Bu arada Soner de iç kanama şüphesi varmış.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Süper Lig 1.Hafta | K.D.Ç. Karabükspor 1-1 TRABZONSPOR | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
yaşlandın şenol güneş yaşlandın...bunadın belki de...10 yaşındaki çocuğun gördüğünü göremiyorsun sahada...geçen yıl yaşadıklarından hiç mi ders almadın.yine aynı puan kaybı...İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
-------------
Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?
Yorum
-
Hayır yani bariz belliydi puan kaybı yaşayacağımız, santraforsuz bi Barca oynuyor ...
Yönetim transferlerde sınıfta kalmıştır.. Daha doğrusu yapamadığı transferlerle..
Şenol Hoca maçta ne yapmaya çalıştı anlamış değilim, oturduğu yer güneşliydi belliki güneş geçti başına...
Şu takıma kombine aldım ama izlemeye daha gidesim yok !.
Yorum
-
Sıradan bir Anadolu takımından hiçbir farkımız yok. Bu takım benim yıldıza ihtiyacım var diye bağırıyor. Rezil ötesi değişiklikler de maçın içine etti. Karşımımızda Real Madrid olsa bu kadar kapanmazdık utanç verici. Vittek, Sapara falan sıradan topçular fazla denemeye gerek yok. Geçen seneden bile kötüydük.
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Soner'in ne kadar mühim bir futbolcu olduğunu iki puan kaybederek kavradık... Olsun artık.
Sapara Trabzon'a dönmemeli. Oradan yollasınlar nereye gidiyorsa
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!
(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum