü vittek değişikliği arasında hiçbir fark yok. hala aynı zihniyet hala aynı korkaklık. ve benim üzüldüğüm şey de bizim şenol güneşe mahkum olmamız. maalesef şenolun yerine şöyle ahmet suat özyazıcı gibi bi teknik direktör yetiştiremedik. hala elimizdeki en iyi malzeme bu.
                          Böyle olduğunu düşünmüyorum, yani hocanın normal şartlar altında bir gol atayım da üstüne yatarım mantalitesine sahip olduğunu sanmıyorum ama hocanın 1 senedir artık kafası mı karışmış isteği mi yokmuş nedir istediği skoru elde edince maç bitse de gitsek moduna büründüğünü düşünüyorum. İstifa etmesi veya gönderilmesi gerektiğini düşünmüyorum ama büyük bir sorunumuz olduğu da aşikar. Kendini toparlasın, takım üzerinden birilerine mesaj vermesin. Şike süreci de bitince yavaş yavaş sanırım kendisi de bırakmak isteyecektir.

Yorum

• Arkadaşlar bizim tek maç üzerinden yorum yaptığımızı düşünüyor. Ama bu tek maçlık mevzu değil. Kısacası bir degil iki degil...

Yorum

• İlk olarak Ergin Varlibas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              chelsea defans oynayarak hatta göze hiç hoş gelmeyen futbolla şampiyonlar ligi şampiyonu oldu evet.
                              Chelseanın sağ kanadında kontrataka çıkabilecek Usain Bolt kadar hızlı Ramirez, savunmasında 30 milyon avroluk adamları ve daha nice oyuncuları var. Sen Ferhatla Mustafaylamı savunma yapacaksın arkadaş. Dahası Chelseanın forvet oyuncusuz 1-0 üstüne yattığına hiç şahit olmadım.

Yorum

• o sahada futbol oynanmasini beklemek futbol zihniyetine ters duser bi kere..

futbol oynamak isteyen bi takim varsa saha ii olmayinca zevk oynacak heves kalmaz..cikin bi toprak sahada oynayin bide cim anlarsiniz belki

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X