Sikeciler yine avantadan golu attilar,benzer pozisyonda biz olsaydik topu bizimkiler disari atmasina firsat kalmadan hakem oyunu durdururdu,bu sikecilerin galip gelmesi icin saha sehir saat hakem...vs tum etkenler tupcunun federasyonu tarafindan ayarlanmistir,biz hala hazir olmayan eksik takimimizi teknik yonetim ve yoneticilerle beraber yerden yere vurmaya devam edelim:-(
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Süper Lig 1.Hafta | K.D.Ç. Karabükspor 1-1 TRABZONSPOR | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
rakip 10 kişi lige yeni çıkmış maç 1-1
fener muhteşem bir oyun oynuyor (spiker analizi)@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
Acayip karambol oluyor Elazig kalesinde.. 5 dk var..Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!
"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.
Yorum
-
Maçın özetini izlerken dikkatimi çekti. Karabük stadındaki karçı tribüne ne oldu? Geçen sene orada tribün vardı diye hatırlıyorum, yıkmışlar mı?Bertrand Russell : "İstediğiniz bazı şeylere sahip olamamak, mutluluğun bir parçasıdır."
Yorum
-
Su boguk sesli elemana uyuz oluyorum o diyor.. Ulan adamlar yaslanmis 10 kisi maci tamamlamaya calisiyorlar bu ne diyor..İlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülerakip 10 kişi lige yeni çıkmış maç 1-1
fener muhteşem bir oyun oynuyor (spiker analizi)Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!
"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.
Yorum
-
Hosbulduk Abiİlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFB feci yükleniyor karambol falan atacaklar gibi ama vakit yeter mi bilemiyorum...
FC-ST-PAULI-61 cezan bitmiş hoşgeldin. Nevzat Şakar'a falan sallayayım deme gelir gelmez...

Baktimda herkes sallamis ama sadece ben Ceza almisim Nevzat Sakara salladim diye
Ama iyi oldu 1 Haftada hala Transfer yapamadilar
Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.
Yorum
-
Buna diyecek birşey yok, yırttınİlk olarak h@msi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben fenerin degil haftaya oynayacagimiz rakibimizin macini izliyorum
Bertrand Russell : "İstediğiniz bazı şeylere sahip olamamak, mutluluğun bir parçasıdır."
Yorum
-
sow, alex, krasic, kuyt , stoch
rakip 10 kişi gol atamıyorlar@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
fener gol atana kadar maç uzar 5 dk ne ki@tsmustafakemal
Yorum
-
Anadolu takimlar aglamasin kendileri secti ezilmeyi.Sikecilerin serefsizlerin yaninda yer aldilar.Daha beter olsunlar.çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
fenerin yerli kadrosu kalitesiz, yabancılar kaliteli fakat koşmuyorlar.@tsmustafakemal
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum