Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 1.Hafta | K.D.Ç. Karabükspor 1-1 TRABZONSPOR | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu arada Soner de iç kanama şüphesi varmış.

Yorum

• Maçı şenol güneş ve vittek verdi
      https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• şampiyon takımın kadrosunu gs ye beleşe sat.şenol hocadan birşeyler bekle adamın elinde sihirli deynek mi var.bunlar daha iyi günlerimiz.

Yorum

• yaşlandın şenol güneş yaşlandın...bunadın belki de...10 yaşındaki çocuğun gördüğünü göremiyorsun sahada...geçen yıl yaşadıklarından hiç mi ders almadın.yine aynı puan kaybı...
          İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
          -------------
          Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

• Hayır yani bariz belliydi puan kaybı yaşayacağımız, santraforsuz bi Barca oynuyor ...
            Yönetim transferlerde sınıfta kalmıştır.. Daha doğrusu yapamadığı transferlerle..
            Şenol Hoca maçta ne yapmaya çalıştı anlamış değilim, oturduğu yer güneşliydi belliki güneş geçti başına...
            Şu takıma kombine aldım ama izlemeye daha gidesim yok !
            .

Yorum

• Alınan bilgilere göre Nevzat başgan gadro yeterli lafı için lisans alacakmış

Yorum

• Kayip Sezon!!! 3 Yasindaki Cocuk görüyordu, Yönetim göremedi...

Yorum

• şenol güneş ve olcan.maçta puan kaybetiren iki kişi.

Yorum

• mustafa yumlu golde ne yapıyo (uzun eşşek) mı oynuyo acaba ?

Yorum

• Serkan Zokara Barış orta sahasını futbolu icat eden adam görseydi, futbolu bulduğu güne lanet ederdi.

Yorum

• milli takımdan yorgun dönen tolgayı oynatana kadar onur oynasa daha iyi olurdu... birde merak ediyorum o ofsayttan verilmeyen golde olcan topa dokunmasa volkanın şutu gol olurluydu... eğerki gol olursa olcanın yaptığı tam bir acemilik!!!
                        " SENİN ASİL DURUŞUN YETER "

Yorum

• İlk olarak Sami Kuk tarafından gönderildi
                          Kupa yok, transfer yok, elindeki 5 oyuncuyu rakibe kaptır,aldıgın adamlar ortada,futbol ortada..

ulan daha ne b.kuma yararsınız.S.gidin ya Sadri Kaça sattın acaba kupayı
                          adam haklı
                          https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• nevzat sakar biyiklarina tukureyim
                            Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana

Yorum

• Sıradan bir Anadolu takımından hiçbir farkımız yok. Bu takım benim yıldıza ihtiyacım var diye bağırıyor. Rezil ötesi değişiklikler de maçın içine etti. Karşımımızda Real Madrid olsa bu kadar kapanmazdık utanç verici. Vittek, Sapara falan sıradan topçular fazla denemeye gerek yok. Geçen seneden bile kötüydük.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Soner'in ne kadar mühim bir futbolcu olduğunu iki puan kaybederek kavradık... Olsun artık.

Sapara Trabzon'a dönmemeli. Oradan yollasınlar nereye gidiyorsa
                                Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                                Ayağa KALK!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X