Tolunay kim?sen kimsin?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Süper Lig 1.Hafta | K.D.Ç. Karabükspor 1-1 TRABZONSPOR | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
barça o sistemi top oynamayı bilen adamlarla oynuyor ama rastgele insanlarla deil. ayrıca o sistemi madrid bile oynayamıyor dikkatini çekerimİlk olarak Yaldız61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebarcelonada öle oynuyor ama hiç de utanılacak bir durumda deyilller bahaneye gerke yok ama o çimlerde bu futbol fazla bile boş laflar hep boş mantıksız ve önyargılı insanlar sistem oturtmak okadar kolay olsaydı herkez başarılı olurdu
HAYATIMA ANLAM YÜKLENİYOR...LOADİNG...%61...
Yorum
-
Duras kardeşim, ülkeyi yönetsem medyaya neler yapardım bir bilsen.İlk olarak DURAS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu yazıyı okudum, şok içindeyim. ALLAH tan ülke yönetmiyorsun!!!!
şunu da belirteyim böyle bir yazı okuyacağıma, edepsiz yorumlar okumayı tercih ederim. edepsiz yorumlar yapan günün birinde yanlışının farkında olur, düzeltir kendini bir umut ama bu zihniyet...
Çoğunluğun dediği doğrudur sözüne hiçbir zaman inanmadım. Yada doğru, çoğunluğun dediğidir sözüne.7
"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison
Yorum
-
tam nevzat sakar vizyonu....İlk olarak h@msi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülevar ya bizden gsye gitmeden gsli oyuncularin kafasini kazittigi gibi ligin son macina oyle cikan, o yaz gsye gidip hayallerimin takimina geldim diyen, daha sonra ne zaman hocamiz sallantida olsa canimdan cok sevdigim Trabzonspor diye mesaj gonderen... Allah yazdiysa bozsun insallah...
Tolunay da o gunun Selcuk'udur, Burak'idir, onun icin Trabzonspor treni coktan kacmistir bana kalirsa...
Yorum
-
-geçen yıl 1-0 öne geçip basit takımlardan bile baskı yiyip gol geliyorum diyor rakibin geleşi....ve goller yedik geçen yıl bu sene hiç ders çıkarmamış takım hiç çalışmamış yine 1-0 öndeyiz forvetsiz baskı yiyen bir takımız golde mustafa ve tolganın ciddi anlamda hatası var....mustafanın o durumu acınacak durumdaydı
milli kalecimiz tolga kardeşim çıkıp alsana o topu neyi bekliyorsun maçta bir tanetopu olumlu sokmadın oyuna....
yönetim çok net bu işi yapamıyor....bu takıma direk oynayacak
sol bekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
bir stoper
bir forvet lazım
karabük maçında 20.dak.forvetsiz oynayışımızın açıklaması benim düşünceme göre şenol hocanın yönetime hakaretidir.haklımı bu maçta çok hatası olmasına rağmen şenol hoca haklıdır.
Yorum
-
İlk olarak UĞUR DURTAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle-geçen yıl 1-0 öne geçip basit takımlardan bile baskı yiyip gol geliyorum diyor rakibin geleşi....ve goller yedik geçen yıl bu sene hiç ders çıkarmamış takım hiç çalışmamış yine 1-0 öndeyiz forvetsiz baskı yiyen bir takımız golde mustafa ve tolganın ciddi anlamda hatası var....mustafanın o durumu acınacak durumdaydı
milli kalecimiz tolga kardeşim çıkıp alsana o topu neyi bekliyorsun maçta bir tanetopu olumlu sokmadın oyuna....
yönetim çok net bu işi yapamıyor....bu takıma direk oynayacak
sol bekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
bir stoper
bir forvet lazım
karabük maçında 20.dak.forvetsiz oynayışımızın açıklaması benim düşünceme göre şenol hocanın yönetime hakaretidir.haklımı bu maçta çok hatası olmasına rağmen şenol hoca haklıdır.
Herkesde aynı algı oluşmuş bende forvetsiz oynadığımızın 2. dakikası Şenol hocanın yönetime mesaj yolladığını düşündüm. Yönetimde aynı mesajı almıştır umarım, top tutmayı bilen rakip defansı zorlayabilen bir forvet oyuncusu alırlar.
Ben takımın performansını ilk yarı özellikle beğendim. Colman-Soner-Zokora çok iyi işler yapacaklar gibi geliyor bana.
Yorum
-
Ligtv web sitesinden izleyebilirsiniz. Ama üyelik isiyor.İlk olarak Hüseyin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞu maçın parçalar halinde de olsa tamamını izleyebileceğim bi yer var mıdır ?
Yorum
-
İlk olarak Hüseyin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞu maçın parçalar halinde de olsa tamamını izleyebileceğim bi yer var mıdır ?
Ilk Yari:
Ikinci Yari:
"30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696
Yorum
-
Hoca korkak´da ondan.Son 10-5 dakikada yapacagi taktigi öne gectinden itibaren yapiyor.İlk olarak İskender Çakmak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle1 0 ondeyken neden 2. Golü bulamıyoruz neden bizim hep böyle dertlerimiz oluyor?çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
Iyi yine bende iyi kotu vizyon namina birseyler varmis, sen o kadarindan bile nasiplenememissinİlk olarak Burak Sahin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületam nevzat sakar vizyonu....
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum